Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

13 Comments

 1. 1

  ooievaartjuh

  Die krent van een v/d kallen is bang om wat uit te geven omdat hij nog in de overname geloof die kwieb

 2. 2

  Vandaar

  Waarschijnlijk wil vdr Kallen eerst nog wat geld vangen van verkoop Kramer en van Duinen

 3. 3

  Verkeerde Henk

  Van het begin af aan heb ik gezegd dat deze soap ons de nek gaat kosten. Dit laatste gaat nl weer in de kopjes van de spelers zitten waardoor ook in de 2e seizoenshelft punten worden verloren. Wedstrijden tegen Cambuur en Go-Ahead gaan verloren. VdK laat in 2015 na eerder zijn bedrijven nu ook Ado kapot gaan. Gevolg degradati

 4. 4

  070FCDH070

  Wangbeleid! Dit is toch triest om te constateren wat een engnek is die kwal kalle toch.

 5. 5

  wang nie ping

  Ik zie hem nog zitten op die tribune die babi wang wang, ja stadion is te klein, 2e ring erop, investeren in jeugd, spelers hierheen en daarheen, kwaak kwaak kwaak kwaak, hij krijgt niet eens die 8 miljoen op tafel die blaaskaak!!!

  En Van der Kallen je wordt steeds minder geloofwaardig met het blijven leuren bij die chinees doet je product alleen maar in waarde minderen. Als wang nie ping zoveel interesse had en zo machtig is met dat Vansen, dan was het ALLANG rond geweest.

  Neem er afscheid van, rust binnen de club, binnen de spelersgroep en ga voor een echte investeerder of investeerdersgroep.

  In Den Haag moeten investeerders eens leren dat 16 x 500000 ook 8 miljoen is. Alleen de koppen moeten een keer dezelfde kant uit. Oftewel maak een investeerdersfonds, steek de koppen bij elkaar en trap die geldwolf van der kallen eruit.

  Daarna ga je beginnen met een spelersfonds je begint klein met jeugd vasteleggen, heel de Haaglanden leuren om sponsering en zo langzaam zorgen dat er kapitaal komt door goed handelen. Goede scouting in de regio.

  Het hele probleem binnen onze club is helaas dat niemand het belang van Den Haag durft te dienen, maar alleen maar eigen belang.

  Stop met het binnenhalen van spelers, directeuren en andere zakkenvullers die alleen aan zichzelf denken.

  Mensen met een ADO/ FCDH hart die belangloos willen gaan voor het succes van de club, dat zal er moeten komen.

  Want anders durf ik te zeggen dat we aan het einde van dit seizoen terug zijn bij af!

 6. 6

  eddy

  jupiller heerlijk bier,de nieuwe sponsor!!

 7. 7

  Kaalkop

  Ook zonder die hangwang en zonder versterkingen blijven we erin. Wat heeft onze concurrentie dan gehaald tot dusver?? Juist behalve knak helemaal niets. En knak heeft alleen een vaak geblesseerde speler gehaald ter vervanging van een goede back die naar
  Engeland is gevlucht en die kk Maasjood

 8. 8

  vdr kallen

  hou gewoon je tievus muil vdr kalle is dit en dat als je het zogoed allemaal weet trek dan je eige portemeneej open het is zijn geld hij bepaald wat hij ermeej doet zint het je niet koop zelf ado over trieste supporters op internet van ado aleen maar bla bla dankzij jullie gedrag word ado nu overal uitgelachen door de LEES GOED INTERNET ADO SUPPORTERS kap met die gedrag elke speler en gasten uit de orga hier negatiev op het internet te plaatsen niemand wilt ook maar niks van ado jullie eige fucking schuld

  1. 8.1

   blablablabla

   goet neederlans

 9. 9

  eddy

  lol. vdr kallen,met zo slecht Nederlands geloven wij direct jouw bericht.
  zal wel weer een 020 supporter zijn.

 10. 10

  wang nie ping

  kut chinees bannen uit ons stadion.

 11. 11

  Vorepark

  Wangniepang@
  Je eerste e-mail vind ik interssant. Je rekent voor dat 16 x 500.000 ook 8 miljoen is. Ik wil daar graag aan toevoegen dat 160 x 50.000 de zelfde uitkomst geeft. Idem 1.600 x 5.000.

  Echter ga je uit van een koopsom van 8 miljoen terwijl je eerst omschrijft dat de geloofwaardigheid van Vd Kallen de waarde van de aandelen heeft verlaagd.

 12. 12

  leo

  Ieder jaar is het ’t zelfde liedje, het ongeduld bij de supporters, en ik moet zeggen dat ik dat natuurlijk wel begrijp, want het ongeduld zit in het DNA van iedere ADO supporter. Maar laten we nu eens heel eerlijk en kritisch gaan kijken naar het gaande beleid als het gaat om het halen van spelers in een winterstop…..
  Er komen vaak kreten bij verschillende clubs, zoals nu bij NAC en Dordrecht van “paniekaankopen” van spelers die of een tijd lang hebben stilgestaan, of langdurig geblesseerd zijn geweest of gewoon een zeer matige staat van dienst hebben.

  Bijna iedere club die minimaal te besteden heeft, dus ook onze mooie club, MOET heel geduldig zijn met toeslaan. De meeste deals worden op 30 en 31 januari gemaakt, dit is al jaren zo.

  Een Schaken is een speler bijvoorbeeld die je nu kan proberen te halen omdat hij nu een transfervrije status heeft, maar een speler die bij een club vast ligt, wordt mee gewacht tot het laatste moment om de prijs zo laag mogelijk te krijgen, dit is volstrekt normaal en is dus geen wanbeleid!

  Het eerder gesuggereerde idee van zoveel mogelijk sponsoren te krijgen met een redelijke lage inzet is natuurlijk gedoemd te mislukken. Want als iemand er € 50.000 in zou steken, wil diegene ook een stem hebben, en ik zie het al voor mij, een stemrecht van ongeveer 15.000 mensen hahahaha
  Nee beste mede-supporters, geloof me, het wordt United Vansen middels de heer Wang, die te opportunistisch is geweest begin zomer door te stellen dat het geld binnen no-time op de rekening zou staan, maar geen moment de intentie heeft gehad om de boel te belazeren. Waarop ik dit baseer?
  Van der Kallen is een gerespecteerd zakenman, die een neusje heeft voor onraad, anders was hij niet succesvol geweest, en kom nu niet met het failliet gaan van zijn Thieme Groep, want dat was een taktisch steekspel, lees: zakelijk besluitvorming.
  Dan hebben we een Fontein, die heel veel ervaring heeft in het zakenleven, zeker met Unilever in China. Hij zou zich ook laten gebruiken/piepelen door een heer Wang? Nee, daar is hij ook te doorgewinterd voor.

  Kortom, achter de schermen speelt er van alles, geloof me, maar men komt pas naar buiten als iets 100% is, en niet meer eerder aangezien de hele media als havikken zitten te wachten op enig nieuws wat ze kunnen gebruiken om ons weer in een slecht daglicht te zetten!

  Leo

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl