Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

5 Comments

 1. 1

  Peter

  Als het zooooo lang duurt en zooo onduidelijk is en er al decennia lang geld in deze bodemloze put verdwijnt dan verliest onze club zijn goodwill binnen de stad.
  Er zijn nu al zo weinig supporters binnen onze gemeentegrenzen. Is belachelijk en komt door het zooitje in en rond de club en het zwakke voetbal wat er gespeeld wordt.
  Er zijn (net als vroegah) nog maar een handvol diehard-supporters bij de club. We zijn het lachertje binnen het betaald voetbal, zo’n grote stad met zo’n grote bek en zo’n zwakke club. Schande.

 2. 2

  Ton hoogduin

  Als het zo doorgaat komt er geen investeerder,de gemeente wil de huur niet verlagen,geeft wel een lening zodat de schulden nog meer oplopen(leuk voor een nieuwe eigenaar),toen al die gouden aandeelhouders dwars lagen haakten de investeerders af,nu de heren overstag zijn gegaan is er geen investeerder meer te vinden,gaat lekker zo,onze club gaat kapot,een faillissement is bijna niet te vermijden,laten we hopen dat Maas en co.misscien wil terugkomen,ik vrees het ergste,de KNVB blijft ook niet wachten.

 3. 3

  Hans

  Als je nu niet kunt betalen, hoe ga je straks het dan betalen met een nog hogere schuld? De eventuele nieuwe eigenaren zijn niet blij, weer even extra miljoenen neerleggen. Dit kan de doodsteek zijn voor ons FCDH.

 4. 4

  iwi

  Een lening met rente.
  Geen huursverlaging stadion.
  Het wordt steeds erger.
  Rot toch op man.
  Vertrek uit die koekblik.
  Laat het de Gemeente zn probleem zijn.

 5. 5

  lodewijck van avezaath

  wat een teringzooitje

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl