Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

22 Comments

 1. 1

  Marcoke

  Inderdaad Fons, en wie is daar verantwoordelijk voor?

  Juist.

 2. 2

  FCDH FOÂHEVÂH

  Als je weet dat je niet goed in spel maken bent en je bent niet goed in scoren en verdedigen, wat blijft er dan nog over? Kap met al die excuses en onzin. Je bent veel te passief, Fons. Kijk naar de (beperkte) kwaliteiten van de spelers en baseer daar je tactiek op en ga je niet lopen verschuilen achter excuses. Laf en Hagenees komen niet in een zin voor. Kijk desnoods naar het 4 3 3 kerstbomen systeem. En ga lekker jagen. Zoals je nu speelt verlies je elke wedstrijd punten. Welke wedstrijd denk je nu nog punten te gaan pakken dan? Wakker worden!!!

 3. 3

  GeorgeJMS

  Inderdaad, als een rode draad lopen de ver ondermaatse tegen clubs, waartegen wij geacht mogen worden te winnen, door dit seizoen.
  Al op de eerste speeldag ging ’t mis tegen de (voormalige) 2e club uit een dorp waar men tot voor kort hunebedbouwen toffer vond dan voeballuh.
  Verwonderlijk is ’t derhalve allang niet meer dat een uur met 11 spelers tegen 10 van de enige plattelandsprofclub die in fatsoenlijke kleuren voetbalt, onvoldoende blijkt om zelfs maar te kunnen scoren.

  Regelmatig hoor en lees ik aan deze kant van de aardbol, over de grote talenten in de F.C.D.H.-jeugdopleiding, die naar verluidt staan te dringen om door te dringen tot de hoofdselectie. Desalniettemin staan wekelijks dezelfde spelers op het veld, die al bijna een heel seizoen tekortschieten.

  Zojuist las ik dat Sjaak Polak m.i.v. komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van F.C.D.H.-Dames wordt. Wellicht is ’t aardig idee om hem vroegtijdig uit Noordwijk weg te halen en hem wat Haags elan in ons 1e elftal te laten pompen?
  Aanstaand weekend komt F.C. Utreg-in-bloedvorm o.l.v. Haagse Dickie uit de Transvaal (waar ikzelf, zoals menigeen misschien nog weet, ook vele jaren met veel plezier woonde – lekkah op loopafstand van Het Zuiderpark ?) op bezoek; dat moet een extra motivatie zijn de 3 punten in Den Haag te houden.
  ???

 4. 4

  Doedel

  Je bent gewoon een kk lul fons .dit heeft alleen maar met jou te maken. Je bent een lafaard. Je zal hierna ook nooit meer aan de bak komen. Want denhaag gaat jou geen contract verder aanbieden toch??????.

 5. 5

  Rob

  Wij zien elke wedstrijd een bepaald niveau. Het is het niveau van een hele slechte amateurclub. Hoe kan je met een elftal die al zo lang met elkaar speelt eb zoveel ervaring heeft niet aan voetballen toekomen? Precies Fons dat ligt
  aan jou. Je hebt geen idee en / of plan. Gaat iets een keer aardig is dat gelijk de opstelling.
  Je hebt het verkloot door heel lang vast te houden aan Necid en andere. Daar hebben we de competitie mee weggegeven en misschien ook wel de eredivisie.
  In die tijd heb je bv Zhang geen kans gegeven. Je wordt bedankt dat je een elftal wat vorig seizoen bij vlagen nog goed voetbal speelde naar zijn klote hebt geholpen.
  Ook de directie en niet te vergeten de fantastische scouting bedankt.
  Andere clubs hebben gewoon een betere kijk op spelers met potentie. Kijk W2 Soll weg en halen gewoon een speler die nog beter is. En ADO? Afgedankte en geblesseerde spelers.

 6. 6

  Heel je reet vol

  We gaan Eulopa in, Meijels in Olanje, we zijn de kampioenen en we winnen weel vandaag.

  Utlecht hele we come.

 7. 7

  iwi

  zelfs die analist bij Fox sport zei en is van mening gezien het progamma dat wij nu degradatie kandidaat nummero uno zijn.

  1. 7.1

   Marcoke

   Numero uno weet ik niet dat is (vooralsnog) Nac maar wel nacompetitie kandidaat en zoals het nu gaat ga je die glansrijk verliezen!

 8. 8

  iwi

  Ik overdrijf een beetje. haha.
  Maar men ziet alleen de mogelijkheid dat dit elftal thuis tegen Excelsior punten kan pakken.
  Dat zegt wel wat over wat voor een indruk Fons en zn mannen maken.

  1. 8.1

   Hans

   Je lijkt Fons wel!

 9. 9

  iwi

  We hebben ook een ploeg dat onwijs beperkt is.
  een spits die niks kan in de kleine ruimte en ook in de grote ruimte te traag is.
  Dat omschakelvoetbal met alleen een snelle Becker die geen afmaker is en ook maar de vraag is of hij zin heeft dat is veel te weinig.
  Kwersbare verdediging en ons geroemde middeveld mist tempo,loopvermogen en diepgang.
  Een trainer als die aan het woord is dan val je in slaap en een financieel en technisch wanbeleid waar een paard de hik van krijgt.
  En toch met volle moed naar FCDH-Kutreg dat ook gewoon wisselvallig is hoor.

 10. 10

  Verkeerde Henk

  Ja, dit wordt nacompetitie spelen. Een tombola want die keuken clubs die gaan er bovenop. Mijn voorspelling begin dit seizoen komt helaas uit. Fons zijn houdbaarheidsdatum was al op voordat seizoen begon. En v As denkt dat hij goed bezig is omdat hij voor niets spelers heeft binnengehaald. Blijkt wel uit zn opmerking dat Hooi scorend vermogen heeft…..hahaha. Deze vetklep moet samen met Fons direct vervangen worden. Hoe is het bv mogelijk dat er nog altijd geen zwarte cijfers worden geschreven? Iedere andere zichzelf respecterende boekhouder, stelt een sluitende begroting op…..

 11. 11

  iwi

  geen zwarte cijfers komt door de salarissen die betaald worden aan die transfervrije toppers die wij binnenhalen en huis tuin en keukenvoetballers als Meijers en Beugelsdijk vangen. Jonge
  Spelers niet op tijd contracten krijgen aangeboden en zodoende voor niets de deur uitlopen ect ect.

  1. 11.1

   Theo

   Hè hè. Is het kwartje eindelijk gevallen?
   Oorzaak van ons falen is: ONDESKUNDIGE, INCAPABELE LEIDING
   Daardoor zitten op vrijwel elke plaats in het middenkader lichtgewichten.
   De kracht van een bedrijf wordt bepaald door de kwaliteit van het kader, vergeet dat nooit!
   Bij ons is vrijwel elke positie bezet door middelmaat.
   Noem maar eens spontaan 10 kaderleden op uit marketing, scouting of opleiding waaraan getrokken wordt door concurrerende clubs.
   Er schiet me spontaan geen naam te binnen.
   Reageer maar als je het niet met me eens bent.

 12. 12

  degradatiespook

  dit wisten we jaren geleden al.

 13. 13

  Peter

  Waardeloos dit. Fons laat nou ook zijn ploeg vallen. Hij is verantwoordelijk. Als de trainer zijn ploeg last vallen dan laat de ploeg ook zijn trainer vallen.
  Dit wordt dus nacompetitie en dan vechtvoetbal waartegen wij het afleggen.

 14. 14

  Marcoke

  Iedere week zegt Fons dat “de problemen EN oorzaken bekend zijn en dat ze er ALLES aan doen” door keihard te werken….

  Klinkt stoer dat keiharde werken maar ik heb liever dat ze slim te werk gaan. Er zit zeer weinig vernuft in deze ploeg en met name staf. Ik zeg het zo vaak, kijk eens naar kleinere clubs (qua begroting) hoe die scouten en spelen.

  Pinas, Tommie, Malone zijn nou niet de meest pientere gasten (ben ik nog mild) en die spelen helaas allemaal in de verdediging. Tel daar Becker ook maar bij op en je hebt bijna een half elftal zonder gochme. Qua handelingssnelheid (denken EN doen) is het dramatisch gesteld bij ons. Als je optelt hoeveel basis dingen er fout gaan zoals simpele passes en aannames krijg je tranen in je ogen! Om over de rest nog maar te zwijgen…..

 15. 15

  Sassenheim

  Het was volgens mij wel een onwijs gezellig trainingskamp waar ze overwinterde. Een hoop geleerd als ik zo naar de resultaten kijk.L0L…. En nog een puntje, hier in de Duin&Bollenstreek zie ik al ruim 20 jaar busjes rijden, die jong talent ophaalt voor DenHaag, Er is er echter nog nooit 1 van die spelers, doorgestroomd naar de hoofdmacht. A: wat heeft die 20 jaar gekost, en B: wat heeft het opgeleverd. Stop daar dus maar mee, en koop/huur voor dat geld eredivisie waardige spelers

 16. 16

  mars

  het hele team is kut maar dat fons er nog zit hebben we aan ons zelf te danken we hadden al lang met witte doekjes gedag moeten zeggen tegen fons maar dat doen we niet wand we zien graag hoe die de club naar de klote helpt met verkeerde opstellingen in begin en nu nog en wissels vroeger gepen de suporters in als het paar wedstrijden fout ging nu zitten ze als brave puppies te kijken naar de ondergang

  1. 16.1

   Dolf Brouwers

   Hebben altijd lekker geholpen, die ingrepen van de supporters. Kijk maar wat er daarna gebeurde. Degradatie op degradatie.

 17. 17

  iwi

  Dat is zo. Maar niks doen, behalve op dit forum Fons afzeiken is ook geen optie.
  Ik neem zaterdag wel een wit zakdoekje mee.

 18. 18

  Marcoke

  Die heb ik al een tijdje bij me en het verbaasd mij dat Fons nog steeds krediet heeft bij de meeste supporters, althans zo lijkt het.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl