Over de schrijver

Gerelateerde berichten

20 Comments

 1. 1

  Peter

  Eerste helft een goed team gezien. Wordt hard gewerkt. Voetbal zit er zeker in.
  Tweede helft werd het wat minder.
  Stijgende lijn.

 2. 2

  lodewijck van avezaath

  ben erg tevreden over het vertoonde spel.

 3. 3

  Verkeerde Henk

  Tja, als je onderaan staat zit het vaak ook niet mee. 2 doelpunten van spelers die nooit scoren, Senessi en Narsing, Senissi wist zelf niet wat hij deed, dacht de bal terug te brengen en valt er pardoes in en Narsing kan alleen hard rennen en schuift ‘m er nu beheerst binnen. Dat heet pech maar ik heb een strijdbaar Ado gezien met bij tijd en wijlen combinatie voetbal waarbij de bal het middenveld in werd gespeeld. Een goede Bourard en de Boer. Met meer stootkracht voorin, moet het iets kunnen worden. We wachten dus op Philipp en Morrisson. Dit geeft de burger weer wat moed.

 4. 4

  De Geep

  We hebben wel een probleem ondanks dat dit een redelijk pot was, volgende week VVV uit en ben bang dat we die niet winnen en dan is het heel simpel 4 potjes nul punten.
  Die coke smurf voorin kan niet die ligt alleen op de grond naar z’n speen te zoeken kunnen we hem geen zijwieltjes geven.
  Haal gewoon Affelay daar heeft de hele ploeg wat aan Rigo eraf Bourard met de Boer en hem op het middenveld daar kan je mee opbouwen werken vechten en creatief zijn.

 5. 5

  Rob

  Met wat spelers erbij (zitten wel bij de selectie) kan het wel wat worden. Ould Chikh veel toelaat gebracht. Is toch een jongen die kan voetballen. Elmkies en Morrison zijn denk ik goede aankopen. Nu nog spelen! Vraag me wel af Kishna ooit iets gaat toevoegen. Loopt inmiddels al wat jaren bij ADO maar voetballen ho maar.

 6. 6

  mars

  vind dat er goed gespeelt is kijk er is veel meer beweging zonder kramer lekker aan de kant laten die kramer het gaat zo veel beter je speelt nu teminste met elf man inplaats van tien strik er om heen en weg met die kramer dat is voor het hele elftal beter

 7. 7

  mars

  en jol bel affelay ff die mag weg bij psv utrecht wil die niet omdat hij die directeur daar niet mag dus wat let je bellen

  1. 7.1

   doncorleone

   Affelay is al jaren geen basisspeler en mist wedstrijdritme. zelfde bij Castaignos (als hij komt), deze moet ook wedstrijdfit worden en weer op eredivisieniveau komen na het avontuur in tweede klasse in Korea

   Ervaren aanvaller/spelmaker is nodig die iedere wedstrijd speelt

   En inderdaad snel de nieuwe aanwinsten brengen, want anders is de huidige stand ook de eindstand

 8. 8

  iwi

  Morisson Elmkies Phillip en Kishna zijn de spelers waar men veel van verwacht.
  Opstellen dan zou ik zeggen.
  We mogen toch aannemen dat Jol en Hamdi hebben deze spelers niet gehuurd en gehaald hebben voor de breedte,onder 21 of om op de clubkosten te laten revalideren.

 9. 9

  Koos

  FF belle! De hele wereld had bij ons kunnen spelen. Als Jol maar gebeld had…..
  Hou eens op met die onzin.

 10. 10

  Realist

  Half uurtje was aardig , de rest ondermaats . Wel gewerkt . Maar we zullen volgende week zien hoe we ervoor staan .

  1. 10.1

   Hans

   Toen Kramer kwam stortte het in! Ga lekker ganzenborden Kramer, daar wordt je vast niet moe van. Ik snap werkelijk niet wat Ranko in jou ziet. Maar mijn voorspelling is dat het snel gedaan is met je als die andere 2 komen. Bye Bye Kramer!

 11. 11

  Ton

  Realist wat ben je soft met je opmerking!????

  1. 11.1

   iwi

   eigenlijk zelfs realistisch.

 12. 12

  heeljereetvol

  @doncorleone Affelay heeft op een niveau gespeeld waar geen Den Haag speler heeft gespeeld de laatste 40 jaar, daarnaast is hij een spelverdeler en bepaler die kan met z’n linkerbeen nog beter voetballen dan de meeste in onze selectie.
  Ben benieuwd welke ervaring jij wil halen die betaalbaar is en niveau heeft, Goossens?

 13. 13

  Marcoke

  Tijd geleden dat er weer een beetje hoop in onze harten is gekomen. Met Elmkies, Kishna, Morisson en die Phillip erbij (bijna half elftal haha) moeten we toch wel middenmoot kunnen spelen zou je zeggen? In feite waren dit de 2e keus spelers gister omdat die andere jongens nog niet fit zijn. Nou, als de bank er zo uitziet dan stemt dat wel tot enig optimisme.

  En dat Arweiler 10x effectiever is dat die natte kroket Kramer is nou wel duidelijk toch?

  1. 13.1

   Hans

   Natte Kroket? Hele pallet vol zal je bedoelen! Ik ben blij als dit figuur mijn club gaat verlaten!

 14. 14

  Peter

  Kramer heeft niks meer op het veld te zoeken.

  1. 14.1

   Hans

   Peter ziet het ook, nu Rankovic nog. Begin ook te twijfelen aan Ranko, met het opstellen van die lange dweil.

 15. 15

  peter vakkie g

  goed fcdenhaag gezien in de 1e helft, 2e helft wat minder. het is jammer dat na de 2-2 je gelijk de 3-2 om je oren krijgt. Resultaat is wel 3 gespeeld 0 punten.
  Bij VVV moet er echt gewonnen worden anders raak je nu al de aansluiting kwijt met de ploegen direct boven ons. Laten we hopen dat de stijgende lijn zich voortzet.
  En aub geen broodje kroket meer opstellen Ranko, want dan speel je de hele wedstrijd met 10 man, die luie naaktslak.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl