Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

13 Comments

 1. 1

  DzY

  Zou zo blij zijn als gewoon JA of NEE werd geroepen, in plaats van dat eeuwige gezeik.

 2. 2

  wez

  Ben er nu wel klaar mee!

 3. 3

  Kaalkop

  Wat Mark van der K over de Telegraaf zegt, ben ik het wel mee eens. Ben benieuwd of ie zich aan zijn eigen deadline houdt. Half oktober kan nog eens eind oktober worden, maar in ieder geval nooit november…

 4. 4

  Anne-Wil Pijpen

  Telegraaf nooit serieus nemen. Maar zal de Chinees ook niet serieus nemen. Alles ligt daar twee weken stil? De hele economie? Tja zal wel hè…
  Dat gelul over de site uit de lucht was ook gelul want die was gewoon in de lucht. Fout adres etc. Is daar speciaal iemand van de Telegraad heen gegaan? Geloof er geen kut van.
  ik geloof niemand meer…
  Half oktober duidelijkheid anders stekker eruit? Geloof ik ook niet. Als die chinezen pas over twee weken weer aan het werk gaan is toch niet direct ineens alles duidelijk? Gaat nog veel meer tijd kosten dan hè…
  Het is pas duidelijk als die Kallen letterlijk de poen op het scherm van de pinautomaat ziet staan. Zal wel een lekker gevoel zijn…8.000.000,- op het schermpie. Wat zal die gaan doen met die poen? Lekker naar de Chinees voor een rijstschotel?
  Ik geloof niemand meer…

  1. 4.1

   Bolluhboeah

   Geef de Chinezen tot 1 december. Als de liefde dan nog steeds van één kant komt, dan kan je alsnog zelf wat spelers halen tijdens de winterstop. En dan weet je genoeg. Hoe Kallen in die situatie denkt verder te gaan met de Club is voor mij een raadsel. Zijn verhoudingen met het bestuur is ernstig verziekt lijkt mij zo.

 5. 5

  Bolluhboeah

  Even ter verduidelijking na 1 -12 kan je w.m.b. de stekker eruit trekken.

  *moet nog even wennen aan de nieuwe site, wel beter zo ED

  1. 5.1

   Ed

   thx ik zelf ook hehehe

 6. 6
 7. 7

  Verkeerde Henk

  Dit gaat niet meer door. Zelfs vdK heeft er geen vertrouwen meer in. Hij heeft een luchtbel gekocht.

 8. 8

  ooievaartjuh

  Ik heb goed nieuws en slecht nieuws !

  Goede nieuws is dat die chinees wel gaat betalen !

  Slechte nieuws is dat er geen versterking komt in de winterstop omdat de chinese regering 4 maanden nodig heeft om de transfers goed te keuren hahahahaha

 9. 9

  Eersteviking

  Werk zelf heel veel in China en Hong Kong. Om precies te zijn, de bedrijven zijn nu 3 dagen dicht. En als je als werknemer n beetje geluk hebt mag je n weekje naar huis. Maar dat de banken 2 weken gesloten zouden zijn is totale B.S.
  Geloof er allemaal niet zoveel meer van….en baal ervan dat we dit zo over ons heen laten gaan…..tijd voor n Haagse paraplu revolutie!

 10. 10

  hageneesje

  Ik zie het niet meer gebeuren. Ze moeten snel om de tafel met die nieuwe geïnteresseerden, want voordat je rond bent en als je dan weer op de KNVB en de gemeente moet wachten kan je straks in de winterstop weer niemand halen om dat je dan nog steeds stuurloos bent. Dat kan namelijk wel weer even duren en ben je dus eigenlijk een heel seizoen stuurloos.

 11. 11

  Vorepark

  Het blijft gissen hoe het nu werkelijk zit. Fontein die na zijn aanstelling beweert dat geld in China op een bankrekening staat. En dan kan geen bankgarantie gegeven worden ? Vreemd, zeer vreemd.

  En nu JH de Bruin die zegt dat het geld al in Engeland staat. Als dat echt zo is dan heeft de Chinese overheid daar toch niets meer over te zeggen ? Dan is het aan de Nederlandse banken om in het kader van WWFT na te gaan waar dat geld vandaan komt.

  Heb grote twijfels of Fontein en de Bruin een bankafschrift hebben gezien waar dat geld op staat of dat ze roepen wat hen ingeseind is.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl