Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

7 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  De groot aandeelhouder, UVS, zou toch ook wel iets in de melk te brokkelen hebben over de opvolger van Manders. Ik kan me niet voorstellen dat alleen de RVC daar iets over te zeggen heeft en zo ja, hoe verloopt de procedure dan? Wordt er een vacature uitgeschreven of wordt er een profiel opgesteld en gaan ze vervolgens zelf op zoek naar iemand die aan dat profiel voldoet?

 2. 2

  Theo

  Er zal allereerst iemand moeten worden gezocht die bereid is het structurele tekort van 3 miljoen terug te brengen naar tenminste quitte spelen. De man die dat gaat doen moet dan heilige huisjes omvergooien en dat is bij onze club de laatste jaren onmogelijk gebleken. Niemand wil inleveren en er zal steun gezocht worden door “de slachtoffers”bij ons, de supporters. En het enige waar supporters mee instemmen is “winnen op het veld.”
  De soeling is al dun, het verloop is groot, er zijn gewoon weinig kandidaten beschikbaar.
  Kijk wat voor types we de laatste 10 jaar gehad hebben: van speelautomaten bazen als Arnzbach tot afgekeurde HTM directeuren als Jansen, deurwaarders als Wigt en boekhouders als Driebergen. Ze hadden, net als Manders, stuk voor stuk geen flauw benul van profvoetbal.
  Uit eigen kader is niets te halen. Allemaal ondergeschikte hulpjes .
  De nieuwe man zal, als hij al kwaliteit zou hebben, kansloos zonder Beleidsplan en betere staf.
  Mijn advies: leg eerst het fundament stevig vast voordat je mensen gaat aanstellen. Ik zie geen andere mogelijkheid. Als de Chinezen er tenminste werkerlijk iets van willen maken.

 3. 3

  Verkeerde Henk

  Ik denk dat er 1 man staat te springen….Ik zal zeggen, stel hem aan al was t maar even als tussenpaus totdat er een geschikte kandidaat is gevonden door o.a. UVS. Zijn naam…..? John v Zweden, heeft ervaring, kennis van t runnen van een club, allicht wat lijntjes naar spelers. Als je met hem gaat praten om te vragen of hij algemeen directeur wilt worden en een goed verhaal hebt…….al is t maar tijdelijk……zie ik wel zitten. Maar toen schoot ik wakker uit mn droom, RVC gaat dat nooit doen, veel te bang voor hun eigen plekje en ik denk dat UVS dat ook niet accepteert.

  1. 3.1

   Theo

   Een club leiden is heel wat anders dan praatjes verkopen.

  2. 3.2

   Marcoke

   Nee John wil je echt niet als uithangbord van je club hebben. Zijn taalgebruik, (gebrek aan) manieren en zijn uitlatingen over die Chinesen zijn niet de assets waar je als club verder mee komt.

   Geinige kerel verder hoor, maar totaal ongeschikt als directeur.

 4. 4

  Jansenma

  zou best wel daar de bezem er door heen willen jagen en een goed beleid op te zetten
  en vooral oud spelers te eren en te betrekken

 5. 5

  Theo

  De kandidaten zullen toch allereerst een VOG moeten overleggen. Dan vallen de schreeuwers sowieso af.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl