Over de schrijver

Gerelateerde berichten

21 Comments

 1. 1

  Rob

  Terecht gedegradeerd. Met dank aan die kut Chinezen ( altijd te laat met geld waardoor je altijd in een vijver vist waarin je alleen maar niet fitte, geblesseerde of uit gerangeerde spelers).
  Daarnaast een waardeloze trainer opgehaald die totaal geen idee, tactiek of passie heeft.
  Dan de gehaalde spelers; de geblesseerde even daar gelaten kunnen we concluderen dat deze helemaal niks toegevoegd hebben.
  Analysten hebben het altijd over de fijne trap van Goossens en Vejinovic maar ik heb er geen 1 gezien.
  Denk ook dat ADO de ploeg is die het minst van afstand heeft geschoten.

 2. 2

  Legia

  Never change a winning team is toch een bekend gezegde maar toch gedaan, plus dubieuze rol scheids en missen van penalty geeft de doorslag na twee jaar wanbeleid…Vrijdagavond voetbal, jong Utrecht..tjezus wat een afgang

 3. 3

  De Geep

  Die Chinezen zijn niet de schuld de mongolen die tig domme spelers hebben gehaald, het beleid hebben de chinezen niks over te zeggen vanwege de constructie. Het is al meer dan 30 jaar tyfus beleid en dan weet je dat het eraan zit te komen klaar.
  Let op die mongolen als Jol en z’n marokkaanse schandknaapje zijn dadelijk ook nog de proflicentie kwijt het is gewoon kansloos met domme prutsers.
  Kijken wat de domme ambtenaartjes nu met dat lelijke koekblik gaan doen hahaha

  1. 3.1

   Hans

   Bestuur maakt plannen die goedgekeurd worden door de raad van Commissarissen en daar zitten wel degelijk Chinezen. Dus die deden het ook fout. Al met al een bende sukkels die Wang heeft aangenomen, en dan ben jezelf ook niet slim, als subliem zakenman. Over een paar jaar kennen wij Ajakkus niet meer, vertelde hij ons. Sukkel, alleen maar drama, en aandelen kwijtraken. Ik ga voortaan wel naar de plaatselijke afhaal Chinees.

  2. 3.2

   adonymous

   En toch was er een proleet die riep “the future is bright”

 4. 4

  Verkeerde Henk

  Dit is een fout van Brood, waarom Pinas linksback zetten en Kemper die een goed seizoen heeft gedraaid op de bank zetten. Pinas is geen linksback en dat heeft hij laten zien doordathij bij een aantal tegentreffers er niet was. Never change a winning team maar Brood Kent de kwaliteiten van zijn spelers nog altijd niet. Maar goed, einde eredivisie schap, einde Brood en einde Chinees tijdperk. Uithuilen, opkrabbelen en opnieuw beginnen onder een nieuwe investeerder. Wie dat ook moge worden.

 5. 5

  M

  Jol…wat een lachertje was dat, technisch hart, ervaring de deur uit Doen en dan verder met onervaren jonkies en denken dat dat direct werkt. Trainer met passie de deur uit gezet als zondebok en nono Brood aanstellen en wegwezen?

 6. 6

  Rob

  Natuurlijk zijn die Chinezen wel schuldig. Elke keer als het seizoen begon hebben ze toezeggingen gedaan maar kwam het veel te laat. Daardoor kan je geen spelers halen ( ja geblesseerde en niet fitte) en je dus elke keer met een niet ingespeeld elftal staat.
  Maar dat Brood geen idee heeft en domweg niet begrijpt dat je een winning team niet veranderd is een feit. Zo heeft hij constant wissels toegepast die niemand begreep.
  Daarnaast veel te laat begonnen met het opstellen van een jong elftal. Met de ervaren spelers zijn we niet echt opgeschoten.
  Kijk je naar de statistieken zie je duidelijk waar het mis is gegaan. Veel te weinig doelpunten gemaakt en heel veel tegen.

 7. 7

  Ton

  Michiel Kramer wel weer gescoord!
  Maakt de eindstand toch dragelijker!

 8. 8

  Realist

  Zwaar verdiend , kansloze kk lijers

 9. 9

  Realist

  Mw en ton , kans en hersenloze homo boys , where are you ? Zijn jullie saampjes al gestikt in je kist ??

  1. 9.1

   Mw

   Hebben ons verdriet weg gedronken. Volgend jaar nieuwe start in de KKD. Nieuwe kansen en periode kampioenschappen. Hebben vaker met dit bijltje gehakt nietwaar Realistje?

 10. 10

  Peter

  Maakt me niet meer uit wie er evt schuld zou hebben.
  Feit is dat we gedegradeerd zijn.
  Op naar de KKD met de FCDENHAAGsupporters. De rest mag wegblijven.

 11. 11

  Sassenheim

  We gaan naar Telstar toe, we gaan naar Telstar toe………Achachach wat een trieste KKzooi..Godverdegodverrr

 12. 12

  Diesel

  Realist wanneer kom je diesokken ophalen

  1. 12.1

   Ton

   Zijn rollator is gisteren in beslag genomen!
   Realist wil dat wij Haagse supporters een crowdfundingplatform voor hem opstarten!
   Hij kan de rollator zelf nier meer betalen zijn bijstanduitkering gaat op aan zijn sokken!
   Realist speelt de hele nacht met zichzelf de smeerpijp!

 13. 13

  Rob

  Eigenlijk best wel triest dat je deze wedstrijd weggeeft. Laatste tegen Twente was niet kansloos geweest. Zeker nu Danilo geschorst is.
  Altijd als we denken er komt geen hoogvlieger (W2) op bezoek dan kunnen we punten pakken draait het uit op een zeper met veel tegendoelpunten

 14. 14

  iwi

  Een kleine troost.
  Overwinning vandaag had niks geholpen.
  Twente was gewoon volle bak gegaan en Fortuna is vrijwel kansloos voor play offs.
  Die hadden wanneer ze gedurende hun wedstrijd komende zondag tegen Willem doorkrijgen dat het klaar is Willem 2 never nooit de genadeklap gegeven.
  Die wordt ons namelijk door heel Nederland gegund.

 15. 15

  Bas 1968

  Lekker kramer heeft de eer gered met zijn top salaris. Klasse mw en ton. Lekker de tyfus met jullie import neppers. Volgend jaar beter met aub nieuwe mensen aan het goede roer,en daar vanuit opbouwen het liefst als fc.denhaag. ADO,alles door onkunde geen toekomst

 16. 16

  Rob

  Twente kan wel volle bak willen gaan maar de feiten wijzen uit dat ze dat niet echt goed doen. Dus was daar wel degelijk een kans.
  Fortuna gaat zijn plicht wel doen. 1 er zit nog een klein kansje voor hun in en ze willen gewoon een goed seizoen neerzetten. Ik zie ze winnen bij W2

 17. 17

  Realist

  Fcdh rules , fcdh forever

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl