Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

12 Comments

 1. 1

  Ton

  Ze willen bij ons allemaal hogerop, stappen maken en naar het buitenland toe! Met deze instelling wordt je vanavond helemaal afgedroogd bij de Graafschap!!

 2. 2

  Schollekop

  Goh, Fons. Je hebt nogal wat gepraat deze week. Ze moeten gvd straftrainingen hebben, misschien kunnen ze dan 90 minuten aan.

  1. 2.1

   de zwart

   teruglopen naar den haag en die Becker is me een partij arrogant!

 3. 3

  Doedel

  Oh god als fons van te voren gaat zeggen dat we er staan net zoals andere wedstrijden dan weten we het wel weer.

 4. 4

  bert

  Groenendijk zegt iedere week weer hetzelfde.
  Ik hoop dat hij ook goed met zichzelf heeft gesproken want door zijn domme wisselbeleid en omzettingen in het elftal rond de 75ste minuut krijg je binnen 10 minuten 3 goals tegen.

 5. 5

  Heel je reet vol

  Het is godver ook wel een trekpop pleurt er een kwartje in en lult onzin voor een knaak.

 6. 6

  Marcoke

  Mijn God, pleur Fons er ZSM uit please!

  “want we winnen niet zomaar van De Graafschap”

  Dat ga je toch niet zeggen stomme lul! Dan ga je het JUIST benadrukken en in die toch al niet slimme koppen praten! Heb dat nou eens door man.

  En dat gezeur over de sfeer daar en hoe daar mee om te gaan. Nou nou het is wat, een paar boeren met een trommel. Als je nou in Zuid Amerika een potje moet spelen ok, dat is andere koek.

  Jongens als we vanavond niet winnen vrees ik echt dat het errug lastig gaat worden allemaal. Voorspelling: vanaf minuut 1 achteruit lopen en de kansjes die we krijgen worden uiteraard weer verprutst. Achterhoede weer comedy capers zoals zo vaak.

  1. 6.1

   de zwart

   eens!

 7. 7

  de zwart

  jullie weten helemaal niets! Stelletje galbakken.

  wanvertoning in Doetinchem! Had je met 1-5 moeten winnen.

 8. 8

  FCDH FOÂHEVÂH

  We weten wat we moeten doen…
  Winnen van NAC, Emmen, Fortuna Sittard, De Graafschap, PEC, Excelsior, Groningen… DAAR moet je je punten pakken. En als je dan tegen de Graafschap niet eens een 1-0 kan verdedigen, is het dan misschien geen tijd om iets anders te gaan verzinnen? 4 3 3? Kapnâh! Tegen grote clubs verlies je met grote cijfers en tegen concurrenten laat je het ook liggen. Kijk hoe Emmen, Fortuna en de Graafschap spelen. Vergelijk t met Den Haag. Verander je speelstijl, want als dit zo door gaat breekt vrij snel de pleures uit. DEN HAAG HAKKÛH!

 9. 9

  Rob

  Deze ploeg wil helemaal niks winnen. Zit totaal geen voetbal in en is geen elftal. Zeer matige spelers met een nog slechtere coach maken ADO het lachertje van de eredivisie. Kunnen niet eens winnen van ploegen die net gepromoveerd zijn. Lekker degraderen dan zijn er daar ook maar van af. 3000 mensen straks op de tribune en geen enkele sponsor meer.

 10. 10

  Peter

  En weer een teleurstelling beste Fons. Niet praten met die gasten!! Hard werken moeten ze. Israels zei eens op de training tegen een slecht trainende speler: ik schiet een kogel in je knie. Hahahahaha zo moet je die luie honden aanpakken.
  Strafrondjes voor ze. De drie laatste moeten de kleedkamer schoonmaken. Pak ze gvd eens aan ipv dat slappe gepraat. Maar Fons is ook helaas zelf van de slappe hap. Wat een treurnis straalt die man ook uit. Daar gaat geen speler meer voor door het vuur.
  Come on The Hague.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl