Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

15 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Ja, wat moet hij anders zeggen? Als hij er al geen vertrouwen meer in heeft kan hij alles wel aan de kapstok hangen. Maar diep van binnen voelt hij zich ook in zn zak gescheten na de belofde dat er nieuw bloed bij zal komen. Maar goed, sommige zaken kan je ook niet sturen, wie had de soap El-khayati aan zien komen bijvoorbeeld? Als het idd waar is dat Qatar sc maar 4 ton wil betalen voor hem en hij zelf de rest moet bijleggen, begrijp ik heel goed dat ADO zijn poot blijft stijf houden. Alleen waar gaat dit eindigen?

 2. 2

  DegradatieSpook

  Zondag winnen ze ook niet en tegen sparta ook niet , laat ze maar is verplicht de samenvatting kijken dan zien ze zelf wat voor amateurs het zijn

  1. 2.1

   De zwart

   Ben jij wel voor onze club eigenlijk?

  2. 2.2

   Koperenikus

   want je mag niet eerlijk zijn?
   we worden als supporters al jaren bedonderd

 3. 3

  Tiemen

  Sommeer Khayatti dat hij moet trainen en spelen bij Ado, of is een contract of contractbreuk niets meer waard, of onbestraft. Laat die zandbak gasten maar naar Ado komen als ze wat willen. Voor die 4 ton, kan hij beter blijven spelen en zijn stinkende best doen, anders wil met de winterstop of het einde seizoen, geen mens hem meer hebben, ook al niet met zo’n mentaliteit, dan kan hij beter zijn voetbal schoenen aan de wilgen hangen, einde Carrière en een amateurclub zoeken. Bij geen enkele club zal hij het beter doen, dan dat in die korte tijd bij Ado.

  Zet hem desnoods een jaar op de bank, of op de tribune, Als dank wat hij voor Ado doet, deze transfer periode. Na, alles wat Ado voor hem heeft gedaan, het blijkt wel dat geen andere Nederlandse of buitenlandse subtopper van hem gecharmeerd zijn, en niet onder de indruk van zijn misschien eenmalige prestaties. Tel daar bij op zijn leeftijd en restwaarde, dan mag hij blij zijn nog enigsinds in het nieuws te komen. Het lijkt er trouwens sterk op, dat een aantal elders afgeschreven spelers, bij ado weer opbloeien tot belangrijke steunpilaren om na vertrek weer terug te vallen in een matige en onbelangrijke reserve speler.

 4. 4

  Hans

  Gelukkig! Fons ziet kansen. De eerste klap is een daalder waard Fons.

 5. 5

  Ali

  Stelletje kneuzen zijn het en dat op elke afdeling bij FCDH , van de waterdrager tot het bestuur , het zijn gewoon amateurs die niet weten hoe een voetbalclub te runnen, zelfs de catering in het stadion is amateuristisch wat voor zooi moet de rest wezen dan?

 6. 6

  iwi

  Dat jong vers bloed verhaal,oftewel doorselecteren dus het beter maken van spelers is Fons zelf ook verantwoordelijk voor.
  Ook voor het vertoonde spel trouwens.
  Dat alles valt en staat bij één of twee spelers,ook de manier van spelen,kan je moeilijk alleen de clubleiding de schuld van geven.
  Fons is niet net aan komen waaien hoor.

 7. 7

  Marcoke

  Hoe komen jullie aan 4 ton voor Nasser, heb ik iets gemist?

 8. 8

  Rob

  4ton zou gek aanstekerij zijn.
  4 ton voor iemand die 2de wordt kwa doelpunten en gedeelde 1ste kwa assist.
  10 miljoen voor middelmatige verdediger van PSV.

 9. 9

  iwi

  zelfs binnenlandse transfers tussen pak hem beet Zwolle en Heracles worden voor meer gedaan.

 10. 10

  iwi

  @Marcoke.
  Volgens media en Johan Derksen wil Qatar 3 a 4 ton betalen.
  Het schijnt daar gebruikelijk te zijn dat ze geen transfersom betalen.
  Simpel gezegd moet de speler zelf van zn tekengeld en salaris zn contract afkopen.
  FCDH wil 1,5 ,miljoen dus El Khayati zal zelf het gat moeten bijleggen.
  Dat weigerd hij.
  Hij zou daar 2,5 miljoen kunnen verdienen.
  Dit is wat men zegt.
  De bedragen zullen wel eens af kunnen wijken,maar het verhaal opzich klinkt wel geloofwaardig.

  1. 10.1

   Marcoke

   Aha, ik heb VI inside gemist dus vrijdag 🙂

 11. 11

  Verkeerde Henk

  #Iwi, bovendien wil Qatar ook die 4 ton nog eens in termijnen betalen. Dus dat ADO niet meewerkt is geheel begrijpelijk. Maar ja, waar gaat dit eindigen. Op een gegeven moment moet El-khayati gewoon weer terugkomen indien de transfer niet doorgaat. Momenteel wordt hij niet betaald want hij speelt niet, dus dat hakt er bij hem natuurlijk ook in. Maar kan hij nog terugkomen en wil je als club nog dat hij terugkomt?!?! ADO is uiteindelijk altijd de verliezer. Indien hij terugkomt, loopt hij volgend jaar gratis weg en indien ze wel akkoord gaan met de transfer, lopen ze dus veel geld mis.

 12. 12

  Ton

  Verkeerde Henk ze missen zowiezo en hele hoop geld! We gaan failliet net als V&D!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl