Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

5 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Die Hui Wang is morgen toch bij de nieuwe vergadering van Rvc aanwezig. Dan kan je toch direct spijkers met koppen slaan, lijkt me. Desnoods neemt hij het maar gewoon mee in een koffertje of kan me niet schelen wat. Een bankgarantie is vaak ook voldoende.
  We moeten iets gaan doen en ik begrijp werkelijk niet waarom het allemaal weer zo lang moet duren. Een aankoop kan je in termijnen betalen, bankgarantie is voldoende en er zijn genoeg spelers die Ado sterker kunnen maken. Snelheid is geboden en vergaderen doe je maar als alles op de rit staan.

 2. 2

  alberto666

  Als je in de media gaat verkondigen dat de miljoenen kunnen gaan rollen, lopen de prijzen op.

 3. 3

  FCDH FOÂHEVÂH

  Zorg voor een spits die fysiek sterk is en de bal bij zich kan houden. Zouden alleen anders moeten gaan voetballen. Heb het idee dat de huidige gang van zake Den Haag alleen maar verder in de shit zal komen. Laat de speelwijze met 2 buitenspelers varen en ipv 2 buitenspelers laat je ze een linie zakken, als middenvelders. Wel 2 die mee opkomen naar voren en een goede voorzet hebben. Sneller omschakelen en desnoods Counteren. Snelle spelers aantrekken dus. En meer combineren. Driehoekjes wil ik zien! Elke wedstrijd! Kappen met die lange ballen, want dat is echt Degradatievoetbal tactiek. Wij zijn Den Haag. Verliezen op inzet? NEVÂH! Geel Groen FOÂHEVÂH!

 4. 4

  eddy

  achterin zijn we ijzersterk ja??????????ha ha

 5. 5

  pitbull

  Den Leeuw ruilen voor van duinen

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl