Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

11 Comments

 1. 2

  supporter

  niets te vrezen, gdv kut moet je het vinden. wie heeft er nu nog interesse in die prutser

 2. 3

  Koos

  Advies aan Mike: zo snel mogelijk wegwezen jongen! Pak je poen, van deze baggersupporters
  heb je niks te verwachten. De club ook niet. Mijn oude vader heeft gelijk: het was niks, het is niks en het wordt niks.

 3. 4

  leo

  Hoezo baggersupporters Koos?
  Mag je dan niet kritisch zijn op een voetballer, ondanks het feit dat het een hagenees is? Moeten we dan het hele verleden seizoen, met slechts 1 hoogtepunt (twente thuis) en dit seizoen tot nu toe ( ook 1 hoogtepunt, het doelpunt afgelopen zaterdag) goed vinden omdat hij hard werkt?
  Maar afgelopen zaterdag werd weer pijnlijk duidelijk dat wanneer hij een gat moet maken voor de inkomende man, hij het juist dicht loopt, en wanneer hij een steekpass moet verwachten, trekt hij juist het gat, dus met andere woorden: taktisch komt hij ook nog eens tekort, hij “leest” het spelletje niet.

 4. 5

  Gelijk

  Koos heeft gelijk welke speler hebben de supporters nog niet afgebrand het a altijd raak niet gek dat geen enkele goede speler in den haag wilt spelen

 5. 6

  supporter

  ja leo hij heet niet voor niks koos hopeloos

 6. 7

  hageneesje

  Ach ieder zijn mening. Ik ben van mening dat mike ondanks zijn steekjes die hij laat vallen erg belangrijk is voor deze elf spelers, want van team kan je helaas niet spreken.

  Zijn inzet e.d. is er een waar veel spelers wat van kunnen opsteken. Als mike weg zou vallen wie gaat dan al die arbeid verrichten?

 7. 8

  supporter

  weet je wanneer die belangrijk was geweest als die die kkbal erin had geschoten, pleur op man om het iedere x goed te praten. bij scheveningen schieten ze zo.n bal erin.

 8. 9

  supporter

  en trouwens je hebt het over zijn arbeid maar dat moet wel lonen, anders kan je beter naast jojo buitenzorg gaan lopen.

 9. 10

  leo

  Beste Hageneesje,

  Ik had en heb ook nog steeds een zwak voor hem, alleen al vanwege het feit dat het een Hagenees is, en daar zijn we natuurlijk altijd gevoelig voor.
  Maar je moet het op een gegeven moment wel waarmaken, en hij loopt te lang nu ver onder zijn kunnen te voetballen, en schrijnender is ook nog dat zijn kunnen niet top is. Hij ziet het spelletje niet, en dat is een constatering.

 10. 11

  GeorgeJMS

  Precies, sterker nog: Mikey had – en eigenlijk heeft – vrijwel alles in zich om zich te voegen bij het illustere rijtje Haagse Helden:
  Echte Hagenees en groot geworden bij de club; beschikt over een bijna uitgeroeide aandoening, clubliefde; werkt altijd hard en toont de juiste mentaliteit.
  Maar Mikey zit al anderhalf niet lekker in zijn vel en het is gissen naar de oorzaken daarvan. Prive-problemen? Moeilijke band met iemand binnen de club? Of heeft het iets te maken met het vertrek destijds van zijn maatje Jens naar eerst Utreg en nu zelfs Feijenoord, terwijl hijzelf met meerdere clubs in verband wordt gebracht maar een transfer telkens uitblijft?

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl