Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

13 Comments

 1. 1

  SjaakTrekHaak

  Summervile is het enige wat een beetje niveau heeft.. en is gvd nog de jongste ook.. de rest weggooien en een nieuw team bouwen..

 2. 2

  Verkeerde Henk

  Ik blijf het herhalen. FONS OUT!!!!! Anders gaat die inhaalrace er zeker niet komen.

 3. 3

  Westlandet

  Heb geeneens zin meer om te reageren. Ben wel klaar met dit zooitje met fons voorop in al die wedstrijden misschien, 3 wedstrijde gezien waar duidelijke speelwijze /tactiek te bespeuren was. Schandalig .

 4. 4

  peter vakkie G

  supporters gooien berg zand over FC den haag en gaan opnieuw beginnen

 5. 5

  De Geep

  Zolang van As er zit dan blijft Fonzie ook die hebben een arm bij elkaar in de anus zitten, daarnaast als het op degradatie voetbal aankomt dan wil Fonzie erg zenuwachtig worden zoals het vaker is gebeurt in het verleden.

 6. 6

  Legia

  Zou die Cubici op de trainingen beter spelen dan in de wedstrijd, waarom laten debuteren en een echte buitenspeler op de bank laten??? Speelde 3/4 van de wedstrijd met 10 man, Cubici was te bang voor de bal, 11 balcontacten, haha, strik erom en retour afzender graag

 7. 7

  Hans

  Geen paniek jongens! Volgende week Ajakkus, en dan hebben we de top 5 van verleden jaar gehad, volgens Fons, en wordt alles makkelijker. Tuurlijk Fons, maar als je ook niet kan winnen van Sparta en Emmen, dan……………laat maar, commentaar gesloten.

  Even wat anders: Top supporters heeft FCDH, die naar Emmen afreisden, maar de Super profs van FCDH lieten het support wederom volledig in de steek!

 8. 8

  DegradatieSpook

  Voor de zoveelste keer zeg ik het maar weer schop die trainer de laan uit want het gaatniet goed zo , Het word met de wedstrijd slechter
  Voetbal lijkt nergens op

  Kk kneuzen

 9. 9

  DegradatieSpook

  Lekker alle spelers op de sociale werkplaats laten werken
  Ze kunnen toch geen ene tyfus

 10. 10

  Realist

  Degradeer nou aub , en laat die kk spleetoog ook oprotten dan kunnen we opnieuw gaan beginnen .
  Roda is een perfect voorbeeld

 11. 11

  mars

  fons het word tijd dat je uit vrije wil opstapt je krijg dit elftal niet op de rails je bent te zwak om er wat van te maken laf voetbal speel je wat niet wil lukken en pleur die kramer er ook uit wand wat die stond te doen mag joost weten wat een bij elkaar geraapt zooitje er zit echt niks in dus wees verstandig fons en pleur op

 12. 12

  tiemen

  Hoe lang gaan we de wedstrijd tegen AZ erbij halen, alsof wij zo enorm sterk waren. AZ had gewoon een off day. Did team is gewoon een bij elkaar geraapt zooitje amateurs, die de paar spelers die nog wel redelijk kunnen voetballen, met zich mee het moeras in trokken.

 13. 13

  iwi

  Heb je nog geluk dat VVV met 10 man kwam te spelen.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl