Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

13 Comments

 1. 1

  Ano-Niem

  Allemaal leuk en aardig, maar volgens mij heeft Manders al aangegeven dat het budget fors omlaag zal gaan.

  Daarnaast zul je moeten zorgen dat Havenaar gaat bijtekenen anders loopt ie volgend seizoen voor niets de deur uit als z’n contract is afgelopen. Verder zul je ook moeten zorgen dat Mike op de juiste manier kan worden gebruikt en dat betekent dus dat je moet zorgen voor goede vleugelspelers. Een Becker in goeden doen heeft waarde en wellicht Wolters ook als ie zich verder kan ontwikkelen.

  Ik hoop echt dat we ook wat verder kijken dan het komende seizoen. Dus zorgen voor een spits die in de schaduw van Mike kan rijpen. Fernandez is het niet, want te oud, en ook Van der Heijden heeft inmiddels bewezen niet van waarde te zijn, want zelfs bij Volendam kan ie geen potten breken.
  Ben benieuwd wat er in de jeugd rondloopt en wellicht kan gaan doorstromen.

  eerst snel veilig spelen en zorgen dat de sterkste spelers kunnen blijven en verlengen. Vooral Malone is belangrijk om te kunnen behouden en langer binden. Daarnaast is het te hopen dat Jansen terug weet te komen op z’n niveau al lijkt me dat bijna een utopie.

 2. 2

  Olitano

  @Ano-Niem
  Manders heeft inderdaad aangegeven dat, wanneer de Chinezen geen geld meer storten, de begroting voor het komend seizoen omlaag moet.

  “Maar als het budget is zoals het nu is, dan kan Mike ook volgend seizoen bij ons spelen’, zegt technisch manager Jeffrey van As”.

  Van As gebruikt de woorden “als” en “zoals het nu is”. Dat betekent letterlijk niet dat er geld beschikbaar is. Dan is de koptekst van dit stuk “geld hoeft toekomst Havenaar niet te dwarsbomen” vertekenend.

  Als ik de totale tekst nog een keer lees lijkt er een verband te bestaan tussen de verschillende uitspraken. Het lijkt er op dat van As meer weet en dat er misschien wel een investeerder is opgestaan om Havenaar te behouden.

 3. 3

  Verkeerde Henk

  Wat een discussie om niets. Van As gaat niet over de begroting en deze gaat niet omhoog. Een andere investeerder is er niet, van As spreekt gewoon voor eigen parochie en voor zijn beurt. Havenaar wordt gewoon verkocht evenals Kanon en die andere dure, niet uit de verf komende buitenspeler, Schaken. Komt dan zomaar in de begroting een bedrag vrij van bijna 2 miljoen. Tesamen met de verkoopbedrag van Havenaar is dat ca 3 miljoen euro. Kan je toch weer, als je creatief bent, 4 andere spelers voor terughalen.

  1. 3.1

   Bob

   Begroting gaat omlaag wanneer er geen nieuwe agiostorting uit China komt. Op hoge transferinkomsten rekenen is onverantwoord. Schaken levert sowieso weinig op. Hij heeft de echte ambitie niet meer. Een fitte Havenaar kunnen we eenvoudig niet missen. De vervangers zijn of niet bereid voor ons te spelen of ze zijn niet te betalen. Hou hem aan zijn contract. Gokken op Kastaneer is enorm riskant. Dat Van der Heijden het niet is weten de Jules de Cortes inmiddels. Kortom, ik zie het somber in.

 4. 4

  Ano-Niem

  Ik ben inderdaad bang dat de chinezen echt even geen geld gaan schokken, dus dan moeten we enerzijds gaan snijden in de kosten (dus salarissen) en we zullen geld moeten vangen uit transfers. Probleem is dus dat we eerst geld moeten vrijmaken om gaten in de begroting te dichten en dat we daarna pas kunnen investeren in nieuwe spelers.

  De enige spelers die daadwerkelijk iets kunnen opleveren en vanwege een aflopende overeenkomst in 2018 wel moeten worden verkocht zijn Meissner en Havenaar. Bij Schaken zullen we geld bij moeten leggen om die gozer te kunnen dumpen, denk niet dat er een club is die ook maar iets voor m wil betalen. Wellicht wil Wang ‘m hebben voor een Chinese club…:-)

  Het worden hoe dan ook spannende tijden. Als we gedwongen worden om Havenaar daadwerkelijk te verkopen dan wordt het een erg lastig seizoen. Dan hoef je trouwens ook niet te investeren in buitenspelers, ervan uitgaande dat we dan Kasteneer weten te behouden en hij eerste spits gaat worden. Zoals gezegd is dat wel een riskante gok.

 5. 5

  Iwi

  Dan moet je die gok maar nemen.Er vanuit gaan dat Havenaar er 20 gaat maken is ook een gok. Havenaar houden en Malone,Kastaneer en Kanon gratis de deur uit laten lopen betekend A geen geld en B weer een kutelftal en wat heb je dan nog aan Mike? Schaken zn contract loopt trouwens af,dus die gaat op zeker wieberen. Scheelt weer salaris kosten. Het ziet er allemaal somber uit. Dan maken we ons eigenlijk druk over of we ons handhaven in de eredivisie. Volgend jaar toch weer een jaartje Degradatie voetbal en een nieuw seizoen China Soap.

 6. 6

  Kaalkop

  Ben uiteraard blij dat we er waarschijnlijk in blijven. Zondag winnen en je bent 2 wedstrijden voor het einde veilig!!! Voor volgend seizoen maak ik mij het meest zorgen over de volgende China soap die er hoogstwaarschijnlijk wel weer zal komen. Alle Chinese perikelen hebben nu al een daling van enkele miljoenen van de begroting/ inkomsten tot gevolg. De eretribune is nog nooit zo leeg geweest in het koekblik bij wedstrijden in de ereleague. Bij Kallen en Beiersbergen was de bezetting veel beter, de begroting hoger en werden er zwarte cijfers geschreven…tsja deden ze schijnbaar toch ook iets goed. Zij waren er ook altijd en zaten overal met hun neus bovenop. Nu heb je een eigenaar waarvan niemand weet wat hij nu eigenlijk wil met FCDH en die vooral bekend staat om zijn fantasieën, onbetrouwbaarheid en wanbeleid

  1. 6.1

   Bob

   Kallen en Beijersbergen waren echte “zieners.” Ze zagen en kozen de kortste weg naar hun eigen succes en zogen onze club helemaal leeg. Ze lieten ons achter met de ellende.
   Onze tragiek is dat er altijd mensen zijn die dergelijke types verheerlijken. Type “sterke man.”
   Zoals onze held Stoop die ons achterliet met een motorrijder.
   Het wordt toch langzaamaan tijd dat we gaan leren van het verleden. Dan kunnen we vooruit gaan kijken.

  2. Kaalkop

   Kallen en Beiersbergen kan heel veel negatiefs over geschreven en bedacht worden, maar van Beiersbergen weet ik zeker dat hij het beste voor had met de club. Hij heeft zelfs opgebaard gelegen in het stadion na zijn tragische dood. Feit is wel dat zij geen tientallen miljoenen op de bank hadden staan om even extra in FCDH te steken, zoals van Seumeren bij kutrecht of andere investeerders bij andere clubs wel doen. Jouw vrienden uit China hebben dat geld wel en beloofden dat wel te gaan doen om daarmee de club naar een hoger plan te gaan duwen. Nou intussen weten we waar de diverse China soaps tot geleid hebben…

 7. 7

  Bob

  Voor eens en voor altijd en voor de zoveelste maal: IK HEB GEEN ENKELE RELATIE OF IETS DERGELIJKS MET WIE DAN OOK IN EN ROND DE CLUB.
  Ik stoor me aan onjuiste en onware voorstellingen van zaken. Dan probeer ik de andere kant van de medaille te zien te krijgen. Om bij het juiste adres van de rovers uit te komen.
  Nuanceren heet dat.

  1. 7.1

   Kaalkop

   Is het ooit wel eens bij je opgekomen dat je het misschien net niet helemaal bij het juiste eind hebt in de geschiedenis van je gehele leven?

  2. Marcoke

   Ha ha

 8. 8

  Olitano

  Het duo Van der Kallen en Beijersbergen hebben financieel de club op de rit gekregen. Met hulp van de door hen aangestelde accountant Driebergen. Er is zelfs geld ontvangen van het vertrek van Van der Brom. Het zijn zakenmensen.

  Maar de feiten liegen niet. Daarnaast hebben ze financieel ook heel goed voor zich zelf gezorgd. Inkomsten uit o.a. de ledboarding en reclamemasten. Zie de Memorandums of Understanding I en II.

  En als klap op de vuurpijl 9.900.000 euro van UVS.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl