Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

3 Comments

 1. 1

  Rob

  Ga dan eens anders voetballen Stel jonge gretige spelers op en last die Denen en Jansen op de tribune plaats nemen zodat zij kunnen zien hoe je moet voetballen. Gehrt bakt et werkelijk niks van. Te licht niet scherp en. Kristesen mag je meer van verwachten en Jansen staat elke wedstrijd te slapen.

 2. 2

  FCDH FOÂHEVÂH

  Amateurs Doen Onvoldoende. Moet echt iets veranderen binnen het team. Mentaliteit is slecht,
  lijkt wel alsof niemand zin heeft om voor de punten te knokken. Je kan nog beter 11 mensen van de tribune plukken. 100% Inzet elke wedstrijd! Schuìm op die Bekkûh!!! Niet alleen in het eerste kwartier. Elke wedstrijd het zelfde, even 10 minuten iets laten zien en dan als een kaartenhuis inzakken. Haal spelers die van Den Haag een club kunnen maken die de punten pakken. Desnoods door te counteren. Pas die 4-3-3 opstelling aan. Daar red je het echt niet mee. En train wat meer op driehoekjes en voorzetten vanaf de zijkant.

 3. 3

  Kaalkop

  Wordt weer een heel seizoen degradatievoetbal. Je had hele goede zaken kunnen doen. NAK, GAE verliezen allebei THUIS van hoereveen en camboer. Dat is dan ook gelijk het enige positieve dat je zelf in ieder geval niet verloren hebt

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl