Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

10 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Volgende week bij AZ uit kan je weer leunen en daarvan uit gaan voetballen. Havenaar in de spits en Fernández op de plek van Schaken. Gelukkig is Kanon dan ook weer terug. Bakker voor Beugelsdijk die geschorst gaat worden en aangezien dat AZ ook niet in goede doen is en het daar intern ook niet goed zit, zie ik mogelijkheden om ook daar de volle pond te pakken.

 2. 2

  GeorgeJMS

  Arigato, Mike, ook ik kan mijn geluk niet op. En ik denk dat heel Den Haag e.o. een heel lekkâh weekend heeft.
  Volgende week in Alkmaar dezelfde discipline en spelopvatting als de afgelopen 4 wedstrijden en dan is/zijn daar zeker (een) bonuspunt/en te behalen. Vervolgens over een directe concurrent heen walsen en afstand nemen van de onderste 3 plaatsen.

  Tegen Feijenoord werd er al prima gespeeld en had er misschien zelfs meer ingezeten; Twente keurig in bedwang gehouden; in Utreg onszelf tekort gedaan door 3 uitgespeelde kansen niet te benutten – nog afgezien van de arbitrale blunders tijdens die wedstrijd; en gisteravond de eerste punten geoogst van de veranderde speelstijl en het nieuwe élan onder Groenendijk.
  Ik acht het mogelijk om in de resterende wedstrijden, waarin we 2 directe concurrenten thuis ontvangen en ook zeker 4 ploegen treffen waartegen we punten moeten kunnen halen, minimaal 12 punten te bemachtigen en daarmee wellicht zelfs de nacompetitie te ontlopen.

  Com’On The Hague!

 3. 3

  lodewijck van avezaath

  bijna huilen!!!!!!!!!! ik heb gehuild.

 4. 4

  Rob

  Feijenoord door domme fout punt verspeeld. Twente domme fout + niet gekregen strafschop. Utrecht weer geen strafschop. Nu misschien teveel maar voelt goed.
  Schaken er uit.Fernandex daar en Havenaar vanaf minuut 1 spelen

 5. 5

  Iwi

  Ik zou Fernandez wanneer je uit speelt of moet counteren,ondanks hij worstelt met de bal wel opstellen. Maar of hij de juiste man is om Havenaar de bal op zn pik te leggen,dat betwijfel ik. Dan nog is het wel het proberen waard. Wanneer we met onze rug tegen de muur staan heb je inderdaad niet veel aan Schaken en Fernandez zorgt dan wel voor dreiging.Daarintegen vind ik Schaken wel een tikkie slimmer.T klopt dat Fernandez tot op heden geen doelpuntenmaker is.Maar snelheid zorgt voor twijfel bij een achterhoede die dan vaak niet durft door te dekken,daardoor krijg je net de tijd en ruimte om eruit te komen.Goed voorbeeld daarvan is Kutreg 1e helft.Voor de rest niks veranderen vind ik(mits schorsingen) Zo kunnen ze toch steeds meer naar elkaar groeien.

 6. 6

  Marcoke

  Yes eindelijk!!

 7. 7

  VinzDH

  Is elk jaar hetzelfde de onderste ploegen gaan tegen het einde ineens punten pakken tegen ploegen van het linker rijtje. Moet nog echt meer dan 10 punten pakken voor ontlopen van degradatie. Zoals het er nog voorstaat wint alleen GAE niet van de onderste 4. 1 zwaluw maakt nog geen zomer maar ben nu meer hoopvol dan aantal weken geleden.

 8. 8

  Carrero

  Klasse mike. Ik ben blij dat hij onze spits is.

 9. 9

  Rob

  Tja je hebt nu eigenlijk niks. Klote boeren geven het wel heel makkelijk weg

 10. 10

  Olitano

  Spannend tot de laatste minuut. En dan die ontlading. Op de tribunes werd gefeest of dat we de CL hadden gewonnen. Wat kan voetbal soms toch mooi zijn.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl