Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

7 Comments

 1. 1

  Haagse jezus

  Laat ze eerst het gat opvullen van 4 miljoen.
  Anders is de kans dat we volgend seizien geen licentie hebben.

 2. 2

  Marcoke

  “een zeer capabele opvolger”

  Nou maak je mij wel heel nieuwsgierig hoor! Belofte maakt schuld, ook in China…

 3. 3

  Theo

  Keurige mensen, die Chinezen. Laten naar buitenuit alleen een glimlach zien. Na die stompzinnige rechtszaak, die de club uiteindelijk meer dan een miljoen extra verlies heeft gekost, is United Vansen nu achter de schermen alle ballast in de organisatie geruisloos aan het verwijderen. Het eerste slachtoffer is Manders. Gaandeweg zal het al jarenlang middelmatige kader aangepaskt worden.
  Iedereen weet dat bij FCDH al jarenlang lichtgewichten zich alleen op de bluf kunnen handhaven. Zij hebben hun langste tijd gehad. Het zou me niks verbazen als nu ook de RvC aan de beurt komt. In de Chinese zakencultuur wordt altijd bovenin begonnen. De mislukte PvdA-er Melkert is dus aan de beurt.

 4. 4

  Verkeerde Henk

  Heeft lang geduurd voordat UVS met een reactie kwam. En natuurlijk is deze verklaring positief voor Manders, over de doden tenslotte niets dan goeds maar stiekem zijn ze erg blij dat ze op deze manier van Manders verlost worden. Nu kunnen ze hun eigen gekozen directeur aanstellen. Ik ben zeer benieuwd wie dit gaat worden maar ik heb zomaar t idee dat we hem allemaal niet kennen omdat hij van Chinese afkomst is.

  1. 4.1

   Theo

   De nieuwe directeur zal ongetwijfeld uit kringen komen waar United Vansen meer invloed heeft. Dat is logisch want tussen de directeuren die tot nu toe onze club leidden geleid zaten nogal wat lachertjes en sprookjesvertellers (Manders, Wigt, Jansen, Driebergen, Fortuin, Arnzbach) en ander klein grut in de voetballerij. Allemaal sinds we in het nieuwe stadion spelen!
   Het is een godswonder dat de club uberhaupt nog in de Eredivisie speelt.
   De Chinezen kunnen het onmogelijk slechter doen dan wij, schreeuwende en brallende passanten.
   Hup Peking. Geef ons ens een praktisch college clubmanagement.

 5. 5

  Ton

  Ik denk een belchinees uit de Wagenstraat die stappen wil maken!

  1. 5.1

   Theo

   Ongeveer ons niveau dus?

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl