Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

4 Comments

 1. 1

  Big Truth

  Hoe vaak moet die lui aan de overkant een 020’r in dienst nemen alvorens het hun duidelijk wordt dat 020 mongolen hier niet horen?
  Zij aan de overkant, passanten, mogen doen, laten welgevallen wat zij willen maar kunnen zij uberhaupt zelf voetballen? Ik denk het niet.

  1. 1.1

   GeorgeJMS

   Neem me niet kwalijk, Big Truth, ik ben wat dommig uitgevallen en spreek vaker buitenlandse talen dan Nederlands, dus begrijp niks van jouw commentaar.

   Wie zijn ‘zij aan de overkant’ en verklaar je nader omtrent ‘020 mongolen’?

   Er loopt inderdaad een aantal mensen rond die afkomstig zijn uit “020”, doch ik waag te betwijfelen of zij daadwerkelijk ‘mongolen’ zijn.
   Zelfs de trainer heeft ooit in “020” gewerkt. Dat wil evenwel niet zeggen dat hij een ‘020’er’ of ‘mongool’ is. Ik kan mij namelijk nog goed herinneren dat hij in de schaduw van voormalige grootheden als Martin Jol, Karel Bouwens, Remco Boere en Heini Otto ( die overigens eveneens uit ‘020’ afkomstig was, evenals de man die destijds de wederopstanding van F.C.D.H. en de samenstelling van de toenmalige selectie, die heel voetbalminnend Nederland verbaasde, mogelijk maakte ) in het Geel-Groen in het betaalde voetbal debuteerde en onderdeel werd van de zogenoemde ‘Leidse Kliek’ van F.C.D.H.
   Meerdere van de allergrootste Haagse Helden hebben ooit een periode in een rood-wit tenue gespeeld, maar hun hart was en bleef Geel-Groen…

 2. 2

  GeorgeJMS

  Ben ’t eens met Fons.
  F.C.D.H. heeft, negativisme voorafgaand aan het voorbije seizoen ten spijt, een uitstekend seizoen gedraaid en de criticasters met prima resultaten en bij tijd en wijle spectaculaire uitslagen gelogenstraft.
  Slechts heel weinig mensen durften bij aanvang van Ere17-18 te voorspellen dat F.C.D.H. in het ‘linkerrijtje’ zou eindigen, laat staan dat zij de E.L.-play-offs zou bereiken.
  Daarnaast heeft de club veel good-will gekweekt en trok zij voor het eerst in jaren meermaals een nagenoeg uitverkocht stadion. De media waren gedurende het seizoen overwegend ( zeer ) positief en vele neutrale voetballiefhebbers waren enthousiast over het spel én de aanstekelijke entourage van team en supporters.

  Fons mag zich, als eindverantwoordelijke voor het F.C.D.H.-voetbalproduct, op basis van behaalde resultaten – en als uitvloeisel daarvan de gestegen populariteit en, derhalve, marktwaarde – best op de borst kloppen. Vanzelfsprekend wil ik hierbij niet voorbijgaan aan het feit dat het creëren van een professionelere organisatie en werksfeer door de dagelijkse leiding mede debet is aan het bereiken van de E.L.-play-offs, waarin we helaas ( nog ) een maatje te klein bleken, en dat ook de tomeloze inzet van de diverse supportersgroepen i.s.m. clubleiding, teammanagement en de voltallige selectie zorgden voor een synergie die een gedenkwaardig seizoen mogelijk maakte.

 3. 3

  Harry

  Ik woon heel ver weg, dus ik moet het doen met wat ik op de tv zie, maar wat een geweldige supporters hebben jullie!!! Zelfs bij de 5-2 achterstand tegen Vitesse, bleven jullie waanzinnig positief achter de club staan. En in Arnhem ook, met alle bedankjes aan spelers en trainer. Als je zo kunt verliezen ben je groots!!! Jullie zijn de beste supporters van Nederland!!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl