Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

11 Comments

 1. 1

  Anti becker

  Dan zit je ook nog 2jaar aan die geweldige rechtsvoor opgescheept 😭😭😭

 2. 2

  Realist

  Dus nog 2 verloren seizoenen erbij !!! Wat een sukkels.
  Doek maar op die club want zolang dit zooitje er blijft zitten ( staf , spelers , bestuur etc ) zal het nooit wat worden .
  Ik zeg Mn seizoenskaart op , ik heb hier geen vertrouwen .
  Gelukkig heb ik de herinneringen ( fcdh ) nog , dat was ook niet altijd alles maar het was in ieder geval goedkoper , meer sfeer , warme worst op de tribune en hebben we alle prijzen gehaald .
  Nu is het 1 grote zakkenvullerij , met een zooitje buitenstaanders die niks met de club hebben , gesponsord door wat neuzen en eigendom is van wat onbekende spleetogen .
  Fcdh rules en dat komt never nooit meer terug .

 3. 3

  iwi

  Willem 2 wordt na 33 seizoenen mn laatste wedstrijd.
  p.s ondanks handig ervoor geplaatst stuk alsof de talenten een echte kans gaan krijgen.
  Ze mogen opdraven wanneer we veilig zijn om volgend seizoen alleen te mogen warmlopen.

 4. 4

  Heel je reet vol

  Godver die heeft z’n hele arm bij die plofkop in z’n kanaal zitten, weer 2 verloren seizoenen.

  Weet men nog wat men zei: Nieuw stadion structureel linker rijtje hahahahaha prutsers zijn het.

 5. 5

  De kansloze reigah

  3e stad van Nederland 2 keer temmes getikt door Emmen, en strijden voor lijfsbehoud ADO is echt een hele professionele club wow.

 6. 6

  degradatiespook

  nee dat geloof je niet dus weer 2 kk seizoenen. zo geen kaart meer voor mij.

 7. 7

  Verkeerde Henk

  Ik begrijp deze verlenging ook niet maar ik denk dat nu dit een FEIT is, er wel een bezem door de selectie moet. De huidige sp e leesgroep ik nl op Fons Groenendijk uitgekeken. In deze hetzelfde blijft zullen de prestaties niet beter worden. Er zal dus in de selectie vers bloed moeten komen. Indien dat niet het geval is is het einde verhaal.

 8. 8

  Marcoke

  Tsja jongens, jullie kennen mijn mening over Fons. Daarmee ga je je als club niet door ontwikkelen naar een stabiele subtopper wat de uitgesproken ambitie is. Fons is en blijft een rechterrijtje trainer.

  Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik ook niet zo snel wel de ideale trainer zou weten. Die moet FCDH willen trainen en betaalbaar zijn. Dat zijn twee issues die zeker mee hebben gespeeld in deze beslissing. Want op basis van prestaties kan je onmogelijk vrolijk worden, totaal geen verbetering. Jonge talenten komen niet of nauwelijks door. Spelers worden niet beter onder Fons eerder slechter. Tactiek en wissebeleid is zwaar onder de maat.

  Maar ja, voor de “continuiteit” is het wel goed dat hij blijft. Dat dan weer wel ……

 9. 9

  mars

  fcdh mag niks kopen zo als je kunt lezen dus wat krijg je de kneusjes die geen club kunnen vinden en 500 jaar zijn die halen ze binnen lopen voor geen meter en kosten alleen geld degradeer je nu niet word het volgend jaar wel

 10. 10

  lodewijck van avezaath

  ik had graag Ton lockhof gezien bij ons. nou moeten we weer met die prutser dealen, godverdomme. ik ga lekker tv kijken want geef er geen gulden meer aan uit.

 11. 11

  Rob

  Dramatisch seizoen waar je met 2 vingers in je neus play-offs had kunnen halen maar nu nog moet strijden voor rechtstreeks behoud. En dan trainer 2 jaar verlengen? 🙃🙃🙃

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl