Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

8 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Bla bla bla. En ondertussen slapen ze verder en wordt t vrijdag weer een blamage met alle gevolgen vandien. Het feit dat Fons dat al vaker heeft aangekaart maar geen effect resulteerde, zegt genoeg over Fons en zijn selectie denk ik zo….

 2. 2

  hansema

  zal maar oppassen dat we geen punten in mindering krijgen door nachtelijke activiteiten
  zeker geen werk die gasten

 3. 3

  Heel je reet vol

  Nee, dat moet ze godver dus niet weer een doelpunt/pingel op slag van rust tegen, maar 10 minuten druk zetten en ze waren weer moe. Verdediger loopt heel langzaam op gebeurde ook bij hun uit ook trouwens niemand grijpt in en staat te kijken.
  Vrijdag gras tot aan je knieen paar tractor fanboys die wel gas willen geven en er wel voor willen en werken, wordt niks.

 4. 4

  Marcoke

  En weer wordt hetzelfde plaatje afgedraaid over strijd en dat het kwartje nu wel gevallen is.

  NEE FONS, het kwartje zal NOOIT vallen bij jou! Die gasten kunnen en willen wel beter maar moeten JOUW taken uitvoeren. En iedereen kan wekelijks zien met pijn in de ogen waar dat toe heeft geleid. Vrijdag zal de Graafschap ons hun wil opleggen en als we daar een puntje halen mogen we al heel blij zijn ben ik bang!

 5. 5

  Doedel

  Je haalt geen punt meer met die kneuzentrainer. Hij kan het niet die glibber.

 6. 6

  mars

  het is een trainer van niks hoe kan je nou twee snelle buiten spelers in zetten en je spits eruit halen dat heb veel nut wie gaat die voorzet er in schieten dan je laatste man soms ? had je spits lekker laten staan en die becker er uit wand die was niks de hele wedstrijd al niet verstand is ver te zoeken bij deze trainer

 7. 7

  mars

  is kijken wat die vrijdag weer in petto heeft

 8. 8

  Ton

  Wij hebben alleen maar spelers die stappen willen maken met andere woorden die hoger op willen! En dan het liefst nog in Spanje waar het mooi weer is. Wij hebben alleen maar mooi weer voetballers oftewel vedettes!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl