Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

41 Comments

 1. 1

  Aadje afkoopsom

  Prima gehandeld. Jammer dat ie niet komt maar als Heerenveen niet akkoord gaat met wat Den Haag maximaal wil bieden onderhandelingen zsm staken. Heerenveen kan nu ADO ook niet meer gebruiken om andere clubs mee uit te spelen. Laat ze maar lekker met een ontevreden veerman blijven zitten. Heb wel vertrouwen in Van As!

 2. 2

  lodewijck van avezaath

  ik ook

 3. 3

  Hans

  Door het lange uit blijven van dit nieuws, wisten we het dus eigenlijk al. Ik ben benieuwd wie er nu uit de hoge hoed komt, maar het is wel erg laat nu de competitie deze week begint. En onderschat Emmen niet, ze veegden de vloer aan met FC Twente, maar ja dat is eerste divisie.

 4. 4

  jefta070

  jammer maar goed en een keer professioneel gehandeld van Den Haag.t
  Ben benieuwd wat plan B is aangezien je zondag aan de pak kan en de eerste 3 wedstrijden weleens heel belangrijk kunnen wezen.

 5. 5

  Schollekop

  Veel te laat allemaal terwijl je ruim van tevoren weet welke plaatsen ingevuld moeten worden. Amateurisme ten top!

 6. 6

  Marcoke

  Zeker prima gehandeld. Aangeven dat we niet niet met ons laten sollen en dat de grens is bereikt.

  Volgende!

 7. 7

  realist

  eens met schollekop

 8. 8

  Iwi

  Ieder verhaal heeft 2 kanten. Zo ook deze.

 9. 9

  Verkeerde Henk

  Ik lees hier dat er goed gehandeld is……Ik zet daar mn vraagtekens bij. De competitie begint zondag en er is geen spits. Hoezo goed gehandeld??? Ja, je grens aangeven is goed maar had dit niet eerder moeten gebeuren nu we vooral voorin kwalitatieve goede spelers tekort komen? Voor zondag heb je geen spits, als we hierdoor de eerste 3 punten inleveren, is er dan goed gehandeld……??????

  1. 9.1

   Edje

   Verander AJB je naam is in negatieve Henk tjonguhjonguh altijd van het slechte uitgaan.

  2. 9.2

   Ml. Wu

   Hihihi die velkeelde Henk, vele en vele en vele maanden jij zeggen Johnsen is eendagsvlieg, alleen geluk, lucky dit en lucky dat, kan niets, kan niet voetballuh en nu jij zeggen wij zondel Johnsen voolin kwalitatieve spelels tekolt komen hihihi die velkeelde Henkie toch

 10. 10

  Oosterhout

  Ben het niet altijd met henk eens maar nu wel,veels te laat met doorpakken,wie willen ze nog zo snel gaan halen,necid mwah zie ik niet komen,boymans nog 4 maanden buiten spel,castanios nee dank je.

 11. 11

  Rob

  Moet idd niet met je laten sollen maar hebben dat bij Johnson met die fooi wel laten gebeuren. Je bent nu wel telaat om nog iets te doen. Krijgen we het verhaal weer dat er pas laat met alle spelers getraind kon worden. Gewoon spelen met wat je hebt. Zal toch een topspeler gehaald worden.
  ADO had kunnen weten dat HV het onderste uit de kan wil hebben. Het is te hopen dat Henkie helemaal niet vertrekt. Heb je een hele gemotiveerde speler.

 12. 12

  Verkeerde Henk

  #Edje, ik ben niet negatief, dat wordt als zodanig door vele zo opgevat als ik de vinger op de zere plek leg. In dit geval, het is nu dinsdag, ga maar uit van woensdag gemakshalve, tot zondag heb je nog 4 dagen. Beetje kort dag om nog een spits binnen te halen en ook nog te laten meespelen. Is er dan goed gehandeld in het geval van Veerman? Geen negativiteit dus maar realisme.

  1. 12.1

   Marcoke

   Daar heb je gelijk in, maar ten aanzien van Veerman hebben ze goed gehandeld vind ik. Kennelijk waren ze zodanig in de overtuiging hem binnen te halen. Wellicht hadden ze dat proces al veel eerder in werking moeten zetten. Wees blij dat Emmen de eerste tegenstander is en geen Utrecht of Vitesse.

 13. 13

  realist

  misschien moet edje zijn naam is veranderen. Superslecht beleid en zo stom / oliedom om zonder spits aan een competitie te gaan beginnen .
  Tegen emmen moet ik het nog maar zien , zij hebben in ieder geval wel een spits.
  Dan had ik op zo een manier liever tegen een sub topper gespeeld.

  1. 13.1

   hoge hoed

   Dat is wel zo realist Emmen komt hier zorgeloos heen. Hebben niets te verliezen.

 14. 14

  Ano-Niem

  Ik ben het ook wel eens met Henk.
  Ja, we hebben goed gehandeld door Veerman niet te halen, maar hadden dit al eerder moeten beslissen of al een concreet alternatief moeten hebben.

  We zijn allemaal blij dat we eerst tegen Emmen moeten, maar vraag me af of dat wel zo fijn is. Die gasten zijn 200% gemotiveerd en hebben helemaal niks te verliezen. Die gaan dus lekker inzakken en laten ons het spel maken. En laat dat nou net niet het spel zijn dat ons ligt.

  Had liever meteen PSV gehad, dan heb je een ingecalculeerde nederlaag te pakken, maar nog wel een week extra voor een nieuwe spits.

 15. 15

  Verkeerde Henk

  Blij te lezen dat er ook nog supporters zijn die het dus zo zien als ik. Je grens aangeven zoals ADO dat nu heeft gedaan bij Veerman is goed alleen denk ik dus ook dat dit eerder had gemoeten. Als je hierdoor mogelijk onverwachts tegen een zeperd oploopt, is het simpelweg dus niet goed gehandeld door ADO. En nogmaals dat is dus niet negatief maar zakelijk realisme.

 16. 16

  Internet nicht

  Ja ik zie het ook zo henk

 17. 17

  Ton

  Ze gaan fryday ophalen bij AZ!

 18. 18

  Oosterhout

  Misschien Peter hofstede huren

 19. 19

  FC Den Haag Beverwijk

  Grappig om te lezen hoe anders de gemiddelde supporter had gehandeld met transfers. Ben blij dat jullie het niet voor het zeggen hebben over onze trots. Dan waren we natuurlijk meteen failliet.

  Ik geloof om een transfer mogelijk te maken dat er twee zaken eccentieel zijn om succes te hebben.

  1. Geld
  2. Speler die zelf ook wilt voetballen bij de club.

  Nou laten we beginnen met geld. Dat hebben we nu eenmaal niet en is ADO afhankelijk van sponsors, transferinkomsten, seizoenskaarten en recettes. Aangezien de ADO supporter elk jaar loopt te piepen dat de prijzen te hoog zijn, zijn deze inkomsten ondanks de recordverkoop van seizoenskaarten niet gestegen, maar mogelijk juist gedaald. Sponsoren lopen al langer dan 30 jaar niet meer warm voor onze club dus van mega inkomsten via sponsoren kunnen we helaas ook niet spreken. Wellicht veranderd dat in de nabije toekomst. Laten we het hopen. Dus blijven de tranferinskomsten over. Johnson is voor een mooi bedrag verkocht, goed gedaan ADO!! Helaas hebben de onderhandelingen lang geduurd waardoor er feitelijk niet veel meer gedaan kon worden dan afwachten. Onmogelijk om onderhandelingen te starten met welke club dan ook over een mogelijke vervanger als je geen zekerheid hebt over mogelijke transferinkomsten als (verantwoordelijk handelend) bestuur. De deal had namelijk ook niet beklonken kunnen worden. Wederom goed gedaan ADO!

  En dan de speler, tja….die moet natuurlijk zelf ook willen. Voor zover ik heb kunnen lezen her en der, heeft kamp Veerman zelf de boel afgehouden omdat hij elders meer salaris kan verdienen. Is zijn volledige recht dus logisch dat ADO er op een moment genoeg van heeft en verder gaat kijken.

  Ja – het is super balen dat de selectie weer niet compleet is aan het begin van een nieuw seizoen, maar what’s new met onze trots? Maar ben er daarnaast ook wel redelijk van overtuigd dat niemand binnen de club gerust is en er alles aan zullen doen om alsnog de gewenste versterking aan boord te krijgen. Let op; die voldoen aan de norm van ADO – geen toppers verwachten mensen!

  Bijzonder vind ik ook dat er nog steeds supporters zijn die in sprookjes geloven en denken dat die Chinezen een blanco creditcard zullen verstekken om de selectie te versterken. Keep on dreaming – investeerders willen meestal geld verdienen i.p.v. naast de eerste investeringen geld te blijven pompen in iets wat kennelijk niet de gehoopte winstgevendheid heeft als verwacht. Mijn voorspelling dat ADO binnen enkele jaren doorverkocht wordt aan de volgende gek die er voldoende miljoenen voor over heeft.

  De club zelf en haar supporters kunnen zorgen voor meer financiële kracht d.m.v. mooie transfers zoals die van Johnson (gratis ophalen en jaar erop verkocht voor +2 mil), de momenteel positieve uitstraling wat meer supporters trekt naar stadion, meer afzet van artikelen van de club etc…

  Zolang het bestuur zich rustig houdt en de vaart die ze ingezet hebben komt het in de toekomst hopelijk alsnog helemaal goed.

  Mooi seizoen gewenst aan iedereen!

 20. 20

  Realist

  Volgens mij moet Beverwijk supp worden van een andere club aangezien hij het helemaal mis heeft !!!!!!!

  1. 20.1

   FC Den Haag Beverwijk

   Een verwachte reactie van een realist zonder inhoud.

  2. Theo

   Beverwijk zit dichter bij de werkelijkheid dan vele goedgelovigen hier lief is. De arrogante onderhandelaars van FCDH hebben hun hand weer eens overspeeld en liegen er nu zoals gebruikelijk in de media weer op los. Even de feiten op een rijtje:
   1. FCDH heeft met ingang van dit seizoen een nieuw “loongebouw” waarmee aan de krankzinnige salarissen uit de tijd Wigt (Duplan, Havenaar, Beugelsdijk) een eind komt. Tommy moest inleveren toen hij een paar maanden geleden zijn contract verlengde, Hagenaar was tussentijds teruggekeerd naar Japan en Duplan moest zonder nieuw aanbod vertrekken.
   Henk Veerman stelde salariseisen die ons nieuwe loongebouw weer zouden vernietigen.
   Heerenveen kon de afkoopsom opvoeren nadat een zogenaamde “bevriende makelaar” de speler had aanbevolen bij St Pauli, waar de salarissen zeker twee keer zo hoog zijn als bij ons.
   FCDH kon, na de salarissen van Tommy en Aaron verlaagde te hebben, natuurlijk niet voor Veerman het hele beleid op zijn kop zetten. Toen dat aan Veerman werd medegedeeld haakte hij af. Niet FCDH heeft Veerman afgezegd, dat gebeurde door Veerman al langer dan een week geleden.
   2. FCDH heeft geprobeerd St Pauli te overbieden waar het de afkoopsom van Heerenveen betreft, maar dat was alleen maar voor de buitenwereld. Want een kind weet dat de speler beslist waar hij heen gaat, niet de club. Hij wil alleen nog maar naar St Pauli, dat zich niet in de maling laat nemen door de spelletjes tussen Heerenveen en FCDH. Principezaak , zeker voor Duitserslen dammers.
   3. Onder de bestaande voorwaarden dreigt Veerman nu zijn contract uit te dienen. Heerenveen zal met minder genoegen moeten nemen dan het bod van FCDH.
   Er is tijd tot 1 september, anders komt er in de winter nog een transferperiode.

   Samengevat: het probleem zit voor 100% bij FCDH, dat om allerlei redenen niet aan de eisen van de speler wil voldoen. Er wordt zoals altijd weer om de pispot heen gedraaid.
   Wes eens een keer eerlijk, Manders. Gooi de boel open dan score je qua beleid beter dan met al die schertsinformatie. De waarheid komt, vroeg of laat, toch naar boven.
   Stelletje amateurs.

 21. 21

  Verkeerde Henk

  #Beverwijk, ik kan ver met je meegaan maar waar het hier omgaat is de snelheid/duur waarop je op een gewenste versterking blijft wachten als club. In dit geval denk ik dat men te veel op een paard hebben gewed waardoor je nu zonder spits zit. En alle punten, juist tegen de mindere goden, zijn belangrijk.

 22. 22

  Marcoke

  Je kan gerust stellen dat de eerste 4 wedstrijden meteen 6-punten matches zijn. Kan je meteen een verschilletje maken en het seizoen lekker openen. Reden dat ze pas laat in actie zijn gekomen is wellicht dat ze gewacht hebben hoeveel de transfer van Johnson op zou brengen. Met de gedachte en overtuiging van “nu kunnen we die Veerman wel halen” maar geen, of te weinig. rekening gehouden met kapers op de kust. Dat die jongen voor de centen kiest zal niemand hem kwalijk nemen. Met Zhang en Falkenburg in de spits gaat het een lastig seizoen worden vrees ik maar om nou in paniek een Fred Friday erbij te halen is ook de oplossing niet. Maar ja, de vijver met haalbare scorende spitsen is opgedroogd en de betaalbare left-overs als een Boymans zijn een (te) grote gok.

  Lastige situatie hoor…..

 23. 23

  Realist

  Nu ik .
  Wat nou geen geld ?
  Waar is het geld van die zogenaamde top shirt sponsor ?
  Waar is t geld gebleven van bv havenaar en andere ?
  Hoeveel was dat en waar is t gebleven ?
  En die zogenaamde spleetoog die onze club wel eventjes binnen 5 jaar Nasr de top zou brengen met zn vele miljoenen !!!!!!
  Pleur toch op met je geen geld .
  En ja , seizoenkaarten moeten qua prijs omlaag om het stadion vol te krijgen , een andere optie was ook om het ov beter te regelen en gratis parkeren .
  Maar je kan beter je geld in een bodemloze put als bv kanon te steken die alleen maar ballen het stadion uit jaagd .
  Etc etc etc

  1. 23.1

   FC Den Haag Beverwijk

   Wat zou een shirtsponsor opleveren bij ADO? Denk eens realistisch na Realist, uitgaande dat ADO nog altijd die slapende reus uit het RECHTER rijtje is. Hooguit 1 miljoen per jaar, maar ADO kennende eerder een kwart tot half miljoen. Dat is dus salaris voor een/twee spelers. Let op; bruto!

   Ik ben het met je eens dat er nooit duidelijk wordt gecommuniceerd wat de transfers opleveren. Maar ook hier weer, ADO kennende zal dat niet veel zijn.

   Het geld wat het heeft opgeleverd is natuurlijk gebruikt om eerder uitgegeven geld weer aan te zuiveren. Want er is blijkbaar nog steeds geen geld in kas ondanks jij in de portemonnee van ADO kunt kijken en stellig aanneemt dat er wel degelijk geld is.

   Van die Chinees is wel inmiddels duidelijk dat hij een marionetpop is geweest en vooruit is geschoven door een vrij vage investeringsmaatschappij waarvan niemand weet wat hun kapitaal is. De grote boosdoener in mijn ogen nog altijd van der Kallen, die de Chinezen zand in de ogen heeft gestrooid en ADO kennelijk mooier heeft verkocht dan het geval was. Hij had namelijk allerlei dealtjes met de gemeente waarvan hij financieel beter is geworden. ADO ook in de boeken, maar de werkelijkheid was kennelijk iets anders.

   Vrij parkeren is ook zo’n goed idee….nog minder inkomsten voor de club!!! Vrijwel bij elke club dien je als THUISPUBLIEK te betalen voor het parkeren. Waarom zou ADO dan gratis parkeren moeten invoeren?

 24. 24

  Doedel

  Zijn jullie het nou nog niet gewend dat amateuristische zooitje. Ik kom
  al 50 jr maar er is nog niks veranderd.

 25. 25

  Hans

  Als de eigenaren niet investeren in hun eigen onderneming wordt het niets. Ja, liegen kunnen ze ook in China met hun mooie praatjes. Als ik het lees zijn het allemaal miljoenen bedrijven met connecties bij clubs als Real Madrid, volgens Wang leugenaar 1ste klas. Wat doen ze? Niets tot weinig. FCDH heeft duidelijk de verkeerde eigenaren, en hoop ik dat zij snel weer terug keren naar China. Inmiddels zijn hun ideeën allang overgenomen door andere slimmere zaken lui, die wel investeren. Ik heb niets met die Chinezen of het moet een maaltijd Chinees zijn, maar WU en zijn partijgenoten, goodbye!

  1. 25.1

   Marcoke

   Helemaal mee eens, het is toch raar om een bedrijf over te nemen en vervolgens te roepen “zoek het zelf maar uit, kijk maar waar je het geld vandaan haalt maar niet van ons”. Als het fout gaat is het natuurlijk de schuld van FCDH en als het goed gaat gaan ze met de eer strijken daar in China. Blijft een rare situatie met die chinesen ook al lijkt het nu rustig te zijn.

 26. 26

  Iwi

  Iedereen leeft in zn eigen waarheid en heeft recht op zn mening.
  Ik snap nu heus wel dat er geen cent te makken is.
  Maar dat had die Manders gelijk naar buiten moeten brengen ipv mij wijs proberen te maken dat al het geld wat binnenkomt aan transfers ook besteed wordt aan vervangers.
  Vanaf dat moment hou ik me als Leek(Trouwe 100% supporters)vast aan deze woorden.FCDH is mn leven.Ik denk er 24 uur per dag aan.
  Ik lees dat Johnson voor ruim 2 miljoen weg gaat.Kan je discussiëren of dat teveel of te weinig is. Ik lees dat de meesten,ook huidige spelers Veerman de ideale mogelijk zelfs nog een betere spits vinden en dat we dan één vijfde deel(450.000)van die ruim 2 miljoen wat binnen is gekomen willen uitgeven.Het blijft een hoop geld,maar ik voel me bedonderd.
  Verstandig? Dat zal wel joh. Maar ik vind dit dan wel een verstandige beslissing uit noodzaak wegens eerder wanbeleid. Zonde ook dat er eigenlijk ook nog geen echte rechtsback is aangetrokken.Maar daar kan de club ook niks aan doen aangezien Ebuehi pas gister kenbaar heeft gemaakt dat hij de club gaat verlaten. pfffff hou toch op joh.
  Nogmaals als we gewoon Emmen en Fortuna thuis winnen is er niks aan de hand en dan hebben onze beleidsbepalers het prima gedaan.Zoniet dan hebben we gewoon het recht om ze voor kneuzen uit te maken.Zo werk het nou eenmaal in het voetbal.
  p.s wij starten zondag zonder nieuwe spits. Het nietige Emmen heeft zojuist op de valreep nog een spits binnengehaald met 13 interlands achter zn naam.

 27. 27

  Hans

  Bij Emmen doen ze het beter Mr WU!!

  FC Emmen neemt spits Pedersen over van KV Mechelen
  Foto: ANP

  Gepubliceerd: 09 augustus 2018 10:30

  FC Emmen heeft zich vrijdag versterkt met Nicklas Pedersen. De 30-jarige Deense spits komt over van KV Mechelen en tekent bij de Drentenaren een contract voor twee jaar tot de zomer van 2020.

  Zowel FC Emmen als KV Mechelen doet geen mededelingen over de transfersom, maar aangezien Pedersen in België nog maar een éénjarige verbintenis had zal dat bedrag niet al te hoog zijn.
  Pedersen speelde in Nederland eerder bij FC Groningen. Hij maakte na een kleine drie jaar bij de ‘Trots van het Noorden’ in 2012 de overstap naar KV Mechelen.
  De dertienvoudig international (één doelpunt) kwam daarna ook nog uit voor AA Gent, KV Oostende en opnieuw KV Mechelen.
  Zevende aanwinst voor FC Emmen
  Pedersen slaagde er afgelopen seizoen niet in KV Mechelen te behoeden voor degradatie naar de Eerste Klasse B en mocht dan ook uitkijken naar een nieuwe werkgever.
  Pedersen is de zevende aanwinst voor FC Emmen. Trainer Dick Lukkien mocht eerder Wouter Marinus (PEC Zwolle), Jason Bourdouxhe (Helmond Sport), Luciano Slagveer (SC Lokeren), Caner Cavlan (sc Heerenveen), Jafar Arias (FC Dordrecht) en Delano Grootenhuis (FC Twente) op het trainingsveld verwelkomen.
  FC Emmen promoveerde in de voorbije jaargang voor het eerst in zijn bestaan naar de Eredivisie. De club bewerkstelligde dat door in de finale van de play-offs over twee wedstrijden af te rekenen met Sparta Rotterdam.
  FC Emmen maakt aanstaande zondag zijn debuut op het hoogste niveau als de roodwitten tijdens de eerste speelronde op bezoek gaan bij ADO Den Haag.

  1. 27.1

   Theo

   Sjonge jonge, daar schrik ik van! Wat een topaankopen. Daar wordt de Eredivisie echt bang van. Allemaal tweede elftalspelers of bankzitters. Daar kan je af en toe een wedstrijdje mee winnen, maar over 34 wedstrijden gezien kom je hooguit aan 30 punten en dat is onder de streep.
   Emmen speelde de afgelopen jaren goed voetbal in de Jupiler. Dom van ze om het roer nu om te gooien naar toevalsvoetbal.
   We hebben mazzel dat we thuis tegen ze beginnen. Kunnen we op ons kunstgras niet van verliezen. Drie punten, met een groentje als scheidsrechter, die nu al nerveus is. Uit beginnen zou een stuk lastiger zijn.

  2. Hans

   Uiteraard hopen we allemaal op winst, maar het valt op dat bij Emmen meer te besteden is, dan FCDH

 28. 28

  Theo

  Beste Hans, meer te besteden? Hoe kom je erbij! FCDH heeft het DUBBELE BUDGET van Emmen. De salarissen zijn bij ons ten minste twee keer zo hoog als bij de Drenten. Wel een beetje beter je huiswerk doen, jongen!

  1. 28.1

   Ml. Wu

   Hihihi Hans gelijk hebben Theo, gelukkig jij uit nek lullen als altijd, iek bepaal en iek alleen Theo knoop dat in je melkwitte ooltjes Theo

  2. Theo

   Even de feiten, rur:

   Budget 2018/2019 ADO Den Haag 15 miljoen
   Budget 2018/2019 FC Emmen 6 miljoen

   Bron: Voetbal International 8 augustus 2018

 29. 29

  Ml. Wu

  Hihihi besteedbaar budget voor spelels bij ADO is niet 15 miljoen Thea hihihi gekkie

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl