Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

7 Comments

 1. 1

  Schollekop

  Je kunt het draaien en schuiven zoals je wilt, maar de verdediging is en blijft een ramp. Elke wedstrijd gaan ze klunzig in de fout zodat je steeds achter de feiten aan blijft hollen.

 2. 2

  Verkeerde Henk

  Waar het vorig seizoen erg meezat, zit het nu tegen. Als een van de vele middenmoters, moet je enig geluk hebben en nog belangrijker, spelers ook benutten op hun kwaliteiten en geen middenvelder, die al weinig toevoegt, rechtsback zetten. Of een middenvelder linksbuiten zetten, hoewel ik dat laatste nog wel begrijp, Goossens doet t goed, brengt er enigszins voetbal in en een goede rechtsbuiten hebben niet of deze wordt met een ernstige blessure gehuurd….

 3. 3

  Rob

  Na de 0-1 was het windstil. Dat us precies waar het om gaat. Laten direct het koppie hangen en hebben de wedstrijd dan al verloren. Met deze instelling ga hè er niet komen. Andere ploegen strijden wel voor de punten, zie Emmen maar zondag.
  Hebben jullie wel enig idee hoeveel punten er al zijn weggegeven omdat jullie echt elke wedstrijd wel iemand erbij hebben die niet scherp is?
  Meijers en Pinas mogen ze zich het 3 doelpunt aanrekenen waarbij ik de schuld nog het meest bij Meijers leg. Met zijn ervaring miet hij toch weten dat hij de aanvaller achter zich moet houden.

  1. 3.1

   Theo

   Het is een misvbatting te denken dat onze prestaties te lijden hebben onder een gebrekkige inzet. Het tegendeel is waar. Iedereen werkt zich de pleuris, maar geen trainer kan van een ezel een renpaard maken. We steunen op routine (gemiddelde leeftijd is bijna in elke wedstrijd hoger dan van de tegenstander) en de meeste spelers hebben in hun carrière kleurloos geopereerd. Nooit uitblinkers, steeds op de toppen van de tenen gelopen.
   We zijn qua talent een arme club. El Khayatti is een uitzondering. Accepteren!

 4. 4

  Sassenheim

  Na de winterstop is het allemaal niet beter geworden (?) dus waarom moet er iedere keer een peperduur trainingskamp georganiseerd worden in de Turkse of Spaanse zon. Ik denk dat ik het ga snappen, de bobo`s en vedette`s vinden het heerlijk om kosteloos een bedrijfsuitje te organiseren. lekker met de mannen op stap, onder de noemer “traingskamp” Flikker op nietsnutten, overwinteren doe je op het Scheveningen strand, duintrainig in Noordwijk , en oefenwedstrijden tegen topteams uit de duin&bollenstreek. Het blijft me verbazen hoeveel FCDH supporters iedere wedstrijd de gang naar het stadion nog weten te maken voor dat patserige stelletje. na een helfje in de kroeg gezien te hebben, weet ik alweer genoeg, en ga lekker zitten kaarten.

 5. 5

  iwi

  T is ook echt zo he?
  Er lopen me er toch een partij patsers en niksnutten rond in die organisatie.Ongelovelijk.
  En wij maar Dokken.

 6. 6

  Marcoke

  Ik heb een keer een wedstrijd bekeken vanuit een van de skyboxen, geloof PSV thuis paar jaar terug. Via via kwam ik daar terecht en echt, >75% van die figuren boeit het 0,0 wat er op het veld gebeurd en zitten alleen maar te schransen en te zuipen. En er lopen een partij paupers rond interessant te doen, niet normaal. Allemaal met foute Rolexen en gouden schakelkettingen, genant gewoon.

  Maar zolang dat soort types invloed hebben op wat voor manier ook, zullen de sponsors met de echte knaken weg blijven. Die willen daar niet mee geassocieerd worden of hun gasten daar tussen laten lopen.

  Alleen dat heeft men niet door in deze BVO.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl