Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

11 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  En wat zegt hij nu eigenlijk? In feite helemaal niets. Ja, we moeten naar de positieve zaken kijken……positieve zaken, zijn die er dan? Het spel was ook tegen De Graafschap om te huilen. Maar kijk jij maar naar de positieve zaken hoor Fons, ik doe dat liever naar de realiteit.,

 2. 2

  Ton

  Ik word gek van de uitspraak we kunnen stappen maken! Hij praat al net als zijn vedettes die ook allemaal stappen ik bedoel hogerop willen! Ze willen stappen maken in de buitenlandse competities!

 3. 3

  Marcoke

  Gezwam weer. Tegen Graafschap, Emmen en Nac hadden absoluut meer punten moeten halen! Nu tegen Heerenveen weer dezelfde kulverhalen en wrs dito resultaat.

  Gezien ons spel heb ik er geen vertrouwen meer in. En ik heb al helemaal niets meer met die onzin praat van Fons. Alleen resultaten tellen, woorden zijn maar woorden.

 4. 4

  mars

  zie ze wel elke week een grote stap maken alleen is het de verkeerde kant op stap achteruit dom gelul van fons

 5. 5

  Heel je reet vol

  Ik moet toch wel lachen, dat hij zegt ze hebben WEER alles gegeven!

  Vertellen z’n 2 blindengeleidehonden dat, die naast hem op de bank zitten.

 6. 6

  Sassenheim

  Op me werk hebben die grafneuzen het alleen maar over wo-aaf. Ik zal alweer blij zijn met een puntje dit weekend….

 7. 7

  FCDH FOÂHEVÂH

  Tijd dat je die zoutzakken wat harder aan gaat pakken! Stop ze desnoods vlak voor de wedstrijd in een kooitje, maak ze helemaal gek en laat ze los op het veld. Schuim op die bekkûh! Spelen voor de winst. Niet spelen om niet te verliezen, want dan bereik je niets. Bluffen, Jagen en er vol voor gaan. FCDH FOÂHEVÂH!

 8. 8

  Theo

  Bidden en hopen op geluk voor ons en pech voor de Friezen. Qua voetbal zijn we mijlenver achterop geraakt. Ik kan het niet mooier mken.
  Als alles normaal verloopt (wat, gelukkig voor ons, niet altijd gebeurt) trekken we ook zaterdag weer aan het kortste eind, eenvoudig omdat ze veel betere spelers hebben. De punten die we ooit tegen ze gehaald hebben zijn verkregen door Haagse bluf.
  God zegen de greep! Bidden.

 9. 9

  peter Vakkie G

  pas op voor het Fries konijn flappie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 10. 10

  Hans

  En bij verlies Fons? Heb je daar ook over nagedacht?

 11. 11

  tiemen

  Groenendijk je zegt ongeveer elke week hetzelfde en dan verliezen we, man hou je mond toch eens dicht en vertel ze na verlies, wordt er de hele week extra getraind. Verder doe je net of onze verdediging top is. Je kan het leuk vertellen, maar zij staan op -1 doelpunt en wij op -15. Er zijn maar 5 ploegen die een slechter doelsaldo hebben. Ik heb er persoonlijk niet veel vertrouwen meer in dit team.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl