Over de schrijver

Gerelateerde berichten

9 Comments

 1. 1

  Peter

  Mooooiiii. Hoop dat dit overkomt bij de spelers en technische staf!!

 2. 2

  Marcoke

  Zeker mooi maar ja, laat zien dat een kinderhand gauw gevuld is.

  Wij zijn met heel weinig al heel blij door alle ellende van de afgelopen jaren (decennia). Kan je nagaan als het echt eens gaat lopen!

 3. 3

  Peter

  We zijn en blijven FCDENHAAG supporters. Ook al mot ik M&M niet en wantrouw ik het bestuur, de club laat ik nooit vallen. Mooie eerste helft en nah moeten de ervaren spelers de trainert duidelijk maken hoe je om moet gaan met een voorsprong. Dat weet angsthaas Broodje niet. De komende wedstrijden moet het duidelijk gaan worden.

 4. 4

  Bas 1968

  Top mannen

 5. 5

  Verkeerde Henk

  Brood is niet gewend om met ervaren spelers in een selectie te spelen als Janmaat en Velicivic. Hij is een trainer die altijd tegen degradatie heeft gespeeld vandaar dat hij in de 2e helft heeft gezegd om de voorsprong te verdedigen. Janmaat wilde juist vooruit verdedigen. Ik verwacht daar nog wel frictie over in de loop van de overige wedstrijden omdat Janmaat een speler is die z’n mond durft open te doen.

 6. 6

  MW

  Maar het was wel gezellig gisterenavond bij de aankomst. En het getoonde spel en de inzet bied zeker perspectief wat we hebben gezien. En daar gaan we voor. Een zwaluw brengt nog geen zomer maar wel vertrouwen!? Alleen zal onze “realist” wel een andere mening zijn toegedaan en een zure avond en nacht hebben gehad. Ik mis nu zijn sarcasme al?.

 7. 7

  peter vakkie g

  de spelersbus onthalen na de 2e overwinning ? ik ben ook blij maar is dit niet een beetje te gek het is een overwinning op Waalwijk niet op Liverpool of Spurs !!!!!!!!!!!!!!

  1. 7.1

   Peter

   Ach in deze coronatijd en met de lange periode van kutvoetbal snap ik wel dat dit leuk is om de bus te onthalen. Goed dat de spelers meekrijgen hoe belangrijk ze zijn voor de supporters om hun stinkende best te doen. In het stadion is dit nu onmogelijk, dus elk contact met de supporters is welkom toch!?

 8. 8

  Doedel

  En zo is het

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl