Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

16 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Groenendijk ik wil toch even reageren op je VAR reactie: Waarom wisselde je Beugels zijn? Precies…..Omdat hij erg ongelukkig speelde of moet ik zeggen slecht…..dat geldt dus ook voor die strafschop, hij moet die duw niet geven, hij geeft de scheidsrechter de kans om te fluiten. Heel erg dom dus van Beugelsdijk. Dan die 4-2, hier ben ik t met je eens, dit was buitenspel en juist de var moet dat zien en die goal afkeuren. Echter je jankt nu om je eigen frustratie…..straks heb je de var een keer mee. Is je boosheid niet een gevolg van het verschrikkelijke slechte aankoopbeleid van die dikke die luistert naar de naam van As en naar onze Twitter koning Manders? Die het transfergeld spenderen aan speeltjes en om begrotingsgaten te dichten waardoor jij bent opgescheept met geen spits en geen rechtsback?? En dat je straks een doekje voor het bloeden krijgt in de vorm van 2 spelers die er ook niets van kunnen of bankzitters bij andere clubs zijn???? Sla eens met je vuist op tafel in de bestuurskamer………..ipv te janken voor de fox camera’s.

  1. 1.1

   The Fonz

   Inderdaad je hebt gelijk Henk.
   het is een samenloop van gefrustreerde weken.
   Maandag ga ik bij Thijs op het kantoor met mijn vuist aan de slag

  2. 1.2

   supporter

   Ben het vaak met je eens.. ik hoop ook dat je die snor hebt gezien vanavond… Onterechte penalty, Fons recht van spreken.. ik heb de samenvatting gezien..we hadden grote kans om te winnen.. we hebben die kut spits nodig.. en spek en bonen Lorenzen naar de bank

 2. 2

  lodewijck van avezaath

  zo is het Henk.

 3. 3

  Ali

  Henk heeft gesproken

 4. 4

  Fons Groenendijk

  Inderdaad verkeerde henk,maandag gaat er actie ondernomen worden door mijn vriend van as.we gaan morgen eens rondneuzen in almelo voor die bankzitter

 5. 5

  Theo

  Verkeerde Henk is wat mij betreft de Juiste Henk. Die Calimero zit alleen maar te huilebalken bij de pers. Onze club onwaardig! En onze Dikke Deuren zitten te twitteren als tieners. Ze geven er blijk van dat ze niet bepaald kaas gegeten hebben van het vak dat ze uitoefenen en waarvoor ze bovenmatig gehonoreerd worden. Popi Jopi’s zonder inhoud.
  Als je als directeur denkt op sociale media actief te moeten zijn heb je niet veel van je verantwoordelijkheden begrepen. Dat is hooguit een taak voor de tweede lijn. Je hebt als CEO anders je handen niet meer vrij. Dat leer je al bij een schriftelijke cursus van de LOI.
  Triest, dat juist wij weer met dergelijke publiciteitsgeile kneuzen zitten opgescheept.

  1. 5.1

   Ml. Wu

   Doet Tlump ook zelf Thea

 6. 6

  Ml. Wu

  Iek juist heel blij zijn, iek heel veel geld gewonnen hebben met 4-2, ja ja ja natuullijk zag iedeleen in stadion het is buitenspel, ja ja ja natuullijk zagen homo Henk en al die andelen dat ook, ja ja ja natuullijk zag zeistel slaafjes dat ook, ja ja ja natuullijk zagen die zeistel slaafjes van de VAL dat ook, maal niemand keulde doelpunt af en iek nu heel heel veel geld gewonnen hebben hihihi iek lekkel uit eten vanavond

 7. 7

  Rene

  MI.Wu jij lekker lekker bij chinees eten ,,Peking eend bestellen geen ooievaar,,opvreten en de botjes niet uitspugen maar inslikken,,,,misschien een overdwars

 8. 8

  Carrero

  En ik ben doodziek van Groenendijk zijn keuze voor wie speelt en zijn wissels.
  Met ons plofkopje heb ik al vanaf de eerste dag niets gehad. Hij is fcdh onwaardig net zoals onze narcistische directeur die allang vergeten is waar het bij een voetbalclub om draait.
  Nm wat er op het veld gebeurt, simpelweg het spel en het resultaat.

  In mijn buurt en op school van de kinderen spreek ik het afgelopen jaar toch behoorlijk wat mensen die gebruik hebben gemaakt van de dagkaarten/AH-aanbiedingen ed. Deze mensen zijn zo aardig mij niet te hard voor het hoofd te stoten maar zijn allemaal verbaast over het niveau op het veld wat zij te zien krijgen. De “dagjesmensen” (wat toch echt wel voetballiefhebbers zijn) geeft de mensen dan ook alleen maar een bevestiging dat zij nooit wat gemist hebben bij fcdh en dat voorlopig ook niet gaan doen. We zijn onderhand van sleeping giant aan het afglijden naar een zielige giant. Wij als vaste supporters willen wel maar de spelers moeten toch echt meer persoonlijk en collectief inzet tonen.
  De nog steeds onbegrijpelijk behaalde 7e plek afgelopen seizoen zegt meer over de situatie van de eredivisie denk ik. Maar verbergt dan ook in wat voor een shit onze club nog steeds zit. Geen geklaag maar het realisme van mnoort zit ook in mijn hoofd. Maar onze directie kan zich op de borst kloppen en lekker door mastuberen hoe goed het wel niet allemaal gaat. Of Hoe fijn de nieuwe stoeltjes op een lege wel niet tribune zitten. Zelfs met bekerhoudertje. Oef.

  Een grasveld, het spel en het resultaat.
  Dat is waar het bij een voetbalclub om gaat.

  Het word weer een heet seizoen, FCDH is weer begonnen.

 9. 9

  Marcoke

  Dan zie ik gisteravond Fons bij Studio J klagen over de VAR en maakt hij geen sterke indruk hoor. Komt echt over als een klager huilebalk die mammie er nog bij gaat halen straks.

 10. 10

  ietwietwaaiweg

  Maar eerlijk is eerlijk we hebben niet verloren van de VAR
  maar door weer op een stupide manier binnen 10min met 0-2 achter te staan.
  met een geluk kom je op 2-2 met een geluk

 11. 11

  Rob

  2-2 is geen geluk. Verdediger kan alleen dat maar doen want staat speler van ADO vrij achter. Natuurlijk verlies je door de VAR. Normaal was het geen strafschop geweest. Daarnaast had de VAR het 4 de doelpunt van Heracles af moeten keuren. Dan blijft het 3-2 en ook het geloof. ADO was zeker niet de mindere. Integendeel

  1. 11.1

   ietwietwaaiweg

   ook pas weer nadat het moest.
   ben met je eens dat die goal zelfs zonder var afgekeurd had moeten worden.
   maar grootste probleem is dat we gewoon weer te slap beginnen

 12. 12

  supporter

  Als ik ook het wedstrijd verslag lees van ook andere sites haal ik er o.a. uit dat FCDH net zo goed had kunnen winnen als de kansen benut waren (heb de wedstrijd niet gezien), dan vind ik de reacties hier wel erg negatief over de trainer die ons in de eredivisie heeft gehouden en tov alle vertrouwen en vreugdekreten die over V As en Manders zijn uitgesproken de afgelopen maanden.. Manders gaat mee met de tijd, wees blij dat hij desgewenst vragen van de gewone supporter beantwoord op Twitter.. en tja, we moeten het toch ook hebben van sponsoren, dus als die een stijve krijgen van die tafeltjes en bestellen tijdens wedstrijden..soort be it, zolang ze maar betalen.. in een serieus bedrijf moet je nu eenmaal aan alle facetten denken op het gebied van investeringen.. als Veerman wil binnengehaald was zou er denk ik anders gepraat worden..

  De spelers die v As gehaald heeft zijn door veel supporters toegejuicht toen..

  Wat ik Fons kwalijk neem is dat ie de ploeg niet zover krijgt om van minuut 1 te pompen.. en met alle respect voor de mens, maar rot toch s op met Lorenzen, niet je ego voorop stellen..
  En THUIS verliezen van Emmen is gewoon heeeel slecht..geen excuses voor..
  En verman je wat meer voor de camera

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl