Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

14 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Zowel stadion als shirtsponsor. Ben wel benieuwd naar het bedrag wat hiermee gemoeid is. Ik hoop dat er een mooi totaal bedrag uit rolt. Commercieel is dit inderdaad een mooie deal.

  Reply
 2. 2

  Iwi

  Genoeg voor een Lease bak en nutteloze laten meeprofiteren.

  Reply
 3. 3

  Olitano

  Eindelijk een keer goed nieuws

  Reply
 4. 4

  Ano-Niem

  Fijn dat er een nieuwe sponsor is gevonden, waarbij ik wel hoop dat er serieus geld in zal worden gestoken.
  Wat wel raar blijft is dat er een maand of twee geleden nog trots werd geroepen dat Basic-Fit weer een jaar hoofdsponsor zou zijn, daarnaast vraag ik me dan af waarom het uiteindelijk niet is gelukt om PostNL te binden zoals eerder werd gesuggereerd. Zolang er echter geen duidelijkheid is over bedragen blijft het gissen of dit wel een goede deal is.

  Laten we hopen dat deze duidelijkheid in ieder geval voor wat slagkracht kan zorgen bij het behouden van dragende spelers en aantrekken van nieuwe spelers. Ik blijf me toch zorgen maken over de aantrekkelijkheid van FCDH voor potentiële spelers. Zal je zien dat je vlak voor de competitie twee spelers kwijtraakt en je terug moet vallen op de bank en spelers vanuit de Jupiler League.

  Reply
 5. 5

  Marcoke

  Sponsordeal zal hooguit een paar ton zijn, zeker geen zes nullen bedrag. Natuurlijk prima dat er een nieuwe sponsor is maar als je echt stappen wilt gaan maken dan is dit te mager ben ik bang.

  Reply
 6. 6

  Kezen met Chinezen

  Nou dit is toch een meevaller, zullen denk wel wat meer betalen gezien het een combi is van shirt en stadion.

  Reply
 7. 7

  Rijswijk

  Het maakt allemaal geen bal uit wat er binnen komt, met de huidige organisatie is een gezond beleid ala Heerenveen of Heracles al jaren een utopie . Volgend jaar gewoon weer financiele problemen..let maar op.

  Reply
 8. 8

  Kaalkop

  Zeker goed nieuws!

  Reply
 9. 9

  marcel

  waardeloos nieuws , een 020 geldwolf die niets met de club heeft . en ook nog eens waardeloos spul verkoopt , oftewel zeeman kwaliteit . wat mij betreft gaat de club failliet en beginnen we weer opnieuw met louter alleen regio mensen . bah old school rules

  Reply
 10. 10

  Iwi

  Cars Jeans? Is dat niet het huismerk van Scapino? Doe dan maar “Het Piet Patat Stadion”

  Reply
  1. 10.1

   Ed

   Henk Patat bedoel je

   Reply
 11. 12

  Marcoke

  Ah, nu weet ik waarom ik nog nooit van Cars Jeans had gehoord als ik het zo lees….

  Reply
 12. 13

  Rob

  Zo goed doet Heerenveen het ook niet. Teert ook al jaren in op eigen vermogen. Veel te dure spelers en teruggelopen van toeschouwers.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl