Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

10 Comments

 1. 1

  mars

  die hoop heb ik al een tijd geleden op gegeven en el khayati gaat nooit uit de verf komen zonder snelle buiten spelers die het voor heem breed open trekken

 2. 2

  Verkeerde Henk

  Voetballen begint beste Brood, van achterin. Met die Del Fabro gaat dus nooit gebeuren, dus idd geen grote wijzigingen meer maar achterin wel een voetballer neerzetten en niet iemand die alleen achteruit loopt, op 1,5 meter loopt te dekken en niet durft in te schuiven. Wedden dat het dan al iets beter gaat?!?!!

 3. 3

  Marcoke

  Del Fabro, Kemper en Castilio zijn ons grootste probleem. Verdedigend kwetsbaar en opbouwend gewoon heel slecht. Totaal geen voetbalgogme en dan wordt het iedere wedstrijd erg lastig al je 90 min onder druk staat.

 4. 4

  iwi

  Geen stootkracht.
  te weinig snelheid.
  Joh.
  Zijn we wakker?
  Te laat.

 5. 5

  heeljereetvol

  Ach als we naar voren willen spelen dan zijn we de bal ook zo weer kwijt, stel dan speelt Del Fabro of Kemper naar Goossens als verdedigende midmid en dan?
  Helemaal niets want die kneus kan ook niet voetballen en daarnaast die is nauwelijks aanspeelbaar en voegt verdedigend niets toe.
  Grootste probleem is dat we teveel leunen als je hoger druk gaat zetten en het veld wat langer wordt en dan ook duels aan gaat en die wint krijg je meer ruimte om te voetballen.
  Wij leunen en gaan dan staan kijken naar het balletje en niemand die wat doet en als ze dan een keer de bal veroveren dan staan ze zo dicht op elkaar dat in blinde paniek de bal wordt weg geschoten.
  Dit zijn gewoon blunders van de trainert die moet met een strijdplan komen en dat pleuris leun voetbal is gewoon vragen om problemen.
  Je ziet het ook bij Dick Advocaat begint altijd met leunen komt bijna altijd achter en dan gaan ze weer aanvallen en dan gaat het ineens een stuk beter.
  Met leunen verliezen we toch kijk maar hoeveel puntjes we hebben wat hebben we dan te verliezen ga gewoon aanvallender gaat spelen en hogerop staan.

 6. 6

  Hans

  Geen stootkracht? Dat krijg je vanzelf als je Kramer blijft opstellen. Deze anti voetballer staat meer in de weg, heeft heel veel balverlies, slechte aangever, en loopt doelloos rond. Jaagt niet, en is lui. O.k hij maakt af en toe een mooi doelpunt, maar vergeleken met de spits van VVV is Kramer een slappe drol die over veld wandelend.

  Ja en dat zie jij niet Brood! Kijk eens naar zijn rendement, is dat zo goed? Eerder zeer slecht! Het meeste rendement zit in zijn portemonnee. En dan lees ik nog dat ADO zijn contract gaat verlengen. Jullie zijn echt een lachwekkend zooitje dat gehele bestuur, staf en trainers. Kramer een nieuw contract, hoe maak je de club kapot. Morgen mag hij vast weer spelen, en dan gaan we weer. Stel toch mannen op die voor de club FCDH willen spelen en vol gas willen gaan, en vechten voor de club, het bestuur, Den Haag en de de supporters. Is dat niet normaal in NL, en wat voor werk je maar doet, werken voor je geld. Zelfs Fortuna Sittard is teveel voor ADO. Schaam jullie toch allemaal.

  1. 6.1

   iwi

   Die mannen zijn weggestuurd

 7. 7

  Peter

  Drama is het nu en blijft het ook met de huidige beleidsmensen. Jol stap teruggedaan, omdat zijn werk gedaan was. Wat een lachertje. Brood (geen trainer voor een club als de onze) is er mee opgezadeld en krijgt het spul niet aan het voetballen. Snap niet dat onze Chinese investeerder niet ingrijpt, aangezien hun geld verdampt en hun investeringen er niet uitkomen. Ook ondergaan de supporters het nogal gelaten. Dat was vroegah wel anders. Come on The Hague.

 8. 8

  Karel Doormann

  wat wil je met een spits/aanvoerder en trainer die roepen dat het wel mee valt met waarheidsweken…

 9. 9

  Marcoke

  Hoop moet je altijd houden zolang het rekenkundig nog kan maar daar is ook alles mee gezegd. Het enige waar al mijn hoop op gevestigd is dat ALS Janmaat weer terug komt en evt Bijen dat zij de verdediging op orde maken en dat Nasser de voorhoede en zichzelf in stelling kan brengen. Zou graag eens bij de training willen gaan kijken om te zien wat ze nou allemaal aan het uitspoken zijn en hoe de onderlinge sfeer en verhouding is.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl