Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

10 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  De jonkies deden het vandaag erg goed. Van Ewijk, Pinas en Summerville. Nu alleen deze strijd iedere wedstrijd op de mat leggen en meer voetbal op het middenveld in de vorm van Haye. Komt het echt wel goed. Maar…..ben bang dat Fonsie daar anders over denkt en Goossens er niet naast zet. Maar Groenendijk komt zichzelf vanzelf wel tegen als hij de oudjes op blijft stellen. FONS OUT!!!!!

  1. 1.1

   Hans

   Je vergeet de keeper.

 2. 2

  Peter vakki g

  We moeten allemaal keihard knokken het broodje kroket! Dat wat ik vanmiddag heb gezien ben jij gewoon een luie spits,die 1op 1 met Obama ook nog mist. De rest heeft wel hard gewerkt Hadden jullie tegen FC Bartje ook zo,n instelling gehad dan had je niet verloren. Maar ja kijk om je heen Fortuna pakt ook 3 punten. Het duurt niet zo lang meer dan staan we onderaan. Lekker op vrijdagavond naar Oss en Maastricht!!!!

 3. 3

  Rob

  Zoals al vaker is het de jeugd die voldoende scoort. Summerville moet nog leren afdrukken en afspelen als dat beter is. Ould-Chikh viel niet slecht in alleen wil deze zich ook teveel bewijzen en gaat dan voor eigen succes.
  Keeper is blijver. Doet het heel goed.

 4. 4

  iwi

  Eens met alles wat al geschreven is
  wbt die kans van Kramer,denk ik dat hij de pech had dat Onanana het obstakel was.

 5. 5

  Rob

  @iwi, ik denk dat het kwaliteit is. Geen verdediger meer naast hem dus had om de keeper moeten gaan.
  Probleem bij ADO. Summerville had ook een doelpunt kunnen maken.

 6. 6

  Ton

  Ik zie Verkeerde Henk nog wel assistent van Fons Groenedijk worden!?????

 7. 7

  Heel je reet vol

  Genoten wederom van Meijers en Goossens die werden 1e helft helemaal temmes gespeels door Ziyech in z’n eentje gewoon blijven opstellen goals een zekerheidje.
  We hebben weinig scorend vermogen en dat breekt op je moet doelpunten halen en opstellen en fonzie kiest voor de werkers en die scoren nu eenmaal niet geniale trainert.

 8. 8

  Jap33

  Inzet gezien. Positieve jonkies inderdaad. Jammer van een hoop kansloze kwallen op de tribune die opnieuw de club en fans in de steek laten. Levenslang stadion verbod. Dat soort doorgesnoven miskramen heb je niets aan bij de club.

 9. 9

  Marcoke

  Op zich val 0-2 mee, de meeste ploegen verliezen thuis van de JDN en het heeft niet zoveel zin om hier verder op in te gaan. Zij hebben gewoon spelers die 10x beter zijn op ieder vlak dus ben je snel klaar.

  Wat mij WEL zorgen baart is als ik naar Fortuna kijk en daar veel meer “strijd en passie” zie en de absolute wil om te winnen. Paar leuke spelers ook net als Emmen en daar winnen we ook niet zomaar van. Als dat soort ploegen punten gaat pakken, en vooral de manier waarop, dan is dat zeer zorgelijk.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl