Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

9 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Dat oeverloze cliché gelul. Zaterdag wacht de volgende wedstrijd en dan…..”moeten we er staan”.. …
  Ik zal bijna zeggen maar ik begrijp dat jullie dit ook maar plaatsen….., plaats deze onzin gebrabbel gewoon niet meer. Kunnen wij als supporters ons er ook niet meer aan storen en ergeren.

 2. 2

  Sassenheim

  “thuis tegen Utrecht moeten WE laten zien wat we kunnen” Jullie kunnen helemaal NIX. Het hele seizoen laten Jullie al zien wat JULLIE niet kunnen. En dat is voetballen….

 3. 3

  lucky luke

  finale zonder winnaar???????????????? de grootste winnaar is Fortuna, nog verdiend ook. lekker degraderen. en trouwens, als je in de keuken speelt, wordt het ook dramatisch, Twente, Sparta, Go ahead, Den bosch, ook daar zullen ze niet van kunnen winnen de kneuzen. wat is die fons een vreselijk ontactisch onbenul allemaal zakkenvullers op die bank. zo gauw mogelijk opdoeken die club. Ga het volgend seizoen wel naar een andere club kijken die wel bloed op hun schoenen willen, schuim op die bekken en inzet.

 4. 4

  Heel je reet vol

  Utrecht is aardig op schot zal een mannetje op Bazhoer zetten Fonzie let je op, maar eigenlijk zijn we gewoon keukendivisie waardig. Degradatie is het beste voor de club parasieten opgetyft en hopen dat er paar lui met verstand komen lange termijn visie en goede jeugd opleiding.
  Zal wel lachen worden wat moeten die ambtenaartjes dan met dat lelijke zilveren koekblik hahahaha

 5. 5

  iwi

  Die Dennis van die Ado kids en alles regelt rondom die clinics.
  Die mag blijven blijven.
  Die anderen niksnutten hun 3 delig kostuum en leasebak aan die Dennis geven,aangezien Dennis jaren in hetzelfde Erea trainingspak moet lopen.

 6. 6

  iwi

  vervolgens oppleuren

 7. 7

  Marcoke

  Ik ben 24 uur later gewoon nog steeds boos. Kan er niet over uit dat die zgn “PROFvoetballers” tonnen verdienen en keer op keer zo’n wanvertoning laten zien. Als sporters presteren mogen ze best dik verdienen van mij maar deze kneuzen horen gewoon modaal te krijgen voor hun “moeite” maar geen cent meer.

  1. 7.1

   Hans

   Voetballers moet je per opgeleverd punt uitbetalen! Wedden dat ze harder gaan lopen?

 8. 8

  Heel je reet vol

  @Hans behalve Becker wedden.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl