Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

10 Comments

 1. 1

  Theo

  We zijn zo diep gezonken dat we denken dat een speler zo maar van de ene week op de andee in de eredivisie mee kan gaan doen. Spelen tegen PSV? Amateurs!

 2. 2

  iwi

  As en Fons nemen risico met Old Chik en Kramer.
  Dus bij flop betekend ook beiden opstappen!

 3. 3

  Oosterhout

  Misschien kunnen ze bij de amateurs gaan kijken plofkop en consorten,misschien dat daar iets rond loop en niet duur ook,kijk naar toornstra,maar ja dan moet je ook goeie scouts voor hebben,maar ja we hebben niks,het enigste wat we hebben is melkert,snap nog steeds niet wat hij doet,oh ja 30.000 euro opstrijken,als je toch wilt bezuinigen,en zo zullen er wel meerdere van zijn,ga vooral eens een x praten met de grote bedrijven in de regio,oh nee kan ook al niet geen mannetje voor,nou uvs maak maar schoon schip hier bij de bobo’s, hopelijk open jullie je ogen tegen deze wanbeleid.

 4. 4

  Verkeerde Henk

  Hij zal ongetwijfeld “mogelijkheden” hebben, de vraag is alleen, komt dat eruit? Heeft hij niet een dergelijk groot ego, dat hij weer snel uitgekotst wordt? Er is maar één oplossing : direct voor de leeuwen en een paar leuke flitsende acties eruit gooien. Maar vooral, mouwen opstropen en schuim op je bek. Als vooral dat laatste er niet is, ben je al snel klaar bij ons als supporters, die jouw salaris betalen. Dus Fons, stel hem maar op tegen PSV, kunnen wij hem direct (ver)(be) oordelen.

 5. 5

  De Geep

  1 voorhoede speler maakt nog niet het verschil, het probleem is wie van het elftal gaat de bal bij deze man krijgen. Stel dat hij er 1 in knalt dan moet het middenveld en de verdediging nog de nul houden en dat is al een mega probleem. Indien wij er niet nog 3 – 4 goede spelers bij krijgen zal het drama blijven.

 6. 6

  iwi

  We gaan deze jongen toch ook niet op één wedstrijd be(ver)oordelen toch?

 7. 7

  Marcoke

  Winnen begint idd bij niet iedere wedstrijd minimaal 2 goals om de oren te krijgen! Ben erg benieuwd naar deze jongen

 8. 8

  Jan

  Oosterhout had het over bij de amateurs kijken en gaf als voorbeeld Toornstra, dan is het nog maar de vraag bij welke amateurclub ze binnen komen, want ondanks dat Kees Jansma een ere baantje heeft bij Alphense Boys komen de scouts van ADO daar het terrein niet meer op, terwijl verder alle BVO’s welkom zijn, reden is dat ze alle fatsoensnormen aan de laars lappen

 9. 9

  Rob

  Sinds wanneer wordt een speler bij ADO beter?
  Hoop dat deze jongen een kans krijgt en echt iets brengt.
  Zo niet? Dag plofkop.

 10. 10

  Iwi

  Toornstra,Van Ewijk en Nick Broekhuizen zijn niet gescout,maar getipt/binnen gebracht.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl