Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

13 Comments

 1. 1

  Ton

  Goossens wil ik hogerop!

 2. 2

  Rob

  En wie heeft die eikels het veld ingestuurd? Precies jij.
  Is niet de eerste keer dat ze als een stel volgevreten vedette aan de wedstrijd beginnen. Zoveel ervaring en dan af laten troeven door een stel amateurs? Voetbalschoenen aan de boom hangen jongens. Is gewoon schandalig dat je 2x verliest van VVV en Emmen.

 3. 3

  De Geep

  Ik vermoed een contract voor het leven voor onze Fonzie, kunnen ze niet beter met de ns reizen voor een uit potje ipv. van die hele dure bus geef die aan de dames 1. Maarja de 2e helft knak uit was natuurlijk veel belovend, hij is wel goed in het uit zetten van pionnen waar af en toe een been wordt uit gestoken om iets tegen te houden.
  3 trekpoppen op de bank die niet zoveel snappen van voetbal het wordt wel kansloos nu gaan we de betere ploegenkrijgen tel uit je winst.

 4. 4

  Werelds

  Beugelsdijk: ‘FC Den Haag is strijd, dat hoort bij deze club’

 5. 5

  Marcoke

  JIJ bent BESCHAMEND Fons!

  JIJ bepaald de tactiek (ha ha ha…)

  JIJ bepaald de opstelling

  JIJ bepaald het wisselbeleid

  Dus JIJ moet oprotten Fons, samen met die CLOWN van een Manders en plofkop Van As!

  Klaar

 6. 6

  Verkeerde Henk

  Je wint met zn allen en je verliest
  met zn allen. Ik wil hier dus mee zeggen dat de instelling van de 1e helft niet de eerste keer dit seizoen is dat er zo begonnen wordt. Dat heeft een oorzaak Alphons. Ik vraag me dus echt af of jij de spelers nog kan motiveren daarnaast wil ik wel eens horen waarom je voor Malone koos ipv Pinas. Voor het begin van de competitie heb ik al gezegd dat je houdbaarheidsdatum verlopen was en ik ben bang dat ik WEER gelijk krijg. Maar je wordt er voor beloond omdat het bestuur alleen naar cijfertjes kijkt en geen alternatieven heeft. Indien we er in blijven dit seizoen is het niet dankzij jou maar ondanks jou.

 7. 7

  Rob

  Beschamend noemt hij dat? Wat dacht je van lachertje van de eredivisie? Bijna wekelijks is er een speler die een beschamende fout maakt. Maak je borst maar nat met de aankomende wedstrijden. Zullen weer weinig punten, veel doelpunten tegen en veel gele en rode kaarten opleveren.

 8. 8

  Realist

  Een puike wedstrijd met een fantastisch eerste bedrijf.
  Ga zo door dan degraderen we weer eens eindelijk want met deze instelling van deze ploeg is het te gek voor woorden dat je eredivisie speelt.
  Wat een eikels , die zijn het never nooit waard om het groen/geel te dragen.
  Gelukkig geef ik mijn geld al een paar maanden niet meer uit aan deze tering zooi.

 9. 9

  Iwi

  en dan nog te bedenken dat Fons aangaf dat wanneer El Khayati in de winterstop weg zou gaan,dit intern met de huidige spelers opgelost zou gaan worden.
  Van As vindt van zichzelf dat hij een goeie groep bij elkaar heeft verzamelt. Fons lult mee,want heeft geen keus. Al het binnenkomende geld wordt gebruikt om gat te vullen,zodat Manders weer gered wordt.
  Zo houden ze elkaars hand boven het hoofd.
  T glas is telkens halfvol oftewel men kijkt naar boven.
  Nou sorry,kijk liever naar beneden.
  Maar dat doen ze niet,omdat ze dondersgoed weten dat je met deze begroting niet zo dicht bij de rode streep hoort te staan.
  Nou.Gaat Kishna,die vanaf heden wordt gezien als versterking nu echt serieus minuten maken?
  Wordt tijd lijkt mij.
  Heeft lang genoeg geduurd en flink wat gekost.
  Duurt nog maanden voordat hij eventueel nog in de buurt van zn oude nivo komt,mocht dat uberhaupt ooit nog gebeuren.

 10. 10

  handeltje

  De eerste wedstrijden van de competitie achterlijke terug speelballen en nu een verdediger (die eigenlijk middenvelder is) die de bal over de achterlijn wil laten lopen in plaats van hem het stadion uit te schieten. Het is niet alleen malone maar ook Meijers en Troupe zijn niet best.
  Enige die achterin een voldoende haalt is Kanon. zet nou een keer een verdediging met Pinas, Beugel, Kanon en goppel er in, kan je op het middenveld schuiven met meijers, malone , immers, kayatti, en voorin necid en valkenburg. Nouja kan me eigelijk geen ruk schelen wie er speelt als het maar met 100% passie is en waar je als supporter de longen voor uit je lijf wilt schreeuwen.

 11. 11

  mars

  deze mongolen zijn de eredivisie niet eens waard wat een bagger zooitje en maar roepen ik heb goede vervangers je heb helemaal niks als je met deze kneuzen keukendivisie speelt zelfs dan haal je niet eens de middenmoot een amateur clubje is nog spannender om naar te kijken

 12. 12

  Ton

  Ik denk dat ik supporter van Fortuna Sittard ga worden die maken de Groen Gele kleuren tenminste waar!

 13. 13

  lodewijck van avezaath

  handeltje?????????????? kanon goed??????????????? het is allemaal de schuld van die schele gisteren. buiten onze geniale trainer om natuurlijk, met zijn kut opstelling weer, stelt die Malone op. huh. eerste jaar meijers goed daarna geen bal meer geraakt. el nasser eist alles op wordt je ook schijtziek van. geen ene week stelt die dezelfde spelers op de leidse glibber. lekker degraderen echt ik meen het je bent het g team van de eredivisie.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl