Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

4 Comments

 1. 1

  iwi

  echt ongelovelijk.Die oekrainer heeft in Mei 2014 zn laatstse wedstrijd gespeeld.uitgerekend Sno een type echte kerel die we nodig hebben gaat ie moeilijk over doen.27 jaar en transfervrij.kijk het gvd een half jaar voordat je hem voor langerbinnenhaalt.zo beetje alle analisten in ons land hebben hem hoog zitten.Wie is er bij Ado nou gvd de voetbalbaas die ook verder denkt dat een half jaar.Fraser niet nee,want die heeft zn langste tijd gehad.Let maar op binnenkort gaat 1 van onze concurenten met hem aan de haal. Henkie je heb een bank met o.a je aankopen Kristensen en Houtkoop.daarintegen laat je o.a een niet 100% fitte Bakker ritme in de basis opdoen.Volgens mij ben jij de laatste Henk die mag zeggen dat er te weinig kwaliteit in je selectie zit. De Soap goes on.

  1. 1.1

   leo

   En als Sno over drie weken ineens weer op het trainingsveld ligt? Heb je dan ook dezelfde mening?
   Je moet eerst alle feiten weten, en die weet jij, ik of wie dan ook hier niet. Na kennis mag je oordelen, maar niet zomaar klakkeloos iets aannemen.

 2. 2

  De Geep

  Sno kan te goed voetballen we hebben een trainer die geen visie heeft hoe je aanvallend moet voetballen en gevarieerd zoals de trainers van Cambuur en Zwolle wel hebben.

 3. 3

  Hang Wang

  Leo prachtig verhaal, maar zeker weten doe je het toch nooit met Sno. Iedereen kent zijn medisch verleden. Halen nu of anders ben je weer te laat. Een halve Sno is nog 10x beter dan dat drama van een Jansen.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl