Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

5 Comments

 1. 1

  iwi

  Je heb lang moeten wachten Fons,
  maar niks kwaliteit ingeleverd.
  Dit zijn de kwaliteitspelers die Van As door geduld te hebben,voor jou heeft geregeld.
  Gezien de begroting en
  ook op basis van concurrentie en het wakkerschudden van de vaste kern zal snel veilig spelen op zn minst de doelstelling moeten zijn.

 2. 2

  Heel je reet vol

  Dat zijn bank breder wordt met weinig kwaliteits injecties!

 3. 3

  Marcoke

  Dat geouwehoer van Fons over “strijd”. 75% van de tijd lopen ze maar een beetje als een kip zonder kop rondt zonder enig idee wat ze moeten doen, vooral in balbezit. Let maar eens op topclubs (maar ook mindere Goden) hoe zij echt jagen op de bal om die te veroveren. En in balbezit meteen de druk naar voren zetten om zsm in de 16 van de tegenstander te komen. Zo dwing je kansen af en vrije trappen rond de 16 die gevaar opleveren.

  Dus hou eens op met altijd maar te praten over strijd en inzet, dat is de basis en moet niet eens bijzonder zijn. Begin er dan niet steeds over aub! Lat moet hoger, en Fons doet/kan dat niet.

 4. 4

  Verkeerde Henk

  Summerville kan wel een goede aanvulling zijn en basisspeler worden, echter van die Ould Chick moet ik t echt nog zien. Hij heeft wel meer dan de inmiddels verdwenen Goppel maar hij moet echt meer acties gaan maken. Pawel op links kan ik nog niets over zeggen. Ik hoop dat hij idd een speler wordt die we op linksbuiten nodig hebben zodat er van beide vleugels dreiging is.

 5. 5

  Ton

  Waar is Kanon?

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl