Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

17 Comments

 1. 1

  Westlandet

  Wat een triest zooitje weer .
  Ncid immers Goossens en natuurlijk de grootste flater van de eredivisie onze Mallone. Wat is die slecht weet echt niet wat ie met een bal moet doen.zielig om te zien..En lex ga nou aub darten dr gaat bij jouw op beslissende momenten zoveel.mis .groeten tot zaterdag denk ik .

 2. 2

  Peter

  Gaat niks meer worden dit seizoen.
  KKD volgend jaar. Huurlingen weg en blijf je met een gefrustreerd zooitje spelers over. Jeugdspelers tekort gedaan dit jaar. Nog minder publiek in dat blikken stadion op het bedrijventerrein. En ga zo maar door.

 3. 3

  FCDH FOÂHEVÂH

  Je staat 4 punten achter op de nummer 16! Je “topscoorder” heeft 6 doelpunten gemaakt. In de wedstrijden waar je moet winnen verlies je, en je krijgt elke keer onnodig veel doelpunten tegen. Er zit geen strategie achter deze selectie. En bij een doelpunt tegen gaan die koppies al hangen. Waar is die Haagse mentaliteit? Altijd strijdvaardig, nooit opgeven. Dit is niet het Den Haag dat we willen zien. We willen meer actie, minder soap. Vechten om elke meter!

 4. 4

  Realist

  Eindelijk kan ik jullie bedanken ? heb de toto gewonnen . Bedankt jongens . Dit ga ik vaker doen want het is een zekerheid dat jullie alles verliezen .
  Wat een stumpers zeg incl staf etc . Mag hopen dat jullie op kk uit de eredivisie ? dan hoef ik me niet meer te schamen op m’n werk .
  Bedankt stelletje luie flikkers .

  1. 4.1

   Sassenheim

   Haha, ik win al jaren de toto, leuk als ze winnen en als ze verliezen eurotjes in de pocket.

 5. 5

  iwi

  Wat dacht men?
  We halen de Jan Pipo de Clown van Engeland met zn knechten en dan komt het goed?
  Engels verdedigen?
  Hoe dan?
  Open huis is dit.
  Liever degraderen met Tom dan met die Stubbs.
  Malone is geen rechtsback en Meijers(sorry Boys)is/was een dravertje langs het lijntje.
  Dat maakt je nog geen middevelder hoor.
  Goossens is toch onbegrijpelijk.
  Schijnt 3x per seizoen een geweldige traptechniek te hebben,wat een slapjanus.
  Immers heeft een zak van 50 kilo op zn rug.pfffff
  Boggle,Spence(door gemis Ewijk)en de 34 jarige dikke Duffy zijn onze enige hoop nog.
  Wat een vernedering om hier bij te moeten zijn vanavond.
  T had nog 7-2 kunnen worden.
  Het is hem dat wij nog twee kadootjes mochten maken.

 6. 6

  Marcoke

  Net thuis van weer een dramatisch slechte wedstrijd. Onbegrijpelijk gewoon, men is er allemaal bewust van en ze doen er zgn alles aan alleen zodra het moet zie je er NIETS van terug. Kom je onterecht 1-0 voor geef je het kinderlijk weg en creëer je zelf te weinig zoals altijd. Laatste kwartier ben je meer aan de bal en men staat gewoon stil voorin! De meesten blijven hangen lopen niet mee richting 16 om een goal te maken. Lekker laf heen en weer spelen risicoloos.

  Ik denk dat het over en uit is. Temeer omdat concurrenten wel punten pakken en simpelweg beter voetballen. Enig lichtpuntje was Boggel dat is een beter alternatief dan Necid lijkt mij.

 7. 7

  FCDH FOÂHEVÂH

  Lex, dat jullie pas gaan voetballen als de trainer boos is… Je bent geen F pupil meer! Luister naar je supporters! Ga voetballen als je supporters boos zijn! Wij zijn er altijd! Beste Sfeeracties, de mooiste Spandoeken, meest creatieve liedjes. Krijgen er alleen zo weinig voor terug. En daar kunnen jullie als spelers iets aan doen. VOETBALLEN! En niet gaan lopen piepen of janken. Je bent geen F Pupil meer, gedraag je daar dan ook niet naar. Wees een vent en neem je verantwoordelijkheid. Of ga weg. Maar nok allemaal met dat zielige gedoe. Zolang je van je concurrenten blijft verliezen, bungel je onderaan. PEC verlies je, Fortuna verlies je. Emmen. En waarom? Niet omdat je slechter bent, maar omdat er geen tactiek achter dit team zit, waar er bij Emmen, PEC en Fortuna een bepaald strijdplan is. En dan moet je slimmer voetballen.

 8. 8

  Schollekop

  Enig lichtpuntje is Bogle. Necid bakt er echt helemaal niks van.

 9. 9

  GeorgeJMS

  Tja, wat mag je verwachten, wanneer je 8 avonturiers probeert in te passen in een elftal dat al maanden kwaliteit en zelfvertrouwen ontbeert? En dat bovendien, na het voor weinig verpatsen van de beste spelers, is samengesteld uit voetballers die allang over hun top heen zijn, aangevuld met onervaren jeugdspelers en transfervrije voetballers die vrijwel nergens anders aan de bak kwamen.

  Dan verdwijnen in enkele maanden tijd, adviseurs, managers en bijna de gehele technische staf, en zet je halverwege het seizoen een met de Eredivisie onbekende, controversiele, trainer voor de spelersgroep en geef je die, in de ijdele hoop op lijfsbehoud, de vrije hand wat betreft samenstelling van selectie en technische staf.

  De herstart na de winterstop had moeten beginnen met minimaal 7-uit-4. Tenzij er wonderen gebeuren tijdens P.S.V.-thuis en Heerenveen-uit, vrees ik dat we komende zomer helemaal opnieuw moeten beginnen in de Badmutsdivisie.

 10. 10

  Rob

  Het plan / idee is er gewoon niet. Beginnen vanaf de 1ste minuut de lange bal te spelen. ADO kan dat niet word al jaren bij de analyse’s gezegd. 99% van de ballen dan kwijt.
  Je ziet dat ze de laatste 20 minuten niet meer de lange bal speelde maar van achteruit probeerde op te bouwen er wel gevoetbald kon worden met druk op Sparta.
  Maar één wedstrijd duurt 90 minuten en deze selectie heeft al vaak bewezen niet langer dan 20 minuten er te voor kunnen gaan.

 11. 11

  Ton

  Was er veel wind gisterenavond in het stadion van Sparta??

 12. 12

  Olitano

  De sfeer in het uitvak was in ieder geval goed. Ik betrapte me er op dat ik met belangstelling en een zekere waardering naar Sparta zat te kijken. Goed georganiseerd en dodelijk in de omschakeling met snelle en behendige spelers. Die kale middenvelder van jullie was gewoon goed bezig. Toen hij eruit ging werd het spel van FC Kasteel minder. Gefeliciteerd Henk Fraser met de verdiende overwinning. Weet je nog wel ?, bij ons werd je destijds ook weggestuurd!

  En bij ons team ? Het was geen team. Geen plan ontdekken, iedereen deed maar wat. Net een stelletje angsthazen.

 13. 13

  peter vakkie g

  hoe wil je een wedstrijd winnen zonder enig plan ? wegens een zware verkoudheid kon ik er niet bij zijn en heb ik het op tv gevolgd 1e helft dramatissch 2e helft kreeg men eindelijk met duffy en boggel wat kansen maar ja weer net niet genoeg. komende weken hoeven we ook geen punten te verwachten pisvee hoereveen en kaaskoppen alkmaar = o punten deze wedstrijd had ons de aansluiting moeten brengen je gaat nu regelrecht de keukenkampioendivisie in misschien maar beter ook zijn we gelijk van die chinezen af . die veel te laat gaan investeren ik hoor het ze nog duidelijk zeggen het 1e jaar europees voetbal en steevast in het linkerrijtje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. 13.1

   Karel Doormann

   Wees blij. Ik zat er ook maar waarom.
   Immers is ook klaar en over tijd. Wat een traag tempo.
   Kun je counteren gaan we weer rondjes draaien tikkie terug spelen.

 14. 14

  Ton

  Tja ik heb bij Ado geen opbouw gezien, geen of nauwelijks strijdlust en eigenlijk nauwelijks kwaliteit. T lijkt erop of deze ploeg t al een beetje heeft opgegeven. Ik vind t een beetje op Sparta onder Pastoor en later Advocaat lijken en je weet hoe dat afliep. Snapte niet dat ie Falkenburg niet bracht als oud Spartaan altijd gemotiveerd om te scoren tegen Sparta en zou de broodnodige creativiteit brengen. Achterin bij ADO de opbouw dramatisch en Immers kan gewoon niet meer. Die Necid was heel matig, maar de slag verloren jullie op het middenveld.

 15. 15

  Ton

  Tja ik heb bij Ado geen opbouw gezien, geen of nauwelijks strijdlust en eigenlijk nauwelijks kwaliteit. T lijkt erop of deze ploeg t al een beetje heeft opgegeven. Ik vind t een beetje op Sparta onder Pastoor en later Advocaat lijken en je weet hoe dat afliep. Snapte niet dat ie Falkenburg niet bracht als oud Spartaan altijd gemotiveerd om te scoren tegen Sparta en zou de broodnodige creativiteit brengen. Achterin bij ADO de opbouw dramatisch en Immers kan gewoon niet meer. Die Necid was heel matig, maar de slag verloren jullie op het middenveld. Je zult opnieuw moeten beginnen en moeten saneren, want deze selectie wil of kan niet beter.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl