Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

12 Comments

 1. 1

  carrero

  triest, hij is de weg nu toch wel echt aan het kwijtraken en zijn eigen waarheid aan het maken.

 2. 2

  Marcoke

  De realiteit is Fons, dat jouw tijd geweest is bij FCDH. Tijd voor iemand die ons wel verder omhoog kan krijgen ipv je eigen team klein houden door rare opmerkingen en je suffe uitraling.

  “De problemen zijn al veel langer bekend bij ons” Doe er dan wat aan verdomme!! Of kan je dat niet omdat je een matige trainer bent?

  “We moeten keihard blijven werken voor elk punt” Wat een loze opmerking man, begin eens met een slim tactisch plan. Ik zie geen enkele vooruitgang in die ruim anderhalf jaar dat je al trainer bent met vrijwel dezelfde spelers.

  Jouw instelling (closed mindset) van doe maar gewoon doe je al gek genoeg slaat over naar de ploeg en haalt alle initiatief en creativiteit weg!

  Fons, aardige vent maar niet de trainer die ons verder kan en gaat brengen.

 3. 3

  lodewijck van avezaath

  en zo is dat.

 4. 4

  Hans

  IK schat zo in dat de voetballers van FCDH 2 a 3 keer modaal verdienen, en dan dit laten zien? Sommige supporters die hun laatste centen uitgeven om te mogen kijken! Schaam je diep (voetballers) van FCDH. Het is eind van de maand het salaris komt wel binnen, toch? Een trainer die zegt we moeten ervoor werken? Dommer heb ik het nog niet gehoord.

 5. 5

  Verkeerde Henk

  Ik ben blij te lezen dat er nu meerdere zijn die inzien dat Groenendijk ons niet verder gaat brengen. Dat het voetbal al 2 jaar bedroevend is en hij teert op het geluk van vorig seizoen en dit nu als excuus opvoert. Een opmerking van een trainer die het niet meer weet. Tijd dus dat de leiding wakker wordt en maatregelen neemt maar ik ben bang dat zij dit niet inzien en achter Groenendijk blijven staan met alle gevolgen van dien dat wij tegen de winterstop straks op plaats 14/15 staan.

 6. 6

  Tom

  Jammer dat Goppel veel laat zien, keihard werkt en weinig minuten krijgt.10x liever Goppel dan Becker

 7. 7

  Marcoke

  En (ben nog niet klaar) wat ik ook heel tekenend vind en zeer dom is dat Fons begint over het hoge verwachtingspatroon na de 7e plek van vorig seizoen.

  Natuurlijk creer je daarmee een hogere verwachting, dat wil je toch?? Je wilt toch verder en hoger komen en vooruitgang boeken? Waarom snijdt je jezelf en de hele groep zo de pas af? Hiermee haal je jezelf naar beneden met deze denkwijze. Kom je geen steek verder mee.

  Wat Fons in feite zegt is, “ FCDH hoort helemaal niet zo hoog te staan maar moet blij zijn dat het niet degradeerd. Vooral niet te ambitieus zijn hoor want owee als je dat niet kan waarmaken dan krijg je kritiek. Brrrrrrr, nee hoor liever op saai en zeker spelen”.

  Daar is een woord voor, LAF !

  En wij Hagenesen zijn alles behalve laf.

 8. 8

  Rob

  Lekker verhaal ? Ja, wij zijn geen topploeg maar er wordt heel makkelijk over de vele verliespunten tegen ploegen waar wij op basis van begroting en “spelersmateriaal” van moeten winnen.
  Fons kan blijkbaar niet zo goed rekenen want deze punten kom je straks tekort en gezien de kleine verschillen kan je zomaar degraderen.
  Spelers hebben totaal geen inzet en het niveau is om te janken.
  Buitenwacht verwacht niet dat je van AJakkes of PSV wint maar wel van dit soort ploegen.

 9. 9

  Iwi

  Hij is kennelijk de wedstrijden tegen Emmen en Fortuna vergeten.
  De 4 slechtste ploegen al thuis gehad. Vvv en Excelsior ook al gehad. Niemand verwacht zomaar ff Europees voetbal Fons. Maar wel een ploeg dat uitstraalt voor de overwinning te gaan.
  Hoe we gister nu alweer beginnen aan die wedstrijd. Wordt er dit seizoen voorafgaand slaapliedjes in de kleedkamer gezongen ofzo?
  Dan begint Fons ook over het uitfluiten van spelers.
  Becker werd vaak door een klein deel uitgefloten.Nu door het hele stadion. Dat komt inmiddels nu echt door hemzelf en omdat Fons het kennelijk niet meer voor elkaar krijgt hem te raken.
  Zoveel snelheid maar kennelijk liever wandelt.
  Wissel hem dan gewoon eerder gvd.
  Nu een reeks 3 wedstrijden dat we denk ik kansloos zijn. Ben ik bang

 10. 10

  Tiemen

  je verkoopt je spits en koopt er een, die niet eens kan scoren, je zet een doelman neer die het echt nog moet leren en de beste doelman zit op de bank, die becker bakt er dit seizoen al helemaal niets van, en de verdediging is ook maar een rommeltje bij elkaar. Je hebt nog steeds zo’n beetje dezelfde ploeg als vorig jaar, maar het lijkt er op dat diezelfde spelers die het zo goed deden, het niet meer kunnen. Iedereen ziet dat de Groothuizen meer punten voor ons verliest dan wint en toch blijf je hem maar opstellen, wat is het idee daar achter we zijn toch geen voetbalschool met spelers die het nog moeten leren. in schat tegenwoordig elke wedstrijd als een verlies partij in. Alles meer dan verliezen is meegenomen dit seizoen, hopelijk gaat het volgend seizoen in de keuken kampioen divisie beter.

 11. 11

  De Geep

  Die klootviool vervalt in herhaling, zijn tactiek hoe hij ze het veld in stuurt is al niet zo best hij moet eens gaan werken voor elke punt en ophouden met afgeven.

 12. 12

  Mike

  Actie! Laat zien dat je een echte coach bent!!! Of terwijl zorg er voor dat je team meer uit zichzelf haalt!! Beginnende bij donderdag

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl