Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

11 Comments

 1. 1

  EersteViking

  Echt, Fons? Het afscheid van Van Persie? Daar kijken we naar uit?
  Geweldige voetballer – daar niet van. Maar laat ze zich daar in Rotterdam maar druk om maken.

  Wat als we er nou eens n afscheidswedstrijd van Manders van maken? En de rest van die waardeloze amateuristische organisatie? Van onze Chinezen die behalve wat geld witwassen geen ruk toegevoegd hebben aan onze club? Van de catering zodat we niet 2X 3 kwartier in de frituur-walmen hoeven te staan? Van ons geweldige merchandise-team? En oh ja, nu we toch bezig zijn…. van onze halve selectie? Tijd om op te schonen!

 2. 2

  iwi

  Het is geen seconde een wedstrijd geweest Fons.
  Dan nog denken dat hij het niet verkeerd heeft gedaan.
  hahaha.
  We zijn compleet afgemaakt door media en analysten.
  termen als Eredivisie onwaardig en
  o o o wat is dat Ado lachwekkend slecht kwamen voorbij.

  1. 2.1

   Theo

   Manders en V an As hebben gelukkig tijdig kans gezien Fons over te halen zijn contract met 2 jaar te verlengen. Met onze aanstormende talenten. die afgelopen seizoen zo succesvol hebben kunnen rijpen in de dinsdagavond competitie onder leiding van Kampioenenmaker Texeira, gaan we komend seizoen onder een nieuwe naam de competitie in: FC AOW Den Haag.
   NB. Daar is geen Chinees aan te pas gekomen. Onze aliens Manders en Van As hebben dat helemaal zelf gedaan.
   Proud to be an alien……

 3. 3

  Verkeerde Henk

  #Iwi…., inderdaad ze zeggen wel eens negatieve publiciteit is ook reclame maar ik heb nieuws voor Fons en de zijne, dat geldt niet in het voetbal. Ik begrijp best dat je tegen Pisvee wat aanpassingen doet maar om jezelf helemaal in te graven is het andere uiterste. Daarnaast blijkt dat als wij geblesseerden hebben, onze toch al niet van kwaliteit overlopende selectie, erg matig is (Gorter, Lorenzen, Kanon)

 4. 4

  Marcoke

  Nou noem je inderdaad jongens die echt 0,0 toevoegen aan het elftal. Sterker nog, ik heb Kanon weer dingen zien doen waarvan ik denk jij mag niet eens op voetbal zitten laat staan er (rijkelijk) voor betaald worden. Lorenzen is ook een raadsel waarom die ooit gehaald is!

 5. 5

  Rob

  Blijkt wel weet dat de vorige wedstrijden niet door de kwaliteit van de ADO spelers kwam.
  Utrecht verliest ook van Emmen en AZ heeft probleem met afmaken.
  Deze wedstrijd had je de jeugd de kans moeten geven. Je hoefde deze wedstrijd niet te winnen en niemand had er waarschijnlijk moeite mee gehad als je PSV een handje had geholpen en Ajakkes dwars had gezeten.

  1. 5.1

   Theo

   Welke jeugd?

 6. 6

  peter vakkie G

  wat zegt die fons nou we stonden goed georganiseerd ? als je zoals dumpries zomaar de zestien in kan dribbelen zonder dat een haagse verdediger ingrijpt verdedigt 2 meter van zijn tegenstander en leid tot de eerste goal voor pisvee. bij de 2e goal een ingooi staat iedereen te slapen en kan jodejong vrijuit inkoppen. de 3e goal is een foutje van zwinkels want die had ie wel mogen hebben. verder geen haagse lef gezien bus geparkeerd en zo een kanslose wedstrijd gespeeld misschien as donderdag tegen een armetierig excelsior 3 punten ????????????????

 7. 7

  Heel je reet vol

  Volgende keer rij gewoon met die pleuris bus langs het psv stadion en pleur die 3 punten uit het raam, wat heeft het nu voor zin om als je de middenlijn niet over wil komen.
  Moeten we nog 2 seizoenen doen met deze trekpop als trainert is niks, wordt niks klaar.

 8. 8

  iwi

  We zullen het moeten doen met dezelfde staf,spelers en de jonge spelers mogen de 2e helft gaan warmlopen.
  Zo’n Imbicilio,Lorenzen en Gorter zullen eerder spelen dan beloftes.
  Seizoenskaart voor het eerst in 32 jaar opzeggen.
  Aangezien dagkaartjes via andere wegen geen drol kosten kijk ik het wel aan.
  Laat me deze keer niet tot eind Mei of Juni(limiet datum opzeggen scc))om de tuin leiden door mooie praatjes en beloftes van Manders en Co.
  Sorry.

 9. 9

  iwi

  @Theo.
  Lees terug item geplaatst 12 April j.l met de titel:”De beloftes komen eraan,de jeugd verdiend de kans”

  T zou kunnen dat het verhaal door Peppie en Kokkie de wereld in is geholpen.
  In iedergeval krijgen spelers die allang hebben bewezen het nivo niet aan te kunnen(o.a Lorenzen,Gorter)de voorkeur ipv spelers echt een xaantal wedstrijden laten wennen aan het nivo.
  Het zal toch echt heel raar zijn,wanneer we de laatste 3 potjes geen kennis gaan maken met deze jongens.Doe je het nu niet,dan nooit dus.
  Er zal maar een Jerdy Schouten tussen lopen.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl