Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

16 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Het middenveld en de verdediging stonden te ver uit elkaar. Het middenveld dat de laatste wedstrijden zo goed stond liet het nu volledig afweten. En Meissner wat een drama is dat!! En Groenendijk inderdaad je mag jezelf inderdaad het eea verwijten….zie je nu eindelijk zelf ook in dat Fernández een amateur is? Totaal geen balbeheersing en technisch zeer zwak. Alsjeblieft schakel direct over op het plan Havenaar!!!!! Roda thuis over 2 weken MOET nu nl gewonnen worden, anders is het over en uit!!!!!

 2. 2

  Kaalkop

  Ja Tommie of Meissner is nogal een verschil achterin! Intussen is dat wel duidelijk. Ebuehe stond ook weer lucht te dekken bij de 1-0. Dit was echt verschrikkelijk slecht. Fernandez ook dramatisch inderdaad. Het enige waar ik nu nog blij om ben, is dat ik niet geweest ben en dat het geen 6 of 7-0 geworden is. Gvd zeg binnen een kwartier 2-0 achter en na een half uur 3-0. Kansloos. Snel vergeten dit. Over 2 weken de degradatiekraker. Die moet je echt winnen

 3. 3

  Ed

  1 Woord: DRAMA

 4. 4

  Iwi

  nog maar 3 concurrenten over. Dus nacompetitie ontlopen is vrijwel onmogelijk. Als de bovenste plekken,maar niet vroegtijdig beslist worden,want dan gaan er ook punten kado gedaan worden,ben ik bang.

 5. 5

  Doedel

  Fons gooi die neger eruit joh .Wat een klote voetballer is dat. Lekker die Jap erin en knallen.

 6. 6

  Iwi

  Tot aan de rust(3-0)niet één fatsoenlijke aanval gezien,dus Havenaar had ook voor lul gelopen,maar volgende week inderdaad Havenaar in de spits. Niks voorzichtig counteren. Dat doen we maar lekker een keertje andersom,wanneer we voor staan.

 7. 7

  Marcoke

  Het is de taak en daarmee ook de verantwoordelijkheid van de trainer om de opstelling en de tactiek te bepalen. Waar was Havenaar, nog steeds niet fit genoeg om te beginnen? Je kan hem liever laten starten en dan wisselen dan inbrengen als het al te laat is. Fernandez kan er echt geen reet van, net als Ebueh en Meisner. Dat die gasten nog betaald krijgen ook is een raadsel.

  Als je dan ziet dat wij bij GEEN ENKELE corner of vrije trap gevaarlijk worden is dat toch wel heel treurig.

  Roda moeten 3 punten opleveren anders wordt het zeer listig met GA nog onder ons…

 8. 8

  GeorgeJMS

  Nog een “geluk” dat ook G.A.E. bar slecht speelt, want de andere concurrenten, zo je die ploegen al zo kunt noemen, verdwijnen 1 voor 1 uit beeld.
  Willem II en P.E.C. zijn allang geen degradatiekandidaten meer. Sparta speelt sinds de winterstop veel beter dan ervoor en Excelsior is met “onze” Mikey in vorm ( wa zèn wè nâh ègelûk heilemaah annût doen daah inda Kralingse Bos, Rauiûh? ? ) intussen ons voorbijgegaan en gestegen naar de 15de plek.
  Alleen N.E.C., Roda en de al eerder genoemde G.A.E. presteren momenteel net zo matig als wij, en ’t is op zich al zwaar kut dat we ons met dergelijke ploegen moeten vergelijken ?

 9. 9

  marcel

  nee havenaar is lekker top hahaha die komt nog geen slak voorbij

 10. 10

  Kezen met Chinezen

  @Marcel we hebben niemand die een ventje kan uitspelen het zijn allemaal dezelfde type voetballers en dan nog behoorlijk slecht ook.

 11. 11

  Janus

  Vooruit kijken naar komend weekend en dit snel vergeten, blijf je cluppie steunen ook al was dit helemaal KUT.

 12. 12

  Peter

  Tsja… Wat een klote “wedstrijd”. Hele “team” speelde slecht. Was koud en winderig in dat stadion en dan ook nog zo’n slechte instelling op het veld en je middag is compleet verpest.
  Fernandez is bang om zijn fel gekleurde schoentjes vuil te maken. Wat is die gast slecht zeg.
  Dit gaat recht op de nacompetitie af.

 13. 13

  ricow

  100% nacompetitie. Ben dit kneuzengedoe zo zat, altijd maar gelul in de marge.

 14. 14

  Legia

  dramatisch niveau, minachting van meegereisde supporters ook die met goede moed naar Alkmaar komen en na 12 minuten voor spek en bonen voor lul in die Windhoek zitten daar. Er was aan helemaal niets of niemand te zien dat ze wilde preseteren in deze crisistijd. En Fons ging ook lijdzaam ten onder. Why, doe wat! Wissel gewoon drie spelers tegelijk als het niet gaat zoals je wilt, slechter kan het niet. zo fucking slap allemaal..het is hopen op een wonder

 15. 15

  Hans

  Prof Voetballers bij FCDH? Bij de amateurs degraderen ze ook.

 16. 16

  Rob

  Als je met Mike gaat spelen moet je geen Schaken opstellen. Zet Wolters er maar in. Geen Meissner maar Bakker achterin. Duplan moet begrijpen dat hij in deze vorm voor het team moet spelen en anders tribune. El Kayathi ook opstellen. Waarom haal je spelers als deze niet goed genoeg zijn? Alleen Gorter speelt met zijn hart. Fernandez is geen spits maar misschien kan hij wel als buitenspeler uit de voeten.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl