Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

10 Comments

 1. 1

  iwi

  Nou mag ik hopen dat die xtra miljoen niet verdampt aan 2 Engelse huurlingen en een complete halfjaarlijkse Engelse technische staf.

 2. 2

  Bas 1968

  Idd en verlengt met die bolle snap er niks meer van

  1. 2.1

   iwi

   Die bolle is verlengd,omdat ze dan zeker zijn dat er een trainer is wanneer er gedegradeerd wordt.
   Steyn gaat echt niet KKD trainen.
   In samenspraak met Steyn is er gewoon verlengd met Heessen.
   Wordt dan gewoon één van zn assistenten als ze in de eredivisie blijven.
   Anders valt deze contractverlenging niet uit te leggen

 3. 3

  Kippelip

  FC THE HAGUE

 4. 4

  Marcoke

  Wat een culturele verschuiving binnen de club. Engelse enclave zie ik als positief qua instelling en mentaliteit. Nu oppassen dat we niet doorschieten met het halen van (Engelse) net-niet spelers want die hebben we al genoeg, met dank aan Plofkop.

 5. 5

  Verkeerde Henk

  Idd een dure Engelse staf, zal er dus niet raar van opkijken als Heesen dan straks ook de wacht wordt aangezegd. En los daarvan, ik ben ook heel benieuwd waar dit van betaald wordt. Als straks blijkt dat er weer een enorm verlies is gedraaid nav hogere begroting als gevolg van deze salarissen en China moet weer bijspringen, zullen ze daar in China ook weer heel snel hun mening over Hamdi gaan bijstellen. En met alleen een grotere staf ga geen handhaving eredivisie veiligstellen, er zal nu ook heel snel 1 a 2 kwaliteitspelers bij moeten komen. En bij degradatie zullen de verliezen alleen nog maar meer oplopen.

 6. 6

  Theo

  We hebben al zeker 10 jaar op hetzelfde technische kompas gevaren. Resultaat: NOOIT enige vooruitgang geboekt en absoluut geen uitzicht op verbetering. Het lag niet aan een te krap budget Wij hadden voor spelers in de top meer te besteden dan. bij voorbeeld, clubs als Heracles, Heerenveen, Willem II, Groningen, VVV.
  Het ontbreken van de juiste prikkels om te presteren is onze grootste beleidsmisser en daar MOEST wel een eind aan worden gebracht. Het was, ook onder de Chinezen, Luilekkerland in Forepark en Zuiderpark. Ja, ook onze opleiding leed onder het Lekker Gemakkelijk Virus. Alleen Danny Bakker is doorgebroken. Nou ja, doorgebroken…..
  Een nieuwe koers kiezen was noodzaak. EINDELIJK.
  Geef het een kans!

 7. 7

  Chickenlipp

  Toch is alles tot nu toe positief; compleet nieuwe staf en 3 a 4 nieuwe (engelse) spelers.
  Gezien het feit dat er niets te verliezen maar alleen te winnen valt is dit een expiriment ala de kerstboom van Co. ik ben benieuwd.

 8. 8

  Bas 1968

  De kerstboom van co had 8 spelers in het eerste staan van haagse afkomst en hij maakte ze gek en ze gingen als de brandweer cor lemsterland dortenees voelde zich ook haags wat een mooie tijd was dat iedereen was toen bang voor ons ben blij dat ik die tijd mee heb gemaakt

  1. 8.1

   Karel Doormann

   ja en nu heb je er 3 in je team en ze presteren geen kut .

   haags of niet winst telt en waar die gozer vandaan komt interesseert me geen tyfus al komt ie vanaf de toekomst lima bravo als ze maar winnen

   vroeger het waren mooie tijden met nog mooiere shirts
   maar vroeger is voorbij

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl