Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

8 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Groenendijk ziet dat het mis kan gaan. Euhhhh, heeft hij vorige weken geslapen en niet naar de stand gekeken? Met plaats 15 scheelt t maar 3 punten, is al weken lang zo. Hij ziet dat er fouten gemaakt worden, ik heb nieuws voor je Fons, die fouten werden vorig seizoen ook gemaakt, was het spel ook vaak belabberd alleen werd dat verdoezeld doordat we uiteindelijk toch wonnen of gelijkspeelde, had je t geluk aan je zijde, evenals Johnsen dat had. Ja en dat geluk is nu op. Nu komt t op coachen neer en op echt voetbal. Ja en het eerste kan je blijkbaar niet en het tweede kan je er dus niet in krijgen. Ik geef je nog tot de winterstop, oké staan we 15e of nog lager en ik hoop dat tegen die tijd de leiding van ADO ook wakker is en inziet dat je niet meer te handhaven bent

 2. 2

  De Geep

  @Verkeerde Henk het bestuur wat er zit is ook gewoon verantwoordelijk voor het zooitje en hebben ook niet veel verstand van voetballen en hoe je een goede jeugdopleiding opbouwt, goede spelers scouten etc.etc.
  Het is jammer dat we eigenlijk al tig jaar besturen hebben gehad die geen visie hebben dat is het gene wat ons gewoon nekt.

 3. 3

  Rob

  Signalen zien wij al tijden. En als je het hebt over vertrouwen beschamen dan is Necid de eerste die naar de bank kan vertrekken. Neemt Groothuizen natuurlijk mee.
  En dat er niemand kan scoren heeft te maken met het feit dat er geen spits gehaald is. Daarnaar nemen spelers zovaak verkeerde beslissingen. Neem Hooi die denkt alleen maar aan zelf scoren en een beetje pingelen wat hem vaak op balverlies komt te staan wat dan weer gevaar opleverd aan onze kans. Gezien onze zwakke verdediging niet echt slim.
  Valt ook op dat spelers als Aaron, Lex en Malone niet echt geweldig spelen.

 4. 4

  Tiemen

  Er zal toch wel ergens een speler rondlopen in de jeugd ofzo die een bal tussen die twee palen kan krijgen. Gelukkig voor andere teams zit onze top keeper altijd op de bank.

 5. 5

  handeltje

  Fons heeft geen gelukkige keuzes dit seizoen maar als ik zondag naar de bank kijk ben ik blij dat hij en Dirk er zitten en niet die 2 weggooiers die nu bij Utrecht op de bank zitten!

 6. 6

  Marcoke

  Nou heb ik de wedstrijd niet gezien want ik zat in het vliegtuig maar zo te lezen heb ik niets gemist.

  Helaas, maar het is gegaan precies zoals velen hadden voorspelt. En nu lees ik ook eindelijk dat genoeg anderen ook mijn visie delen mbt Fons en bepaalde spelers. Hij is het met zijn Calimero gedrag die de spelers alle zelfvertrouwen ontneemt en creativiteit de kop indrukt. Niets mis met het beste van jezelf verwachten en dat ook uitspreken. In 020 roepen ze “ wij zijn 020 en wij zijn de beste” , dat hoeft ook weer niet maar je mag jezelf best wat meer profileren dan dit.

 7. 7

  Theo

  Het mazzelseizoen 2017/2018 is voorbij. We zullen het nu op eigen kracht moeten doen. Dat wordt inderdaad een hele klus, vooral omdat de technische staf niets bijzonders hyeeft gedaan om structureel verbetering in het spel aan te brengen. Dus wordt het een seizoen van billenknijpen. Fons maakt El K. inmiddels wel heel erg belangrijk. We zijn natuurlijk ook met Fons niets verder opgeschoten. Ik ben er zeker van dat een andere coach geen wijziging of verbetering zal betekenen. Er zit niets anders op dan de boel achterin weer helemaal dicht te metselen zodra Bakker terug is. Malone kan dan rechtsback gaan spelen. En dan maar gokken op terugkeer van de mazzel via de lange lik naar voren. Beugelsdijk moet in het centrum nog meer ondersteuning krijgen.

 8. 8

  carrero

  en zolang je groothuizen blijft opstellen blijft het misgaan.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl