Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

8 Comments

 1. 1

  iwi

  En maar weer beginnen over de beduidend mindere selectie.
  Alsof Koopmans,Summervile,Haye en Ewijk kutspelers zijn.
  Old Chick en Kramer waren de Heertjes ook zo content mee.
  2 jaar lang boven verwachting met prachtig goed voetbal en 25 punten boven de rode streep en velen plekken hoger dan op de ranglijst kwa begroting.
  Hahaha. Hou toch op joh.
  Bron A.D zal de technische staf zelf wel zijn.

 2. 2

  Doedel

  Nou fons je bent dus wel doof want we willen al weken dat je optyft maar je zit er nog steeds.

 3. 3

  mars

  mindere selectie dat doe je zelf flapdrol je zet zelf de mindere spellers er in en de jongens die echt willen hou je op de bank eikel je moet lekker opstappen en weg wezen

 4. 4

  Hans

  Ook na 2,5 seizoen waarin onder zijn leiding boven verwachting is gepresteerd! Ja, heb ik wat gemist?

 5. 5

  Verkeerde Henk

  Fons, ik zei vorig seizoen al dat je houdbaarheidsdatum verstreken was, met veel kunst en vliegwerk en geluk stonden we na 34 wedstrijden negende. Nu na vertrek van de overschatte El-Kayathi en één paar transfervrije spelers verder die niets toevoegen of allicht niet getest worden door jou en je de oude blijvende spelers niet meer beter maakt en ook nog eens de verkeerde spelers opstelt, is jouw houdbaarheidsdatum echt voorbij. Het produkt gaat rotten als deze een jaar over de datum is en dat geld nu ook voor de spelersgroep waar jij verantwoordelijk voor bent. Als ADO je lief is en niet wilt dat deze club afglijdt naar de kkd, stap jezelf op zodat een nieuwe man met nieuwe ideeën allicht weer de spelersgroep tot leven kan brengen.

 6. 6

  Tiemen

  Wat er nu rondloopt op het veld zijn matig tot slechte spelers die zonder een echte leider niet weten waar en hoe te dekken, stop nu eens met die oudere spelers die niets kunnen laten zien, maar die wel zo regelmatig een doelpunt weggeven of gewoon hun werk als verdediger niet begrijpen denk aan meijers, Bakker en Beugelsdijk.

  Probeer eens iets anders op die plaatsen in de verdediging. Verder maak gebruik van de de nieuwe spelers die zo vol trots werden aangekondigd, maar amper in de wedstrijd worden gebruikt, deze spelers verdienen zeker een basis plaats, en iemand uit de wind halen is leuk als je bovenin het rechter rijtje speelt. Jullie houden elkaar de handen boven het hoofd, maar van As heeft niet bepaald geweldige of creatieve nieuwe spelers gepresteerd, die we dan ook amper of niet in de basis zien. Van As en het hele bestuur moet eens optreden tegen die chinees, maar dat durven ze niet, bang hun riante salaris kwijt te raken, lafaarts zijn het.

  Hij moet ook een stoppen met dat gekke gedoe van hem nooit geld voor een speler uit te trekken. Geld van de begroting laat die chinees de miljoenen maar aanvullen, dat is het risico van een eigenaar die alleen maar geld wil verdienen, gebruik transfergelden voor de selectie. Maar beter als je gewoon oprot.

  Het is merendeels jouw schuld dat Groenendijk geen kant op kan, ondanks zijn eigewijze keuze voor de selectie en vreemde wissels

 7. 7

  Marcoke

  Fonsie is een ster in het demotiverend praten. Hoe moeilijk het allemaal wel niet is, dat het een heel lastig jaar gaat worden, Nasser en Becker is een groot gemis, geen geld, pech met de var, spelers niet fit en nog 100 andere zaken.

  Ik zeg niet dat hij ongelijk heeft, helaas zijn de meeste zaken ook zo. Maar dat is bekend, hou er over op en zorg dat je dat niet in die koppen van de spelers blijft hameren. Die worden daar niet beter van. Gaan geloven dat het ook echt lastig gaat worden en dat ze niet goed zijn enzovoorts….Nee, pak de stier of koe bij de horens en haal het maximale uit de zeer ervaren groep.

  We hebben niet de beste spelers maar er valt echt wel meer uit te halen dan Fons doet. Mindset veranderen is het begin. Neem het woord degradatie nooit meer in de mond maar ga praten over play offs Europees voetbal. Ja, klinkt idioot ik weet het maar liever dat ik dat de hele dag hoor (en ga geloven) dan het geouwehoer over degradatie.

  Zomaar een gratis tippie hoor Fons…

 8. 8

  Heel je reet vol

  Boven verwachting is bij onze Technische Staf is als wij hoger eindigen dan een club uit een moffen dorpje zoals Hengelo, hier zie je al de lange termijn visie in terug van onze club.
  Kijk nou eens naar AZ en probeer ook hetzelfde op te zetten dan iedere keer zo te lopen klootviolen!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl