Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

17 Comments

 1. 1

  Jefta070

  Om van te huilen.

  Als je deze kansen die krijgt niet weet te verzilveren en zo simpel de doelpunten weggeeft dan heb ik er een hard hoofd in dit seizoen.

 2. 2

  Rob

  Het zit niet mee maar denk wel dat Fons Hooi veel te laat heeft gewisseld. Zat de hele wedstrijd al te klote. VAR wordt drama voor ADO. Elk kleine overtreding wordt een penalty. Daarnaast ben ik niet echt te spreken over onze keeper. Vorige week zag het er niet goed uit en nu bij twee doelpunten. Onbegrijpelijk hoe de spelers van ADO kansen missen.
  Positief is dat er dus wel degelijk gevoetbald kan worden.

 3. 3

  Verkeerde Henk

  Het zat vandaag niet echt mee, genoeg kansen gecreëerd. Alleen de wijze waarop je de wedstrijd begint een drama evenals de talentvolle doelman, tenminste zo wordt hij genoemd. Ik zie het niet. Over de opstelling ben ik ook niet tevreden. Hoe komt dat doelpunt van Malone tot stand? Precies…..iemand anders die in de punt verschijnt……zo had hij ook moeten starten, Lorenzen is nl een drama. Was gewoon gestart met 2 buitenspelers en een extra man op het middenveld. Malone als rechtsback is ook geen gelukkige keuze. Als box to box speler op het middenveld komt hij beter tot zn recht. Maar toch iets positiefs……heb bij vlagen leuke combinaties gezien. En dat laatste doelpunt is een schande zeker als de var dat ook niet ziet.

 4. 4

  Schollekop

  Geen spits, geen punten. Met dank aan de staf.

 5. 5

  Rob

  VAR zal ADO vaker naaien. VAR = KNJB

  En ja Lorenzen heeft het niet. Echte spits is ALTIJD voor het doel te vinden. Hij kan die rol niet vervullen.
  Blijft toch dramatisch om te zien hoe 100% kansen om zeep geholpen worden.

 6. 6

  Rob

  @Schollekop. We verliezen van de VAR en van het feit dat onze spelers 100 % kansen niet kunnen verzilveren.
  Daarnaast vind ik tot nu toe de keeper ronduit zwak.
  Vorige week de mist in en nu twee keer. Gauw Zwinkels weer in de basis.

 7. 7

  Schollekop

  @Rob
  Mee eens, maar een spits heeft, hoewel niet altijd een garantie, wel de kwaliteiten om 100 % kansen te verzilveren.
  Overigens begreep ik ook niet waarom Zwinkels gepasseerd was. Keepte vorig seizoen gewoon goed.

 8. 8

  Iwi

  Precies VHenk.
  We scoren door een eigen doelpunt en Malone laat wederom zien dat hij op het middeveld hoort en daar meerwaarde heeft.
  Waarom dan niet Goppel gelijk erin en Malone door schuiven.
  Die Var heb ik al vanaf het begin niks gevonden en begint nu wel een lachertje te worden.
  Ook bij andere wedstrijden. A)er kan geen beslissing meer genomen worden die in de geest vd wedstrijd is en B)Dan moet je hem gvd consequent toepassen.
  Gewoon willekeur.
  In Venlo was een wedstrijd met Kjvb scheids en Kjvb leden in het Var hokje. Tja wat heeft dat dan voor zin?
  Bij ons ook schandalig joh.
  Wanneer je de beelden gaat nakijken moet je kennelijk dus een pingel geven.Maar wanneer Nijhuis zelf fluit laat ie alles doorspelen.
  En er staat geen lijncamera in Almelo.
  Tyft toch op man.
  Wbt onze”talent volle”keeper.
  Rody de Boer was een talentvolle keeper die we niet goed genoeg vonden om een redelijk contract aan te bieden.
  Maar wanneer je uit 020 komt dan krijg je wel de kans en de voorkeur boven Zwinkels.

 9. 9

  Marcoke

  Keihard genaaid door de Var en KNJB. Absoluut geen pingel, was gewoon beetje duwen trekken in duel om de bal, voetbal is een contactsport toch? Die 4-2 was zeker een meter buitenspel. Keeper weer zwak, Zwinkels weer op doel aub! Kansen afmaken blijft erg lastig dus zsm fatsoenlijke spits en NIET die bankzitter van de concurent. Beugelsdijk op de bank zetten, inzet perfect maar kunde 0,0 helaas maar waar. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Dit gaat een erg lastig seizoen worden zo of onze Chinees moet nog rare dingen laten zien in de spits. Wat een deceptie weer vanavond….

 10. 10

  Rob

  Was idd eigen doelpunt maar Hooi stond er wel achter en hoefde deze alleen maar in te tikken. Ja, ik weet het dat is geen zekerheid ?

 11. 11

  Antoine

  Was een 100% penalty.
  Zeker in een 1 tegen 1 situatie ( wanneer het voor een scheidsrechter heel overzichtelijk is) moet je hem niet de kans geven om te fluiten en dus je handen thuis houden!
  Rody de Boer heeft denk ik,voorzichtig geschat,een kleine 10 jaar de opleiding gevolgd en blijkt dan opeens niet goed genoeg meer te zijn en wordt er een grabbelaar aangetrokken die wel de kans krijgt!

 12. 12

  Iwi

  Zaalvoetbalregels gaan toepassen dan maar.
  De slimmigheid van verdedigers zal gaan uitsterven.
  De gedupeerde ploeg zal in het verdere verloop van de wedstrijd telkens en terecht willen dat de scheids ff naar de beelden gaat kijken. Doellijntechnologie en desnoods buitenspel. Verder de scheids de scheids laten.
  Op het moment dat een scheids licht contact via beelden constateerd moet hij dat als een overtreding zien. 1e minuut,laatste minuut,in de geest vd wedsrijd of niet het doet er dan niet toe. Waardeloos gewoon. Ajakkus en Heracles terecht pingel? T zal wel joh.
  Maar wanneer de scheids alle beelden nakijkt heeft hij tijdens die zelfde wedstrijden,tientallen overtredingen over het hoofd gezien.Wat is hier nou gvd eerlijk aan joh.
  Als er geen Var was geweest,dan hadden de uitslagen in Almelo en Venlo er totaal anders uitgezien,zonder dat er uberhaupt iemand zich hier druk over had gemaakt. Als dit dan de geweldige nieuwe VAR uitvinding is?
  Deze mening heeft niks met de uitslag van gisteren te maken.
  We zullen heus nog wel een keer hier onze voordeel mee doen.
  Trouwens grote klasse hoe Maurice Steyn hier mee omging.
  Trouwens, wanneer een tegensrander ruimte geeft dan moet ik ook eerlijk toegeven dat El Khayati dan heerlijke passjes kan geven en dan heb je ook wat aan de diepgang van Becker. Nu nog mensen die en de 16 inkomen en ook dat soort ballen kunnen afmaken dan had je gister gewoon een paar doelpunten meer gemaakt.

 13. 13

  lodewijck van avezaath

  wat een lulletje die keeper, pleur op, zwinkels moet keepen. en over de wedstrijd zelf zeg ik maar niks.

 14. 14

  Antoine

  Is een stage bij die rat van een Ramos van Real Madrid misschien een optie voor onze verdedigers?
  Die weet een overtreding zo sluw te camoufleren dat elke scheidsrechter er intrapt!

  Die VAR dient met onmiddelijke ingang afgeschaft te worden!!! Wat een gekloot elke keer!!
  Doellijntechnologie o.k. dat is excact te meten maar de rest blijft interpretatie van een stelletje bijgoochems in Zeist,de hele charme van het voetbal verdwijnt op deze manier!

  1. 14.1

   Theo

   Sorry jongens, maar die VAR krijg je nooit meer weg. Is een werkgelegenheidsproject voor bondsofficials en ICT-ers. Eerst een jaartje experimenteren, dan evalueren en daarna verbeterpunten doorvoeren. De voorlichters en communicatieadviseurs er op los laten en klaar is kees. Hatsekidee!

 15. 15

  Rene

  Ik weet niet wat julli lullen maar ado staat zestiende,,, ben je er niet blij mee,,,morgen me eerste werk dag weer,,,veel gesprek stof op de bouw,,schaam me kapot dat hagenees ben, 2E weekend naar de klooten,,,er zullen wel meer seizoenkaarten worden verkocht,,,ik denk dat ik het toch maar weer niet doei.

 16. 16

  mars

  zullen wel meer weekenden naar de klote gaan zolang je geen spits en back heb maar ja van dat geld hebben ze wel mooie stoeltjes gekocht

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl