Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

13 Comments

 1. 1

  De Geep

  Wat gaan ze dan voor een spelers halen en waar halen ze het geld vandaan? Eerst alle oudjes eruit nu moeten er weer oudjes komen etc.etc lees geen beleid geen huisstijl prutsers noemen ze dat.

 2. 2

  Peter

  Stuurloos schip.

 3. 3

  Rob

  Je haalt toch geen jonge spelers die niet kunnen voetballen? Je mag toch aannemen dat ze een beetje kunnen voetballen. Wat ik het meeste mis is de inzet, gedrevenheid om te willen winnen,
  Daarnaast denk ik toch ook dat niet de beste spelers opgesteld worden.
  Arweiler is wel jong maar kan wel een bal bij zich houden. Ould Chick heeft voetbal in zich.
  Ze moeten goed begrijpen dat ADO een ploeg is die het altijd moet hebben van werken.

 4. 4

  doncorleone

  brood heeft fcdh gevolgd, 2 weken op het trainingsveld gestaan, maar weet zogenaamd niet dat het flutspelers zijn. jajaja hij verdient lekker door peppi en kokki. goed luisteren Ruud!

  Jol opdonderen uit den haag met je mooie praatjes 18 kutspelers gehaald samen met Hamdi en dan een ander de schuld geven dat zijn streken uit 020 .

  dit heb ik niet bedacht, maar kan het niet mooier zeggen lol

  1. 4.1

   Peter

   Helemaal mee eens.
   Het had nooit zover mogen komen dat die 2 zo bepalend zijn geworden.

 5. 5

  Legia

  We gaan nooit weten wie de schijterige opstelling gemaakt had maar diegene die daar verantwoordelijk voor was moet zsm een andere soort gaan verpesten. Zet gewoon de enige ervaring die er is op het veld en geen elftal vol onervaren jonkies zonder zelfvertrouwen. Wat een wissel ook in de rust, alleen een volstrekte idioot kan zoiets verzinnen. Als er niet ingegrepen wordt gaat alles vAnaf nu heel erg verschrikkelijk worden!!

 6. 6

  Ron

  Ervaring inpassen. Tuurlijk. Kramer en goossens moeten weg. Te duur. Zeg eens wat denkt joh. Wat een kut statement.

  1. 6.1

   Tiemen

   Ja en dat waren salarissen van Jeffrey van As en co. Die deden, zeg maar het sloopwerk, hoge salarissen en veel te lange contracten, voor spelers zonder restwaarde en aan het eind van hun carrière en Jol breekt het verder af, met salarissen voor amateurs hoofdklasse. Hoe kun je een elftal maken zonder in elke linie minstens 1 ervaren speler neer te zetten. Hij denkt de club rijk te maken met jonge talenten, maar zo werkt het niet . Een mercedes zonder wielen komt ook niet vooruit.

 7. 7

  Karel Doormann

  Hoe zit dat nu met Janmaat

 8. 8

  Beer Mulder

  Jeugd invoegen is oké, maar wel gedragen door voldoende routine

 9. 9

  Hans

  Volgens mij zijn het allemaal PROF voetballers. Schaam je kapot, jonge mannen die te lui zijn om te lopen. Hun grote voorbeeld zal wel M. Kramer zijn, die ook niet vooruit te branden is.

  1. 9.1

   Tiemen

   Ik geloof dat Kramer momenteel hun beste speler is. Dan kun je wel nagaan hoe het met de rest is. Karelis weten we nog niets van, want die krijgt geen bal en gaat ze ook niet halen, alle ballen gaan naar de keeper en soms gaat het over de middenlijn, maar dan zijn ze hem weer snel kwijt.

 10. 10

  Jan

  jeugd inpassen is een prima idee, maar pas je eigen jeugd in. Maar dat is een moeilijk verhaal als je die allemaal in de jeugd al hebt verkocht. Er zijn genoeg goede spelers in de jeugd geweest en nog steeds om daarmee je selectie aan te vullen. Maar het voor de club behouden van getalenteerde jeugdspelers is het probleem, dat heeft niets met de opleiding en/of scouting te maken.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl