Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

7 Comments

 1. 1

  Marcoke

  En voor ons staat er ook definitief een dikke streep onder jouw naam Fons

  1. 1.1

   Edje purvis

   Praat voor jezelf Marcoke.. beetje respect voor een oud-speler en -trainer kan geen kwaad.. Tuurlijk hebben ze de laatste maanden onder zijn leiding het (heel) slecht gedaan, maar ik denk niet dat een andere trainer er meer uit had kunnen halen.. Wat mij betreft-zeker gezien de prestaties in de 2,5 jaar daarvoor- kon hij gewoon door de voordeur naar buiten en succes in de toekomst!

  2. 1.2

   doncorleone

   een trainer moet het doen met de aanwezige spelers en de kwaliteit was onvoldoende

   er zat wel voetbal in de concurrentie. en dan houdt het gewoon op

   Fons bedankt!

 2. 2

  Verkeerde Henk

  Ik begrijp heel goed dat Fons zelf overhet geheel genomen tevreden kan zijn als je puur naar de resultaten en eindklasseringen kijkt maar als club kijk je verder dan dat. Ontwikkeling jeugd, spelopvatting etc etc. Dan slaat de meter toch al om naar de andere kant

 3. 3

  Theo

  Aan het eind van de rit maak je de balans op, ook als trainer. De plussen en minnen op een rijtje. Fons had zelf in het najaar in de gaten dat hij het zonder mazzel niet zou redden. Dat was geen bijzondere constatering, want wij als supporters hadden dat al eerder o.a. op deze site vastgelegd. Het verschil m et Groenendijk en de supporters is dat de trainer de handdoek in de ring gooide en volkomen onverwacht de boel in de steek liet.
  Fons zit aardig in het journalistenwereldje en kan zijn eigen p.r. goed behartigen. Tot op de dag van vandaag kiest hij voor zijn eigen image, is een aardige B-acteur en zet daarmee de massa op het verkeerde been. Dat deed hij bij Excelsior, dat deed hij bij Willem II. En nu bij ons.
  Ach, laat hem zijn gang gaan, hij is een trainer met een gouden pik. Hij barst van de mazzel.
  Uiteindelijk komt hij toch kwaliteit te kort. Vergelijk hem met Mike Snoei of Henk de Jong. Te groot voor servet te klein voor tafellaken.

  1. 3.1

   doncorleone

   Hopelijk heeft de nieuwe trainer dan meer kwaliteit of geluk

   want dezelfde spelers uit de 1e seizoenshelft staan straks weer tussen de lijnen

   met dank aan de onbegrijpelijke contractverlengingen van de vorige TD of hoe dat ook gegaan is

 4. 4

  Theo

  Jol zei ook al dat de centjes voor komend seizoen al zijn uitgegeven. Maar Hamdi zal toch wat extra geld bij elkaar moeten schrapen want er moet voetbal worden toegevoegd aan de selectie.Alleen met inzet en goede wil redden we het niet.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl