Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

7 Comments

 1. 1

  Theo

  Zekerheidje: Fons gaat mee met oude spelers, die compact willen spelen. Leklker leunen, wachten op foutjes van de tegenstander. En wij maar op de tribune schreeuwen: Jagen, jagen!! Tegen dovemansoren.
  Ammehoela.

 2. 2

  Karel Doormann

  Kortom
  geen vers bloed
  trappen in oude vallen,

 3. 3

  Verkeerde Henk

  # Karel Doorman, idd, ik begrijp Fons dan ook niet. Hem was bij het tekenen van zijn nieuwe contract beloofd dat er vers bloed zal komen. Begrijp dus niet waarom hij zich daar zo makkelijk bij neer legt. Maar ja, contract is binnen en hij is weer onder de pannen. Wiens brood men eet, wiens woord men spreekt.

 4. 4

  De Geep

  Als hij met de winterstop de zak krijgt dan wordt ie nog ander half jaar door betaald, ik begrijp wel dat hij z’n bek houdt maakt niet uit wat je kan maar wie je kent is het motto van ADO al tig jaar.
  Hij zal erg afhankelijk zijn van onze superkeep Zwinkels.

 5. 5

  iwi

  Alsof ik in een slechte film beland ben.
  Ik begin echt medelijden met Fons te krijgen.
  Zonder één echte snelle explosieve speler,zonder dynamiek op je middeveld en wanneer Nasser weggaat niet één creatieve speler heb je zelfs niks in de KKD te zoeken.
  Je kan 34x compact spelen zonder zelf dreigend te worden of god zegen de greep gaan aanvallen.
  Prettige wedstrijd Fons.
  Dank aan Manders,Plofkop,scouts,zakkenvullers.Wanbeleidbepalers.

 6. 6

  mars

  het is te dom voor woorden wat die fons zegt en wil hoe kan je je team nou afstemmen op een speler als die speler wat gebeurd dan draait je hele team niet meer ik twijfelde al aan fons maar nu helemaal succes met je bagger zooi en voor de seizoenkaart houders veel kijk plezier denk eerste 8 wedstrijden 0 punten

 7. 7

  Marcoke

  Fons, de koning van de cliche’s en open deuren.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl