Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

23 Comments

 1. 1

  Karel Doormann

  het stoort mij mateloos dat als er gevraagd wordt of dit een belangrijke week is dat er gedaan wordt dat we het wel redden de rest van de competitie

 2. 2

  Realist

  Lachwekkend die brood , net zo zwak , gestoord en amateuristisch als de rest .

 3. 3

  Verkeerde Henk

  Als Brood bedoeld dat er nog 12 wedstrijden te gaan zijn ja, geef ik ‘m gelijk maar hij moet toch ook zien dat er geen vooruitgang in zit. Wanhopig zijn is niet goed maar ik wil wel een trainer zien die zich zorgen maakt, strijdbaar is, de vinger op de zere plek legt etc. Maar het lijkt wel of hij berust in het lot

 4. 4

  Peter

  Heel de club kraakt en de trainert staat onbenullig grijnzend langs het veld. Na de wedstrijd gewoon vermoeiend om dat saaie lusteloze kuttoontje van hem aan te horen.
  Fijn gedaan hoor Hamdi en Jol om hem aan te stellen. Soodemieter toch op.

 5. 5

  peter vakkie g

  het spel is verschrikkelijk en niet om aan te zien Fortuna hoefde alleen maar te wachten op
  een foutje van den haag, die altijd wel gemaakt wordt. Tevens hebben wij supporters moeten wachten tot de 78 ste minuut tot het eerste schot op het Fortuna doel
  lachwekkend , wij zijn het slechtste elftal van de Eredivisie ja zelfs nog slechter als kutlanderveen fc Emmen en dan zegt ie nog doodleuk ik zie lichtpuntjes naar welke wedstrijd heb je zitten kijken Brood ?

  1. 5.1

   Hans

   De lichtmasten denk ik!

 6. 6

  Marcoke

  Als je, met wat dan ook, IEDERE dag urenlang gaat oefenen/trainen dan mag je er toch vanuit gaan dat er op zn minst enige vooruit gang in komt? Laat staan als je er “talent” voor blijkt te hebben.

  Ik kan geen piano spelen maar als ik nu begin boek ik meer progressie in een maand dan heel FCDH bij elkaar in een seizoen! En die gasten hebben heel hun leven niets anders gedaan dan voetballen iedere dag en nog steeds gaan de meeste basis handelingen fout!

  Dan maakt het geen reet uit of je wel of niet aan elkaar gewend bent maar een goede pass geven, duels winnen, diepte inlopen dat zijn zaken waar ik van verwacht dat ze dat gewoon moeten kunnen en DOEN als PROF voetballer!

  1. 6.1

   Hans

   Het zijn profs in de Peppy en Kokki competitie. Een prachtig salaris en er niets voor terug geven. Toch Kramer?

 7. 7

  iwi

  Brood vind ik ook niet veel
  Maar is zeker niet alleen schuldig.
  Hij kwam binnen met een overschot aan nieuwe spelers en in die tussentijd bleven er maar spelers komen.
  Veelal zonder wedstrijdritme of zelfs lichamelijk niet fit.
  Is echt zeer vervelend werken hoor.
  Een team dat presteerd is altijd een team dat gedurende het seizoen bestaat uit een vaste basis en weinig mutaties kent.
  Fortuna heeft slechts 17 spelers gebruikt en een vaste basis.
  Zijn dus allen wedstrijdfit en op elkaar ingespeeld.
  Ook spelers in de gelederen die het op kunnen brengen om de zestien in te komen.
  Is een groot stuk inhoud gekweekt door veel te spelen maar het moet ook in de speler zelf zitten.
  Wij hebben veel te veel statische spelers.
  Totaal geen balans.
  We moeten nu wel aanvallend gaan spelen omdat onze vedettes(op papier)Kramer Vejinovic Nasser Goossens Mokthar allen geen dynamische spelers zonder bal zijn.
  En dat met een kut achterhoede is dus dodelijk.
  Inzakken en dan op de counter heb je weer andere tyoe spelers voor nodig en creëer je zeker niks terwijl je moet gaan winnen nu.
  Kortom zelfs een toptrainer zou nu als hij in zou stappen een probleem hebben.
  De selectie.Althans de huidige basis is niet zo goed als men denkt.
  Of over the hill of geen ritme en vrijwel geen fysiek en loopvermogen.
  Alleen beetje creativiteit.
  Het enige wat je nu nog kan doen is vasthouden aan één basis.
  Niet meer vanaf wijken en hopen dat je beter bent dan Emmen en Willem 2

  1. 7.1

   Peter

   Dat we zoooveeel spelers al gebruikt en weer weggedaan hebben, mag je de beleidsmensen van onze club zeer kwalijk nemen.

  2. 7.2

   Hans

   Een ieder weet wanneer het volgend seizoen begint, en dan moet je klaar zijn, tot de tanden bewapend. Alleen bij ADO is dat nooit zo, en zijn nu nog na meer dan 20 wedstrijden aan het knoeien.

 8. 8

  Rob

  Tegen PSV en Sparta hebben we geen geluk gehad? Man zet een bril op. PSV had met 1-6 moeten winnen. Wedstrijden verliezen hoort er bij maar kansloos is toch iets anders. Na 78 minuten eindelijk een schot ( ook nog over) op het doel is echt verschrikkelijk slecht. Wij zijn de ploeg met de minste schoten op het doel. 171 x
  Zelfs spelers die zo opgehemeld worden dat ze zo’n fijn schot hebben zoals Goossens en Vejinovic schieten nooit op het doel.
  Ik zou me als trainer wel zorgen maken want progressie is er helemaal niet. Blijven constant dezelfde fouten maken en opbouwend is het 2 x niks.

  1. 8.1

   Hans

   Ziet alleen progressie in zijn portemonnee!

 9. 9

  Hans

  Er is maar 1 ding waar Brood aan denkt en dat is het salaris eind v/d maand. Met zulke praat bouw je geen ploeg op maar breek je de ploeg af. Zielig figuur die Brood en het ziet er naar uit dat het degradatie wordt. Het is en blijft een degradatie (trainer). Deze stoere man heeft geen paniek, is geen wanhoop en ziet alleen maar positieve dingen om zich heen. Wij supporters zien alleen maar negatieve dingen, maar wij zijn het betalende klootjes volk, die geen verstand van voetbal hebben, en Brood is een Maestro in het voetbal. Laat het dan eens zien Brood. Net zoals een Kramer! Deed hij gisteren eigenlijk mee gisteren? Ik heb hem niet gezien. Af en toe vraag ik mij zelf wel eens wil je nog hier naar kijken? Helaas wel want je bent supporters in hart en nieren. Waren de trainer en spelers ook maar zo, dan liepen ze wat harder. Hebben totaal geen trots met steeds weer verliezen, het doet ze niets.

 10. 10

  Realist

  Eindelijk word iedereen hier eens wakker , dit zag ik al aankomen na 3 wedstrijden hahaha . Supporters moeten zich ook schamen, uitzwaaien met rookbommentjes ? Schaam jullie en ga verhaal halen op de training . Ze komen er wel heel makkelijk vanaf . Hang desnoods spandoek op met schaam jullie ofzo . Waar is die harde kern ? Kut supporters, is ook niet meer wat het geweest is . Old school rules

 11. 11

  Rob

  Nee hoor je geen zorgen maken. Emmen gewonnen en RKC staat met 2-0 voor. Ook die is dan uitzicht. Na-competitie hoogst haalbare maar ook daar twijfel ik aan. Ipv al die spelers had er op elke lijn een speler gehaald moeten worden. Nu allemaal spelers die bij geen enkele club terecht konden. Maanden niet gespeeld en of niet fit ( lees geblesseerd).

 12. 12

  Vak J olé olé

  Brevet van onvermogen voor dhr. Brood. Het is gewoon een slappe zooi. We hebben gewoon gekozen voor een verkeerde trainer. Maar die spelers ook….. pfffff om te janken.

  Het probleem is dat er door de hele organisatie heen allemaal ‘verkeerde’ types zitten. Allemaal passanten zonder het hart op de juiste plaats.

  ADO is gewoon nog steeds een prachtige club in een geweldige stad alleen met verkeerde beleidsmakers. Als ik Wang was dat had ik al die klunzen op straat geflikkerd en eens wat mensen aangenomen die houden van de club in plaats van het ‘vak’ wat ze doen.

  Degradatie staat als een paal boven water.

 13. 13

  Peter

  RKC 3-0 . Die gaat zich veilig spelen,

 14. 14

  Rob

  Probleem is dat we uit moeten naar W II die wel niet goed speelt maar wel thuis. Dan thuis RKC die vertrouwen heeft gekregen en ook nog eens minder druk heeft.
  Moet een wonder gebeuren.

  1. 14.1

   Hans

   Na woensdag weten we dat wij gaan degraderen, alleen Brood ziet nog licht puntjes. Teveel naar de lichtmasten gekeken. Wat een dwaas zonder voetbal verstand.

  2. 14.2

   Hans

   Nacompetitie wordt ook niks, de Top van de KKD is veel beter dan Alles door Onkunde.

 15. 15

  Marcoke

  Brood is een slapjanus en een typische kantoorlullo. Straalt niets uit en is niet krachtig genoeg.

  Rkc gewonnen ja en die spelen ook veel beter voetbal net als Fortuna (ongelooflijk als ik mijzelf dat hoor zeggen) en daarom zie ik simpelweg geen perspectief meer. Het heeft er gewoon nooit ingezeten, zelfs niet met bijna 40 spelers en 3 trainers in 12 mnd tijd

 16. 16

  Schollekop

  Die Kramer zag er nog fris uit na de wedstrijd. Geen zweetdruppel te bespeuren.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl