Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

7 Comments

 1. 1

  fuck the system

  Eerst niet laten afslachten, nu vreesde ie er toch voor, oprotté Fraser .

 2. 2

  Verkeerde Henk

  Ik wil toch een lans breken voor Fraser. Ook nu zette hij het in de 2e helft om, evenals tegen gae. Hij ging gedurfder spelen, wisselde Jansen, die overigens echt stil staat sterker nog alleen slechter wordt, voor Eduardo en hierdoor gingen we naar voren voetballen. Tegen Twente ook gewoon 4-3-3 beginnen en we pakken thuis 3 punten!!!!

 3. 3

  hageneesje

  @verkeerde henk, dan wil ik de lans wel weer ff breken, fraser begint op die manier hij kan ze ook vanaf de eerste helft het veld op sturen als in de 2e helft. Dan had je misschien wel 3 punten mee genomen. Met dat angsthazen gedoe bereik je niks.

 4. 4

  Jatoch

  Die Wilson is geen verkeerde! Kon direct zien dat ie normaal wat hoger niveau speelt. Hopen dat SNO zn vorm en fitheid heeft en dan gaat het allemaal wel goedkomen..

 5. 5

  GeorgeJMS

  Ja, opnieuw ging Fraser pas in de 2e helft uit van eigen kracht. Van meet af was er weer dat terughoudende, bijna angstige, spel met 2 snelle tegentreffers tot gevolg. Daarna loop je eigenlijk achter de feiten aan, vooral tegen een topclub.
  F.C.D.H. zal offensiever moeten spelen, met de spreekwoordelijke Bluf. Alleen dan kun je kansen creeeren en ontlast je de defensie die te vaak onzeker oogt. Kanon speelt deze weken met en tegen enkele van de beste voetballers ter wereld die niet voor niets veel geld verdienen in de Duitse, Engelse, Franse en Italiaanse competities. Hij komt straks nog gerijpter terug zou wel eens heel belangrijk kunnen worden in de strijd om lijfsbehoud.

 6. 6

  hageneesje

  iemand interview met vito op omroepwest gezien?

  wat een gek, wel goed kunnen spelen voor een volle kuip omdat dat zo mooi is. Schandalige opmerkingen. Je moet altijd zo willen spelen en zeker voor ons en al helemaal in een thuis wedstrijd.

 7. 7

  rob

  Fraiser moet zo snel mogelijk het veld ruimen. Als je elke keer zo begint is het vragen om problemen. Al na 4 minuten werd de lange bal al weer gespeeld. Is bijna lachwekkend om te zien dat de spelers elkaar niet eens de bal kunnen aanspelen en/of kunnen controleren. Zegt elke week Zuiverloon zou meer moeten brengen en elke week staat die luie flapdrol er weer in. Samen met Jansen de slechtste spelers die wij hebben. Daarnaast is Derijck wel een probleem aan het worden.
  Als je vaker in eigen doel schiet dan bij de tegenstander kon je wel wedstrijden verkopen.
  Nee, heb er een hard hoofd in omdat het niet 1 of 2 spelers zijn die er niks van bakken maar het complete elftal is bagger. Zelfs Dordrecht en Excelsior hebben meer kwaliteit op het veld lopen. Krijgen 2 versterkingen. Weer Surinamers ipv voetballers. Wordt er niet goed van de verhouding is compleet weg. Haal spelers die met hun hart spelen zoals Ieren.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl