Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

17 Comments

 1. 1

  070DH070

  Tijd voor een nieuwe trainer en spelers!

 2. 2

  Doedel

  Jij leest zeker onze reacties niet op de site fons. Knoeier, pleur op man ze gaan met de week slechter spelen. Je hebt het niet ,je had het niet, en zal het nooit krijgen ook.waus.

 3. 3

  Rob

  Verliezen kan en mag maar dan wel voetballend. Dit is niet om aan te zien en zijn de verdedigers het lachtertje van de eredivisie.
  En niet alleen deze week naar elke week.
  Zet andere spelers in de basis.

 4. 4

  Tiemen

  Als we dan toch weer rond de degradatie plaatsen gaan spelen, kun je maar beter aan een nieuw team gaan bouwen, te beginnen in de winterstop, bijna het hele elftal kunnen ze beter vervangen door jongens die zich willen bewijzen en wel de wil hebben om te strijden en vechten tot ze er bij neervallen. Het is toch te gek dat El Khayati alle doelpunten en assist maakt en de rest, blijkbaar niet meer kunnen voetballen. Ik denk dat Fons niet in staat is dat stelletje slappelingen weer aan de praat te krijgen, en dan nog klagen van Immers als hij naar dat stomme optreden en fouten, van zijn eigen en dat van zijn mede speler moet kijken. Laat ze lekker een een keer rennen naar hoek van Holland en terug, na een zo’n slecht optreden, dan lopen ze wel 3 stappen harder in de volgende wedstrijd, anders kunnen ze nog een keer naar Hoek van Holland, over pech hoeven ze niet meer te praten, ze niet eens beter dan de middenmoters van de keuken divisie

 5. 5

  Rob

  Ben het helemaal eens. Hebben nu wel laten zien dat ze het niveau niet aan kunnen (willen). Lekker naar de tribune en jonge jongens erin. Slechter als dit kan toch niet.
  Fons in de winterstop ook lozen. Heeft geen tactiek en inzicht. Krijgt bovendien deze luie varkens niet aan het voetballen. (Eigenlijk een belediging voor de varkens). ?

 6. 6

  Verkeerde Henk

  Even een correctie Fons, de verdedigers die er staan is van een niveau die meedoen in de keukendivisie maar op eredivisie niveau tekort komen. Troupee, is geen versterking gebleken, Kuipers had dat al bewezen en bij Meijers komt de leeftijd om de hoek kijken. Bakker was de enige die een beetje stand hield. Dan heb je nog Kanon, hij doet zn best maar blijft voor zijn kwaliteit een hele dure speler. Ik miste ook de echte agressiviteit, de echte wil om tot het gaatje te gaan. Blijkt ook wel uit het feit dat er geen ene gele kaart is gevallen. Hoe komt dat? Daar lees ik niets over. Jij kan ze blijkbaar niet meer motiveren. Tijd om te wisselen, niet alleen van spelers maar misschien juist wel van trainersstaf.

 7. 7

  carrero

  peppi & kokki

 8. 8

  Marcoke

  Vanmiddag de werklust van Fnoord gezien? Ballen afpakken en kansen afdwingen terwijl ze ook minder kwaliteit hebben. Ook Willem II tegen AZ vol erop met resultaat en minder kwaliteit. Wij komen daar niet eens in de buurt man qua passie en inzet. Zooitje lamzakken zijn het hoe ze over het veld sjokken.

  Staan op 3 meter lucht te dekken. Kan je wel met zn allen voor de goal gaan liggen maar als je niet ingrijpt of meeloopt met je man is het kansloos.

  En dat allemaal Fons, is JOUW taak om dat over te brengen en erin te trainen maar daarin heb je keer op keer gefaalt!

 9. 9

  Heel je reet vol

  Mooi he dit soort figuren winnen dan is het zijn tactiek verliezen ze is het de schuld van de spelers.
  Ga is de conditie beter maken van je selectie en zorgen dat ze 90 minuten een duel kunnen aangaan in plaats van 4 meter afstand naar de tegenstander staan te kijken.
  Wat dan nog het ergste is dan gaat de directie tegenstander lopen ( fonzie let op bewegen zonder bal zouden wij ook eens moeten proberen in balbezit )hebben ze 4 meter voorsprong en dan nog niet meelopen.

 10. 10

  lodewijck van avezaath

  gelukkig heb ik nog van feyenoord kunnen genieten. was niet heel me zondag naar de klote.

 11. 11

  Peter

  Fons krijgt dit zooitje niet meer aan het voetballen. DRAMA.

 12. 12

  de zwart

  Ik was erbij in 020!

  Voelde me niet best, maar zat er voor zaken.

  Geloof het of niet:
  020 was voorafgaand aan de wedstrijd bang voor de vechtlust van Den Haag. Net als tegen Utrecht is Den Haag een vechtploeg met een reputatie.

  De sfeer was ook zakelijk, Den Haag speelde met de rem erop, angst voor kaarten.

  Fons heeft deze wedstrijd weggegeven, spelers gespaard en gaat 8 dec voor de winst tegen de graafschap.

  In het haags kwartiertje zong het 020 publiek onze teksten, spandoeken met erop dat de Den haag organisatie bang is werden getoond.

  pff wat een klote middag en wat heb ik me vreemd gevoeld daar, niet gesteund door de spelers. Ik had ergens graag gezien dat Tommy een dikke rode kaart pakte daar, dan had ik nog kunnen genieten

 13. 13

  Legia

  Angsthazen!! Op alle vlakken, ontnemen ons alle plezier zo..

 14. 14

  Olitano

  Kanon is een beste vent en doet zijn best. Maar als de tegenstander op ons doel schiet en je draait je als verdediger om dan kunnen we beter ophouden.

  Dan zie als verdediger niet meer wat er gebeurt en kan de aanvaller een hoek uitkiezen.

 15. 15

  Iwi

  Kanon was ooit sloper. Sterk en snel. Zie je niks meer van terug.
  Moet wel in en rond de 16 verdedigen.
  Daar ligt/lag zn kracht niet.

 16. 16

  Hans

  Beste Fons: afgelopen week had je nog een goed gevoel? Geeft aan dat je uit je nek lult. Trainer onwaardig.

 17. 17

  Heel je reet vol

  Nieuwe trainer de Timmerman spijkert ten minste de goal dicht en heeft daar geen 8 slechte verdedigers voor nodig.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl