Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

29 Comments

 1. 1

  Rob

  Natuurlijk verlies je deze wedstrijd. Zelfde liedje als elke week. Kansen worden niet benut en verdedigend weer ronduit zwak. Je weet dat Flappie en Sammie op de counter spelen en toch dek je ze niet kort.
  Vervolgens weer 2 fantastische blunders van onze verdedigers en de 1-3 staat op het bord. Lex kan beter zijn schoenen aan de wilgen hangen. Heb niet het idee dat het hen iets interesseerd. Maakt niks meer af en speelt zo slecht.
  Wordt billen knijpen. ?

 2. 2

  Verkeerde Henk

  Ik heb strijd gezien en bij vlagen redelijk voetbal. Ik mis alleen het vernuft/kwaliteit voorin. Het missen van die mogelijkheden heeft niet alleen met pech te maken maar is vooral kwaliteit die Heerenveen met vlap en Lammers wel heeft. Dat gaf de doorslag. Jammer, een gelijkspel was zeker verdient geweest. El-Kayathi wordt te voorspelbaar en is te traag om echt gevaarlijk te worden. Hij heeft een leuke trap maar iedere verdediger weet nu wel wat hij gaat doen. Maar er moet echt meer op kwaliteit worden door geselecteerd echter dat kost geld en tja dat is er niet.

 3. 3

  Rob

  Zwinkels is ook wel klaar. Heeft bijna nooit een bal. Becker weer een goede wedstrijd gespeeld alleen jammer dat hij geregeld tegen de tegenstander schiet i.p.v. naar een ADO speler ( niet alleen Becker trouwens).
  Snap niet dat de 1-3 valt. Loop je met 2 verdedigers achter de bal aan en kan Flap toch doorlopen. Vriend Meijers met zijn ervaring mag dat niet overkomen. 1-2 was trouwens weer klote verdedigen van Malone en domme overtreding van Tommie. Begrijp ook niet dat deze ploeg niet kan blijven voetballen. Na de 0-1 ebt het weer weg en laat je Hoerenveen voetballen. Ook eeer constant de lange bal gespeeld terwijl wij dat niet kunnen. Zwinkels Jan de bak niet bij een eigen speler krijgen en de spelers kunnen de bal niet aannemen of er iets zinnigs mee doen.

 4. 4

  Paul

  Zwinkels had een heleboel ballen wel! Het had 2-6 kunnen staan.
  Enige fout van Zwinkels was bij de vrije trap.
  De 1-3 was een fout van Pinas en niet van Meijers. Meijers liep ook mee, maar Pinas schoot de bal te zacht opzij, terwijl hij die bal makkelijk het stadion uit kon en moest schieten.

  En inderdaad, genoeg kansen, te weinig die er in gingen.

  Helaas niet in de samenvatting gezien, maar twijfelachtige acties:
  – 2x buitenspel van Becker, maar volgens mij vertrok hij op tijd
  – Necid werd eerder al onderuit getrokken in de 16, terwijl hij de bal probeerde binnen te houden…

 5. 5

  Jansenma

  niets aan toe te voegen al het bovenstaande. Totaal kansloze verloren partij eerste 15min waren goed. Ik vind die tom en lex aardige gozers maar op dit moment 0 toegevoegde waarde

 6. 6

  Schollekop

  Weer een paar gigantische blunders van de verdediging en je gaat weer het schip in. Dit is nu al de zoveelste keer!

 7. 7

  Ed

  En weer door

  1. 7.1

   Peter

   Yep. Supporter zijn van onze club is een levenslange cursus “omgaan met teleurstellingen”.
   En doorrrrr. Come on The Hague.

 8. 8

  Rob

  Meijers moet voor de aanvaller blijven lopen maar doet dat niet en houdt in.
  Zwinkels bedoel ik niet alleen deze wedstrijd maar heeft zelden de bal bij cornets en/of vrije trappen. Daarnaast is zijn uittrap zeer zwak.

 9. 9

  mars

  fons had al van af het begin goppel neer moeten zetten nu had je alleen becker dat is mooi voor de achterhoede van heerenveen alles liep ook om becker rechter kant was weinig aanval dus hadden ze een makkie maar we hebben weer een stap gemaakt he fonsie

 10. 10

  iwi

  Als je een muur zo neerzet dat je een hoek open laat,dan mag die bal daar nooit in,ook al raakt die Flap die bal lekker.
  Dom en onnodig weggegeven door Tom.Net als die gele kaart.
  Je weet dat zeisterslaafjes vooraf al voor het minst en geringste het op je gemunt hebben.
  Kansen genoeg,maar we hebben geen afmakers.
  Eerste 20 minuten waren goed,daarna was Heerenveen gewoon beter en slimmer.
  Goosens is best een aardige speler en in de ogen van Fons kennelijk een rechtshalf/buiten aangezien hij daar 75 minuten lang speelt en Becker op links. Weer Bakker eruit en Pinas liet wederom zien,dat talent zijn nog niet inhoud dat je dan meedogeloos bent.
  Graafschap en Nac gelukkig ook weer verloren,dus de eindverantwoordelijken kunnen lekker doorgaan met hun kop in het zand te steken

 11. 11

  iwi

  Bij het terugzien van de samenvatting moet ik zeggen dat Bakker inderdaad hogerop kan.
  Hoog op de tribune bedoel ik dan.
  Werd door Flappie gedurende de hele wedstrijd voor lul gezet.

 12. 12

  De Geep

  2 fouten van Pinas geen beste inval beurt de vrijetrap ontstaat door zijn gepingel met als gevolg balverlies, dit was 1 van de betere wedstrijden. Laten we eerlijk zijn Lammers en Flappie zijn maatje te groot alleen tactisch moet een trainer dit weten en dan zet je een man vast op Flappie nu kreeg ie te veel vrijheid.

 13. 13

  Ton

  Het hele zooitje maakt stappen op de ranglijst naar onderen!

 14. 14

  Hans

  Heeee Fons, nog steeds optimistisch? Je Opel gaat op een Slopel lijken!

 15. 15

  Rob

  Slim zijn ze niet. Verliezen echt veel wedstrijden door geklungel. Zwinkels had idd die bal moeten hebben maar ook bij de 1-3 vond ik hem niet sterk. Als je ziet dat Lammers eraan komt miet je als keeper daar naar toe gaan. Risico dat de speler die helemaal aan de buitenkant met een verdediger de bal erin schiet is klein maar een speler alleen voor de keeper is bijna altijd een goal.
  Was het geklungel trouwens niet van Malone?
  Flappie en Sammie maken de doelpunten wel maar er wordt ze ook geen strobreedte in de weg gelegd?

 16. 16

  lodewijck van avezaath

  niks meer aan toe te voegen,alles is gezegd, kan wel janken.

 17. 17

  peter vakkie G

  ik heb het nog zo gezegd van de week let op het frieze konijn Flappie maar ja een boodschap aan dovemansoren !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  volgende week tegen fc grun weer geen punten !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 18. 18

  Rob

  Wisten van te voren dat HV zo speelt. Waarom dan geen vaste man op Flappie en Sammie?
  Ben er ook bang voor dat er volgende week ook geen punten gehaald worden. Spook komt akelig dicht bij. Hebben het zelf veroorzaakt omdat ze bijma geen punt gehaald hebben bij de Keukenploegeb.

 19. 19

  carrero

  always look at the brightside of life, is de titel van dat liedje.
  Er word goed getraind en de stemming is fantastisch lees ik elke keer weer. Ook is De helft van de selectie toe aan een stapje hogerop begrijp ik telkens.

  Wat ik hiermee wil zeggen weet ik eigenlijk niet. Verstand van voetbal heb ik ook niet. Mijn hartje is slechts groen geel . Het blijft wachten op een nieuw bestuur en een nieuwe eigenaar ben ik bang. Hoop het ooit nog eens mee te maken. Elke week droom ik lekker verder. jaar in, jaar uit de ooievaar fladdert ,midden noord schreeuwt het uit.

 20. 20

  Marcoke

  In oktober riep ik al FONS OUT!

  Inmiddels zijn we 5 maanden verder en zakken we langzaam maar zeker in het moeras in. Qua spel geen verandering, resultaten blijven zwaar onder de maar vooral thuis. Met enorme mazzel win je van Pec maar de aansluiting naar boven raak je kwijt.

  Alles ging via Becker, kwamen paar aardige voorzetten maar met 2 man in de 16 ben je kansloos. Daar moeten zeker 4 a 5 man aansluiten ook voor de afvallende bal. Maar ja, iedereen staat maar toe te kijken en blijft hangen op het middenveld.

  Onze wannabee darter Immers had natuurlijk de 1-0 moeten maken maar faalde hopeloos. Volgende week naar Grunn, die hebben hele aardige spelers gehaald (waarom wij niet?) dus dat zal wel weer een debacle worden. Heb geen vertrouwen meer in onze ploeg.

 21. 21

  Rob

  Elke week is bij een aanval het strafschopgebied leeg. Snappen niks van voetbal. Immers is Immers niet meer. Scoort bijna nooit en is ook niet meer gretig.
  Waarom zouden wij spelers halen? Wij hebben toch een top(b) team met een geweldige coach

 22. 22

  iwi

  Wanneer wordt de nieuwe trainer voor het komende seizoen gepresenteerd?
  T is al Maart.

 23. 23

  Heel je reet vol

  @Rob Immers staat in z’n eentje op het middenveld het wordt dan wel lastig voor hem.

 24. 24

  Rob

  @heel je reet vol.

  Het is niet alleen deze wedstrijd. Hij loopt altijd zo over het veld van ik heb niet zoveel zin. Scoort ook bijna nooit meer omdat hij niet scherp is.
  Passes gaan ook heel veel fout. Is niet de Immers van vroeger

 25. 25

  Marcoke

  Lees dus net dat zijn contractbesprekingen moeilijk verlopen. Hij zal wel teveel willen qua geld of duur vh contract maar ja, hij is gewoon niet zo belangrijk meer als hij denkt. En meneer is al 32, scoort nauwelijks en geeft ook bijna geen assists meer.

 26. 26

  mars

  waarom zou immers zich druk maken als de trainer het goed vind zo die roept elke week jammer het gaat zo goed enige wat die roept is van we moeten die kunnen pakken en die en die maar hij laat zich zelf pakken weg met die trainer gelijk

 27. 27

  De Geep

  @Rob Immers moet stofzuigen voor een voetballers die minder zijn als hem, daarnaast stel Fonzie hem niet op achter de spitsen. El Kayhati is vaak ook een nadeel op het middenveld omdat hij niet verdedigd.

 28. 28

  iwi

  Immers speelt minder.
  So what?
  Hij was vorig seizoen en ook een gedeelte van dit seizoen de beste joh.
  Alles heeft een oorzaak.
  Zwinkels pakt minder ballen,Malone is ineens ook kut,Bakker sinds zn stap hogerop verhaal kut. We hebben een kut spits. Meijers ook..,Kanon ook…
  ect ect.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl