Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

9 Comments

 1. 1

  Marcoke

  Bonuspunt! Waarom kan het in de 2e helft nou wel en daarvoor niet?

  Volgende week bij Sparta winnen en we zijn veilig.

 2. 2

  Kaalkop

  Inderdaad . Nog 1x winnen en we zijn veilig. Gvd weer pijn in me strot. 2e helft duidelijk voor ons. Verdiend gelijkspelletje

 3. 3

  Iwi

  Niet verliezen zal al okay zijn. Maar kom op jongens. Met deze reeks en 2e helft hoeven we niet naar andere te kijken. Super belangrijk punt. 1e helft één dooie kutzooi. Ook op de tribune. Maar dan die 2e helft. Wat een lekkere voetbalavond. Geen seconde teruggedacht aan Zuiderpark.

 4. 4

  Iwi

  p.s met 10 seconde op de klok hadden we die corner ook gewoon kunnen nemen. maar dat is achteraf gelul,aangezien niemand precies weet hoe lang nog.

 5. 5

  Rob

  Vond het meer een fout van Duplan. Laat zijn man lopen. Verder geweldige tweede helft. Als je zo blijft voetballen komt het allemaal goed en blijft ADO zonder nacompetitie erin?
  Begrijp alleen niet waarom hij Schaken brengt? Had liever Wolters eerder gezien.
  Op naar de drie punten tegen Sparta. Staan vandaag 12de.

 6. 6

  Ano-Niem

  Doelpunt was in eerste instantie een fout van Duplan die zijn man laat lopen, maar vervolgens staan er bij ons wel drie man te slapen in de verdediging. We mogen van geluk spreken dat psv het even dacht uit te spelen op 70% waardoor we ons terug hebben kunnen knokken.

  Tweede helft was gewoon prima. Goede aanvallen, veel meer strijd en passie en met een beetje mazzel kun je m zelfs nog winnen al was dat wel teveel van het goede geweest.

  Vervelende is wel dat we eigenlijk pas helemaal veilig zijn als we zondag weten te winnen van Sparta. Mochten we die echter verliezen dan kan het wellicht nog spannend gaan worden omdat je ziet dat ploegen onder ons ook onverwachte punten pakken, kijk maar naar Excelsior.

  Zou fijn zijn als we ons zondag al veilig spelen, dan kunnen we ook spijkers met koppen slaan voor het nieuwe seizoen. Ik hou me hart wel een beetje vast kijkende naar de spitsen. We moeten Havenaar eigenlijk verkopen om er financieel bovenop te komen, maar hebben m hard nodig voor de goals. Kastaneer is transfervrij en kan zomaar eens voor niks naar een een club als Groningen.

  Meissner staat in de belangstelling en dan zit je dus weer opgescheept met Tommie in de verdediging. Ook Kanon zal wel vertrekken denk ik, want die drukt ook zwaar op de begroting.

  Hopen dat we Gorter en Wolters kunnen behouden en wellicht El Khayati nog een seizoen huren.

  Maar eerst maar zorgen dat we veilig zijn, komend weekend de drie punten ophalen in Kralingen. Hopen op een vol uitvak…!

  1. 6.1

   Bob

   Lullig voor je om zondag in je eentje in Kralingen te zitten terwijl wij op Spangen zijn….

 7. 7

  Iwi

  Met alle respect. Wolters en Gorter leuk als ze bijtekenen. Maar zijn van het nivo plek 12 t/m 18. Kanon en Malone zijn spelers die echt power hebben en dus ook hogerop kunnen. Als wij ergens naar toe willen,moet je juist proberen deze spelers te behouden. Eens te meer blijkt weer wanneer je het meest aan Havenaar heb. Als je met druk naar voren speelt. In de 16 komt met ballen.Dan laat ie zien dat hij toch een echte spits is. 1e helft moest hij dueleren tegen die Ismit die ondanks hij een kop kleiner is Havenaar dan degradeerd tot een Slapjanus. Er is geen geld dus er moeten keuzes gemaakt worden. Als we grootverdiener Havenaar willen houden zullen we dus echt moeten aanvallen.Of op een manier moeten gaan spelen dat Mike alleen maar op zn moment moet wachten.

  1. 7.1

   Marcoke

   Ja Wolters en Gorter leuk voor de breedte maar als je kwalitatief stappen wilt maken zijn dit niet de spelers.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl