Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

5 Comments

 1. 1

  Tiemen

  Wat een huichelaars, ik geloof hier geen bliksem van, van As moet trouwens ook oprotten door hem zijn er waardelose spelers bijgekomen voor de bank. De voorbereiding was heel amateuristisch en vie dus al snel in het water, daarna speelden we al een maand voor de transgfer sloot en moesten pas op de laatste dag een paar waardeloze spelers (volgens hem dus kwaliteit) aansluiten op de reservebank. Het is een zooitje met van As en dat gebeurt niet 1 keer, maar elk jaar met hem.

  Meijers wilde dus inderdaad dat Fons bleef, die twee hebben een wel heel vreemde relatie, iedreen klaagt over de prestaties van Meijer, maar hij bleef hen steevast opstellen. Meijers is nu bang voor einde carrière , als er een nieuwe trainer komt… En terecht met zijn 32 jaar.

 2. 2

  Doedel

  Niet alleen zijn 32 jaar.het is gewoon een kut verdediger. Kan er geen hout van. Dat we zo laag staan is hij verantwoordelijk voor.

 3. 3

  Heel je reet vol

  Waar blijkt het uit dat er meer in zit dan die 17e positie, onderbouw dat dan eens het zijn allemaal one-liners die nergens op slaan.
  Nu heb je van As en Heesuh nou nou allebei de uitstraling van een bal gehakt, het is bij ons een 2e hands autogarage zonder bovag.

 4. 4

  de zwart

  Hij is fijn, het wordt Maurice Steijn,
  Een Den Haag man met een visie en een doel, een paar jaar geleden
  nog trainer in de koel.
  North Side Sint en Vakkie P Piet gaan hem steunen
  nog minimaal 20 puntjes en dan achterover leunen.

  Veel succes van de Zwart Piet

 5. 5

  Hans

  Hallo Mr. van As; Als ik naar de begrotingen van dit seizoen kijk, dan zijn er ploegen die het met beduidend minder moeten doen. Waarom hebben zij wel de passie en wil om te winnen? En ze staan nog boven ons FCDH! Heb je uitleg hiervoor Mr. van As? Zijn zij slimmer qua inkoop?

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl