Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

13 Comments

 1. 1

  Rob

  Fons is wel een goede vent maar niet geschikt voor ADO.

 2. 2

  mars

  reageer ik wel voor je fons pak je spullen op en go voor dat het te laat is

 3. 3

  Jan

  Fons heeft het de afgelopen jaren best wel naar behoren gedaan, maar de chemie met de spelers is er niet meer, dus is het tijd voor een frisse wind en misschien krijgt Steijn of Jol de boel weer op de rails, we zullen het de komende dagen wel horen

 4. 4

  Verkeerde Henk

  Uiterlijk maandag maar ik denk persoonlijk morgen al, zal hij bekend maken dat hij er mee stopt. Tenminste als zn bankrekening t toelaat, de schoorsteen moet tenslotte ook bij hem roken….;). Maar wie dan?? Wie durft?? Er zijn niet echt veel kandidaten vrij en Lex Schoenmaker kan echt nu niet meer….;)…..;).

 5. 5

  Marcoke

  Fons Out !!!

  En snel nu

 6. 6

  Ton

  Die Rus van Vitesse halen is dat geen optie? Fons naar Vitesse!

 7. 7

  Tiemen

  Wat kan hij er eigenlijk aan doen, als hij het met een stel amateurs en overjarige spelers moet doen. Het is van As die zijn biezen moet pakken, laat iemand anders dat roer overnemen, misschien is er dan nog wat mogelijk. Fons heeft ons al eerder bij de onderste plaatsen weggehaald.

 8. 8

  RUUD

  Tiemen de grote fout ligt bij van as helemaal gelijk in twee spellers verkopen en 1 contract niet op tijd verlengt geen spellers terug maar de rode cijfers beter maken.
  Nou beter wat Meer rode cijfers
  Den geen Andre spellers. Dus ja Ook van As Moet weg zieterniet Ook fris uit met ze kapsel.

 9. 9

  Hans

  Alfons Groenendijk gaat zich na de tiende nederlaag van het seizoen beraden over zijn positie als trainer van ADO Den Haag. De coach zag zijn ploeg zaterdag kansloos verliezen van Heracles Almelo (4-0).

  Ben je blind Fonsje? Zie je niet in dat je het niet in de vingers hebt? Wegwezen graag, en neem al je ervaren spelers mee, kunnen jullie nog leuk amateur voetbal spelen. Te beginnen in de laagste afdelingen.

 10. 10

  Marcoke

  En met Fons ook graag zijn gehele “technische” staf oprotten!

  Stelletje nono’s

 11. 11

  Peter vakkie g

  Die verdediging van ons,dat kan echt niet op dit niveau zag je die beugels dijk wegdraaien bij die 1e goal,het leek mijn opa wel van 80 jaar en dan nog tegen desserts ook. Een spits van niks!!!! Ik heb het al eerder gezegd, hou vrijdagavond vrij komend jaar. Ik divisie here we come!!!!

  1. 11.1

   Karel Doormann

   “, hou vrijdagavond vrij komend jaar. KKdivisie here we come!!!!” je denkt toch niet dat ik mijn tijd langer daar aan ga verbrassen dan?

 12. 12

  Karel Doormann

  waar denkt hij over na… of hij links of rechts van de lijn gaat staan?

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl